精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.A man was walking along the street when he saw a woman carrying a large box.It was half in and half out of her car.So the man went up and said,"The box looks very heavy.Let me give you a hand."
"That's very kind of you,"the woman said,"I'm having a lot of trouble with it.Maybe it sticks (卡住)in the car door."
"Together we'll soon move it,"the man said."I'll get in and take the other end."And he got in the car.
"Right,"the man said."I'm ready,"and he began to push the box hard.
For several minutes,the man and the woman tried to move the box.Soon they felt very tired.
They rested for a moment.Then the woman said,"Let's try again.One,two,three!"They went on moving the box.
At last,when they were exhausted,the man said,"I'm sorry but I don't think there's any way to get it out of your car."
"Get it out?"the woman cried."I'm trying to get it in!You know?"

51.Where did this story happen?C
A.At a bank.     
B.In a shop.
C.In the street. 
D.In the woman's car.
52.Who got in the car to move the box?B
A.The woman.  
B.The man.  
C.Both of them.  
D.Neither of them.
53.The underlined word"exhausted"means"A"in Chinese.
A.精疲力竭的  
B.激动的  
C.充满希望的  
D.沮丧的
54.Which of the following is TRUE about the story?D
A.The man stuck in the car door.
B.The woman asked the man for help.
C.The man refused to help the woman.
D.The woman tried to get the box into the ear.
55.What do you think of the man?A
A.He is a helpful man.      
B.He looks very strong.
C.He is funny and stupid.   
D.He likes to play jokes on others.

分析 一个人在街上走着,看到一个女人拿着一个大箱子,一半是在她车里一半露在车外面,所以这个人上前说:"这箱子看起来很重,让我帮你拿吧."
"你真好,"女人说,"我正因为它感到麻烦呢,也许它被车门卡住了."
"我们很快就可以挪动了,"那人说,"我进车里,去它的另一头",然后他进了车里.
"是的,"男人说,"我准备好了,"他开始努力地推箱子.
几分钟后,男人和女人试着挪动箱子,很快他们感到很累.
他们休息了一会,然后女人说:"让我们再试一次,一,二,三!"他们继续移动这个箱子.
最后,当他们筋疲力尽的时候,这人说:"我很抱歉,但我不认为有什么办法把它从你的车里出来."
"把它拿出来?"女人喊道,"我想把它拿进去!你知道吗?"

解答 51.答案C 细节理解题 由文中 A man was walking along the street when he saw a woman carrying a large box 可知 一个人在街上走着,看到一个女人拿着一个大箱子,故选C
52.答案B 细节理解题 由文中"I'll get in and take the other end."And he got in the car. 可知"我进车里,去它的另一头",然后他进了车里,故选B
53.答案A 词义猜测题 由文中前两句 For several minutes,the man and the woman tried to move the box.Soon they felt very tired.可知 几分钟后,男人和女人试着挪动箱子,很快他们感到很累,之后又试了几次,可见他们非常累,故选A
54.答案D 理解判断题 由文中"Get it out?"the woman cried."I'm trying to get it in!You know?"可知"把它拿出来?"女人喊道,"我想把它拿进去!你知道吗?"故选D
55.答案A 理解判断题 由文中"The box looks very heavy.Let me give you a hand."可知"这箱子看起来很重,让我帮你拿吧."可见男人很热心,故选A

点评 本文是一个有趣的小故事,较为简单,细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.其他问题只要读懂了文章,也比较好理解,比较容易做对.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.October second is my grandpa'sninetieth (ninety) birthday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-_____ are the apples together?
-10yuan.(  )
A.How oftenB.How manyC.How longD.How much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

9.看图写话 观察图片,根据图示和所给的词,各写一句话.每幅图限写一句话,所给的词都必须用上,将答案填写在答题卡指定的位置.
106.let,weekend 107.there be 108.pay.8500 109.teach,last year 110.Gina,have a walk.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Last weekend,when Jack was walking in the park,he saw a woman,who lived a few miles away,sitting on a bench with a dog beside her.The dog was looking up at the woman.
Jack walked up to the woman and said,"Hello,Sue,how are you?May I sit and talk with you for a while?"
"Of course,please sit down,"Sue said.
Jack sat down next to Sue on the bench,and they talked quietly together.The dog continued to look up at Sue,as if waiting to be fed."That's a nice dog,isn't he?"Jack said,pointing at the animal.
"Yes,he is.He's handsome.He's a bit of a mixture,but that's not a bad thing.He's strong and healthy."
"And hungry,"Jack said."He hasn't taken his eyes off you.He thinks you've got some food for him."
"That's true,"Sue said."But I haven't."They both laughed and then Jack said,"Does your dog bite?""No,"Sue said."He's never bitten anyone.He's always gentle and friendly."Hearing this,Jack decided to hold out his hand and touched the animal's head.Suddenly it jumped up and bit him.
"Hey!"Jack shouted."You said your dog didn't bite."
Sue replied in surprise,"Yeah,I did But this is not my dog.My dog's at home."

61.Jack and Sue wereB.
A.friends         
B.next-door neighbours       
C.strangers
62.The dog looked at the woman becauseC.
A.the woman wanted to feed him
B.the woman was friendly
C.it was hungry
63.Jack touched the dog because he believedC.
A.the dog was handsome
B.Sue's dog was unfriendly
C.the dog belonged to Sue
64.Do Sue's dog biteB?
A.Yes,it does.
B.No,it doesn't.
C.We don't know.
65.Which of the following can be the best title of the passageA?
A.A Wrong Question         
B.Sue's Dog         
C.A Pleasant Meeting.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.Tom said,“We will go back tomorrow morning.“(改为间接引语)
Tom said theywouldcome back the next morning.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The student of Class Three have cleaned their classroom.( 改为否定句)
The student of Class Threehaven't cleaned their classroom.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-       you ever        to Beijing?
-Yes.But only once.
-When        you go there?
-Last summer vacation.(  )
A.Did; go; didB.Have; been; did
C.Have; been; have   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Mr.Johnson is      UNICEF worker and UNICEF is       part of the United Nations.(  )
A.a,/B.a,theC.an,aD.an,/

查看答案和解析>>

同步练习册答案