精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.One day a strong cowboy was traveling on his horse when he saw a bar.He decided to stop for a few drinks,so he tied(拴) his horse outside the bar,walked into the bar and ordered two bottles of beer.This cowboy was new in town.He looked around and noticed some people making faces to him.He guessed that they might play some tricks (把戏) on him,but he said nothing and continued to drink.After drinking,he walked out of the bar and found his horse lost.
However,he kept calm,came back into the bar,and said slowly,"I don't know what you fools did to my horse out there…but I'm leaving in five minutes,and by then if my horse isn't back where it's supposed to be,well …I have to do here what I did in Texas!"The cowboy added,"And I don't want to do what I did in Texas!"After hearing these words,the other customers seemed a little bit frightened.
The cowboy went back to his seat and ordered another two bottles of beer.After five minutes,he walked out and found his horse tied where it was supposed to be.
Just as he was leaving,the boss of the bar came up and asked curiously (好奇地),"What was the thing that you did in Texas but you didn't want to do here?"
The cowboy turned to the boss and replied in a low voice,"I had to walk home!"

根据短文内容,选择最佳答案.(5分)
51.That day the cowboy tied his horse outsideA before he wanted to drink.
A.the bar        
B.he hotel         
C.the store       
D.the restaurant
52.After a few drinks,the cowboy found his horseD.
A.ill            
B.dead          
C.asleep          
D.lost
53The cowboy drankBof beer at the bar in all.
A.five bottles     
B.four bottles      
C.three bottles        
D.two bottles
54.In Texas,the cowboy had toAwhen he couldn't find his horse.
A.walk home                
B.argue with others
C.call the police              
D.ask the boss for help
55.From the passage,we can knowC.
A.the cowboy's look frightened the customers
B.the cowboy kept calm because he was strong
C.the cowboy also played a trick on the customers at the bar
D.The cowboy would fight with others if he couldn't find his horse.

分析 全文大意:
一天一个强壮的牛仔骑马旅游时他看到一个酒吧.他决定停下来喝点什么,所以他把马拴在酒吧外面,走进酒吧点了两瓶啤酒.这个牛仔刚到这个镇上.他朝四周看了看注意到一些人在向他做鬼脸.他猜他们可能给他玩把戏,但是他没说什么继续喝酒.喝完酒之后,他走出酒吧发现马不见了.然而,他保持平静,回到酒吧慢慢地说道"我不知道你们这些傻瓜对我外面的那匹马做了什么…但是我五分钟后离开,到那时如果我的马没有回到应该在的地方,我不得不做出在德克萨斯州做出的事情."牛仔补充道"我不想做出在德克萨斯州做的事情."听了这番话,其他顾客似乎有点儿害怕.这个牛仔回到他的座位上又点了两瓶啤酒.五分钟之后他走出酒吧发现马又被拴到了原来的地方.就在他要离开时,酒吧老板上来好奇地问道:"你在德克萨斯州做的但是不想在这里做的事情是什么呢?"这名牛仔转向老板小声说道:"我不得不走着回家."

解答 答案:
51、A      细节理解题     根据第一段He decided to stop for a few drinks,so he tied(拴) his horse outside the bar可知那天这个牛仔在喝酒之前把马拴在酒吧外面.故选A
52、D       细节理解题      根据第一段After drinking,he walked out of the bar and found his horse lost.可知喝完酒之后,他走出酒吧发现马不见了,故选D
53、B        细节理解题      根据第一段walked into the bar and ordered two bottles of beer."走进酒吧点了两瓶啤酒"以及第三段The cowboy went back to his seat and ordered another two bottles of beer"这个牛仔回到他的座位上又点了两瓶啤酒"可知这名牛仔在酒吧总共喝了四瓶啤酒,故选B
54、A         细节理解题      根据最后一段"What was the thing that you did in Texas but you didn't want to do here?"The cowboy turned to the boss and replied in a low voice,"I had to walk home!""你在德克萨斯州做的但是不想在这里做的事情是什么呢?"这名牛仔转向老板小声说道"我不得不走着回家."可知在德克萨斯州这名牛仔找不到马时不得不走着回家,故选A.
55、C        推理判断题       根据第二段After hearing these words,the other customers seemed a little bit frightened.可知牛仔刚才的言语让大家都害怕了,再根据最后一段),"What was the thing that you did in Texas but you didn't want to do here?"The cowboy turned to the boss and replied in a low voice,"I had to walk home!"可知可知在德克萨斯州这名牛仔找不到马时不得不走着回家,可知这名牛仔故弄玄虚其实如果马找不到,他也没有办法,也只能选择走着回家,可见大家都被他捉弄了,故选C

点评 解答此类题,需根据题意,采取不同的答题技巧,"细节题"就着重在文中搜寻相关的细节,"推理题"看联系上下文结合相关语句进行推理判断.只有掌握了相关的答题技巧,再加上多做练习才能快速准确答题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.There is                         "u"and                       "r"in the word"turn".(  )
A.a,aB.an,anC.a,anD.an,a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Jill lived with her grandma.The old woman was strong enough that she could do everything herself at home.
As soon as Jill began to tidy the rooms or wash something,her grandma stopped her and told her to work hard at her lessons.Jill had to listen to her grandma and spent all her time on her study.So she went to collage at last.
Now the girl has left college.She did well in all her subjects and easily found work in Mr.Brown's company.She was sure Mr.Brown would put her in an important position (位置).
On the first day the boss gave her a broom and said,"Your first work is to sweep the offices."
"What?"the girl called out in surprise,"I'm a college student,you know."
"I'm sorry I don't know that.Here,give me the broom and let me show you!"

