分析 这是一篇人生感悟阅读.文章大意:许多美国人仍然相信道德的价值,如诚实、勇敢、忠诚和许多其他.对于美国人来说,一个基本的道德价值是诚实.道德美德是无价的,他们是美国文化和任何文化的基础.
解答 34题答案:D 考查细理解题.根据文中的one basic moral value is honesty.Another virtue is perseverance (毅力)Compassion(同情) may be the queen of American virtues.可知在这一段描述了诚实,毅力,同情心三种美德,故选择D.
35题答案:B考查细理解题.根据honesty译为诚实的,perseverance译为耐性,毅力,compassion 译为同情,怜悯,courage译为勇气.根据短文第三自然段关于毅力的描述,联系龟兔赛跑的故事可知体现了毅力的重要,故选择B.
36题答案:C 考查归纳宗旨题.根据题中的the story of"The Good Samaritan"tells that a kind man helps a poor traveler译为"好撒玛利亚人"讲述的是一个善良的人帮助贫穷的旅行者的故事;some people think Americans go back to traditional moral values有些人认为美国人回到传统的道德价值观;Americans have many other moral virtues such as courage,loyalty,confidence.美国人有许多其他的道德美德,如勇气、忠诚、信心.the story about the little train proves Americans perseverant(有毅力的)关于小火车证明美国人锲而不舍的故事;根据第一自然段的描述,故选择C.
37题答案:A 考查细节理解.CP译为中心点,P译为要点,Sp译为次要点,C译为结论,第一段:是中心点:The success of Bennett's book shows that many Americans still believe in moral values,just like honesty,courage,loyalty and many others.班尼特的这本书的成功表明,许多美国人仍然相信道德价值观,就像诚实,勇气,忠诚和许多其他人一样.二、三、四段分三个要点,1.one basic moral value is honesty.2.Another virtue is perseverance (毅力)3.Compassion(同情) may be the queen of American virtues.第四段是第三要点的次要点:Compassion can even turn into a good cycle,最后一段是结论,根据全文结构选择A.
点评 考查阅读理解.需准确的翻译短文,因为涉及多道细节理解题,然后根据短文内容,选择最合适的内容,不要急!推理判断也要结合全文,掌握关键句,才能得出正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A survey about some Chinese students'hopes and dreams | |
| Hopesof teenagers | ●Some studentswould like to begin work as soon as possible to help provide their parents with better lives. ●Some students hope to(54)continuestudying after finishing school. ●Many students want to do jobs they enjoy though money is of great importance. ●Most students(55)choosecomputer programming as their jobs. |
| Dreams of teenagers | ●Some students have more realistic dreams such as working as volunteers at the World Cup and(56)travellingaround the world. ●Some students have less realistic dreams. ●It is highly(57)impossiblefor some students to achieve their dreams such as being able to fly. |
| Conclusion | ●The survey shows that teenagers'hopes are similar while their dreams are different. ●You can't realize your dream(58)withoutholding on it and hard work. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Etiquette ca mp for kids School/Teacher:Aziza Models & Talent, Dorothy D.Floyd Web site:www.web.mac.com/azizamodels Phone:770-500-4618 Email:azizamodels@mac.com Price:120dollars In France,learn how to get confidence; be polite; table manners; be gentle or elegant; introductions; greetings; and more! Dates:July 19,2012~July 23,2012 Times:10:00 a.m.~3:00 p.m. Ages:9~16 | Welcome to L'Atelier 9 language school At the school L'Atelier 9,we will offer high quality French and English language courses in the center of Paris.We want to help learn languages throughout the world.And you will have a great time here.We have some advantages: w Less than 9 students in each class w Active,and creative teaching ways w Quality teaching by excellent teachers w Free services:Internet,TV,coffee/tea at all times w Warm and friendly atmosphere (气氛) w Right in the center of Paris Dates:From Aug.31 to Sept.25,2012 Price:Course for four weeks is 700 dollars,600 dollars for three weeks and 500 dollars for 2 weeks! |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com