分析 这是几个广告信息,包括店铺名称,活动内容和价格等信息.
解答 61.A细节理解题,根据Mon.-Fri.:3p.m.to 10p.m.Sat-Sun.:11a.m.to 11p.m.可知周六比周五的营业时间长5个小时,故选A.
62.B细节理解题,根据 California pizzas large $22 可知10个大的California pizzas需要220美元,故选B.
63.D细节理解题,根据Get FREE digital watch with order over $80可知要得到免费的手表需要买超过80元的东西,故选D.
点评 结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 10% Off Show this voucher(优惠券) at the Book Store to get a 10% discount(减价) on any books you buy.We have lots of books to choose from,including children's books,novels,travel guides and hobbies.You're sure to find something that you will enjoy. | |
| Assistant Wanted For a busy restaurant work on weekends.All meals are free.Call at 4323577for more information. | Lost Cat Help me find my pet cat!She is 4years old.She has long white hair and a long tail.Her name is Cathy.Call Carrie at 2853527. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Marsha's House Come and enjoy home on your trips. We offer rooms of different sizes and delicious food. No.5Park Road:543002 | Country Life Market Our fruits and vegetables come in fresh every morning. Special prices for the first month. Opening hours:10:00a.m.-10:00p.m. No.3Clinton Street Tel:544996 |
| Wawa Village The best school for your dog. They learn everything here. *Also a nice home for them when you are out of town. Call 544741 24hours | Next Wave Music Store After 10years of teaching piano,Amold Swenson has made his first CD! Come and meet him this weekend. Special presents for the first 50people. Sat.7:00p.m. Call Diana 543616 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| WAITER WANTED Are you hardworking?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",and then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 556779! | SUMMER JOB Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazines as a reporter,please call Karen at 558366. |
| HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 766588.Hurry! | CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20a time,call us this evening 18:00-20:00.Tel:633800. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | understood | B. | understanding | C. | understand |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com