61.As Jill's grandma was strong,B.
A.the girl would live with her          
B.she did all the housework
C.she kept doing morning exercise       
D.she could help her with her lessons
62.Jill had enough time,soA.
A.she put her heart into her study      
B.she had time to rest
C.she could play games                   
D.she did not learn to do the housework
63.Jill easily found work becauseD.
A.she was strong,too       
B.she knew Mr.Brown
C.she could do everything   
D.she did well in her lessons
64.D,so she was surprised.
A.Mr.Brown didn't know Jill was a college student
B.Mr.Brown didn't know Jill was good at her subjects
C.Mr.Brown didn't like Jill at all
D.Mr.Brown told Jill to be a cleaner
65.Which of the following is WRONG?C
A.Jill hoped to have an important job.
B.Jill couldn't do any housework at all.
C.Mr.Brown had to say sorry to Jill.
D.Jill graduated from a college.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Where is love?How can we find love?
Once a little boy,Jack,wanted to meet love.He knew it was a long trip to where love lived,so he got his things ready with some pizzas and drinks and started off.When he passed three streets,he saw an old woman sitting in the park and watching some birds.She looked very hungry.Jack gave her a pizza.She took it and smiled at him.The smile was really beautiful and he wanted to see it again,so he gave her a Coke.She smiled once again.Jack was very happy.
They sat there all the afternoon,eating and smiling,but they said nothing.When it grew dark,Jack decided to leave.But before he had gone more than a few steps,he turned around,ran back to the old woman and gave her a hug.The woman gave him her biggest smile ever.
When Jack opened the door of his house,his mother was surprised by the look of joy(快乐) on his face and asked what had made him so happy."I had lunch with love.She has got the most beautiful smile in the world."At the same time,the old woman's son was also surprised at his mother's pleasure and asked why.
"I ate a pizza in the park with love,"she said,"and he is much younger than I expected."
If the world is full of love,we can enjoy a wonderful life.

51.Jack started off with some pizzas and drinks toB.
A.have a school trip      
B.find love    
C.play in the park
52.The old woman wasC when Jack saw her.
A.looking for a seat in the park    
B.passing the street    
C.watching some birds
53.Jack gave the old woman a Coke becauseA.
A.he wanted to see the smile again
B.the old woman still felt hungry
C.the old woman asked the boy for it
54.The old woman and Jack stayed in the parkB.
A.the whole morning
B.the whole afternoon
C.the whole evening
55.If weB,we can enjoy a wonderful life.
A.have pizzas and Coke
B.show love to each other
C.talk with an old woman.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.I was totallyunprepared (prepare) for the announcement that day and everything was in a mess.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.
learn,for a few monthsI have learnt drawing for a few months..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.实际上,每个人都能够用自己的努力去换来成功.
In fact,everyone can make their own efforts to get success..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.---When will you hand in your book report?
----Sorry,I'm not sure.I      writing it yet.(  )
A.didn't finishB.don't finish
C.hadn't finishedD.haven't finished

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Title:Inner voice helps a lot throughout our lives.
When you couldn't open your mouth till the first two years on the earth,inner voice helps you understand things.Inner voice always shows thoughts and ideas in the body.
It justifies (判断) what is right and what is wrong.When we go against inner voice,we usually feel uncomfortable throughout our lives.
Sometimes when we are feeling sad,we seem to need some kind of support in spirit.We usually speak to our closest friend or our dearest family member during times of unhappiness to feel better.After talking to them,we suddenly feel active again,because our inner voice reminds us to get on with things and leave the things of the past in the memory.
Inner voice is always right most of the time,because it knows us better than others and even ourselves.It's good to go by inner voice most of the time.Whenever you are trying to smoke,or whenever you are asked to choose one side in an argument,you are always worried about the result.During these times,your inner voice tells you what to do.If you don't follow your inner voice,you might be unhappy in the future.It's our own choice to either pay no attention to our inner voice or follow it and search for real happiness.
Title:Inner voice helps a lot throughout our lives.
Passage outlineSupporting details
Introduction to inner voiceBefore we can talk,inner voice (71)helps  understand things,and shows thoughts and ideas in the body.
Things that inner voice helps us withInner voice tells us what is right and what is wrong.We usually have an uncomfortable (72)feeling  throughout our lives when we go against inner voice.
Inner voice reminds us to get on with things and leave the things of the past.
(73)Reasons why we should go by inner voiceIt knows us better than others and even ourselves.
It tells us (74)what to do when we are always worried about the result of our choice.
We might be unhappy in the future without (75)following our inner voice.

查看答案和解析>>

同步练习册答案