精英家教网 > 初中地理 > 题目详情

【题目】One day, Class Two had an English class. The teacher saw a boy reading a picture book and said, “Bob, what do you usually do after lunch?” Bob nervously got up from his seat, but he did not know what to answer. He thought for some time and then said, “Wait for dinner.”

The teacher was displeased and just at that moment, he saw another boy asleep. The teacher was getting a little angry now, but he was trying not to show it. Then he asked, “And you, Thomas?’

As Thomas was asleep, of course, he could not hear what the teacher had said. His deskmate woke him up. Thomas stood up quickly and answered in a loud voice, “So do I.”

1This story happened _____.

A. in the teacher’s office B. after lunch C. in class D. a home

2Bob’s answer made the teacher ______.

A. angry B. displeased C. surprising D. laughing

3The teacher asked Thomas ______.

A. what he wanted to do after class B. what he did in class

C. the same question as he asked Bob D. to help Bob

4Thomas’ answer meant that _____.

A. he knew what to do and what not to do after lunch B. he did the same thing as Bob did

C. he read a picture book D. he did many things after lunch

5From the above story we can see that _____.

A. Thomas did not know what question the teacher had asked B. Bob did well in his lessons

C. Thomas was good at his lessons D. Bob and Thomas worked hard at their lessons

【答案】

1C

2B

3C

4B

5A

【解析】在一节英语课上,Bob在看图画书,老师走过去问他午饭后通常干什么?Bob回答等待晚饭,老师对Bob的回答感到很生气。这时他又看到了正在睡觉的Thomas,问了他相同的问题,Thomas回答说和Bob一样。

1推理判断题。根据短文的开头One day, Class Two had an English class. The teacher saw a boy…可知,这个故事发生在一节英语课上。故应选C。

2细节理解题。根据短文中He thought for some time and then said, “Wait for dinner.”

The teacher was displeased and just at that moment可知,老师听了Bob的回答之后,感到非常不高兴。由此可知应选B。

3细节理解题。根据短文中“Bob, what do you usually do after lunch?” Bob nervously got up from his seat, but he did not know what to answer. …The teacher was displeased and just at that moment, he saw another boy asleep. The teacher was getting a little angry now, but he was trying not to show it. Then he asked, “And you, Thomas?’可知,老师问了Thomas相同的一个问题。故应选C。

4细节理解题。根据文中Thomas stood up quickly and answered in a loud voice, “So do I.”可知,Thomas回答的是So do I意思是我也是,他跟Bob做的事情一样。故应选B。

5细节理解题。根据短文中As Thomas was asleep, of course, he could not hear what the teacher had said可知,Thomas上课的时候在睡觉,他不知道老师问的问题是什么。故应选A。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】D

What color is it?

Good morning, boys and girls. I’m Frank. Look, (A)这是一件夹克衫。It’s nice. What color is it? (B)It’s black and white. (C)is, English, this, in, What? It’s a quilt. It’s a yellow quilt. That’s a ruler. The ruler is white.

根据短文内容完成下列任务。

任务一把画线部分(A)处的句子翻译成英语。

1 ___________________________________________________

任务二把画线部分(B)处的句子翻译成汉语。

2___________________________________________________

任务三把画线部分(C)处连词成句。

3___________________________________________________

任务四根据短文内容判断正(T)误(F)。

4 The quilt is yellow.

任务五回答问题。

5What color is the ruler?

___________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】December 21st is Becky’s fourteenth birthday. When she gets home after school, she sees her parents in the living room. They both say to her, “Happy birthday, dear! We have a present for you. Go and look for it in your bedroom. ”

Becky runs to her bedroom. There is a red box on her desk. There is a card in it.

The girl takes it out and reads,“Dear Becky, I’m your present. My first three letters are in the word(单词)‘come’. My last two letters are in the word ‘water’. My middle(中间的) three letters are in the word ‘put’. What am I?”

Becky thinks hard and then says,“Thank Dad and Mom. I know what it is, but where is it?”

Her father and mother tell her to go to her study. There, on the desk she finds her new present.

根据短文内容,选择正确答案。

1Becky is _______ years old.

A. 13 B. 14 C. 15 D. 16

2Who gives the present to Becky?

A. Her parents. B. Her grandparents.

C. Her aunts. D. We don’t know.

3What’s in the red box on her desk?

A. Letters. B. A present. C. A card. D. Some words.

4Where is Becky’s present?

A. On the desk in her bedroom.

B. In the living room.

C. In her parents’ study.

D. On the desk in her study.

5The present for Becky’s birthdays is _______.

A. a card B. a box C. a computer D. a letter

查看答案和解析>>

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】Amy is __________ English girl.

A. a B. an C. the D. /

查看答案和解析>>

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】The little boy can’t understand what you said________he is only two years old

AAfter all

BAt all

CIn all

DFor all

查看答案和解析>>

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】I have a friend. __________ is Gina Green.

A. He B. Her C. His D. She

查看答案和解析>>

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】During the winter, Fred Carpenter goes skiing just about every weekend. Sometimes he drives as far as three hundred miles to find the freshest snow. Fred has been skiing since he was seven years old. By the time he was twelve, he had won several junior championships. When he was thirteen, he lost his right leg in an accident. By the next season, Fred had learned to ski on one leg. “It’s certainly a little harder this way,” Fred says, “but the thrill is just the same.”

Now Fred is looking for other people like himself who love to ski. “It’s time to organize some races! ”He says.

1Fred Carpenter goes skiing during the ______.

A. spring B. summer C. autumn D. winter

2Carpenter began skiing when he was ______.

A. Twelve B. thirteen C. fourteen D. seven

3Carpenter learned to ski on one leg ______.

A. after he had an accident B. after he found the freshest snow

C. because he liked skiing this way D. because he was a champion

4Fred Carpenter does not ____.

A. love skiing B. give up easily C. enjoy driving D. show up easily

5What does Fred want to do?

A. Give up skiing. B. Take part in ski competition.

C. Go home. D. Organize some races.

查看答案和解析>>

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】你的英国笔友Tom想要了解你最喜爱的中国节日,请你写一封回信,从下面几个方面向他介绍一个中国传统节日。字数70词以上。What is the name of the festival? When is it? What do people eat? What do people do? Why do you like it so much?

Dear Tom,

How’s it going? Now let me tell you my favorite Chinese festival.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Could you tell me your favorite festival?

Yours,

Langlang

查看答案和解析>>

科目:初中地理 来源: 题型:

【题目】—Is she your aunt?

—___________.

A. She’s my aunt B. Yes, she is

C. No, she is D. Yes, she’s

查看答案和解析>>

同步练习册答案