【题目】All of us want to be healthy. To keep healthy, more and more people are doing sports. Do you like sports? If yes, which is your favorite sport? Look at the ads, they may help you.
Nancy’s Gym Keep fit! Lose weight! $25/ hour Opening time: Saturday and Sunday
| Ice World Have fun skating here! $ 20/ hour for children $ 30/ hour for adults
|
Water World Opening time: 9:00 a.m.~9:00 p.m. every day Adults: $ 10 Children(aged 15 and under): $ 7 Tel: 215-1829 Come to Water World! Two pools for children Two large pools for adults
Two restaurants | |
【1】What do people in Nancy’s Gym want to do?
A. To enjoy swimming. B. To learn to skate.
C. To keep healthy. D. To eat delicious food.
【2】If Mr. Smith goes skating with his little son, they need to pay ________ for two hours’
skating.
A. $ 50 B. $ 60 C. $ 80 D. $ 100
【3】People can go to Water World at ________.
A. 8:00 a.m. B. 1:30 p.m. C. 9:30 p.m. D. 10:00 p.m.
【4】You can call ________ if you want to swim.
A. 215-1892 B. 886-8252 C. 215-1829 D. 455-6223
【5】Which of the following is TRUE?
A. There are four large pools in Water World.
B. Ice World is only for adults.
C. People can go to Nancy’s Gym on Sunday.
D. A ten-year-old boy needn’t pay to go swimming.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【4】C
【5】C
【解析】这篇文章介绍了南希的健身房,冰世界和水世界三个地方的时间、价格等信息。
【1】细节理解题。根据第一栏Nancy'sGymKeepfit可知南希的健身馆里,人们是为了保持健康,keep fit保持健康,故选C。
【2】细节理解题。根据第二栏20/hourforchildren 30/hourforadults可知滑冰的价格是孩子每小时20元,大人每小时30元,所以一个大人一个小孩一小时是50元;由题干可知是一个大人一个小孩滑冰两个小时应付多少钱?50+50=100,故答案选D。
【3】细节理解题。根据第三栏可知水世界的时间是Openingtime:9:00am-9:00pmeveryday上午九点到晚上九点,故答案选B。
【4】细节理解题。根据第三栏可知水世界的电话是Tel: 215-1829,所以想去游泳可以打这个电话215-1829,故答案选C。
【5】理解归纳题。A.水世界有四个大池子。 B.冰世界只适合成年人。C. 人们可以在星期天去南希的健身房。D. 一个十岁的男孩去游泳不需要花钱。通过对三责广告的理解,可知C选项是正确的,其它选项均不正确,故答案选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
It was late 56.autumn.Class Nine wanted to have a good school trip.So they went to help pick apples on the farm.57.They_had_a_good_time_on_the_farm.Before they came back,the farmers gave them some big apples. |
I'm Cindy.I went to fly kites(放风筝) with my classmates last school trip.There were many kites in the sky.They were very beautiful.I made a kite by myself(亲手) 58.______ I couldn't get it to fly.Then Gina came and helped me.She was really good at flying kites.When I saw my kite in the sky,I felt very happy.All in all,it was an exciting school trip. |
根据短文内容,完成下列任务。
【1】任务一:猜测画线单词的汉语意思。
________
【2】任务二:写出画线句子的同义句。
They ________ ________ on the farm.
【3】任务三:在空白处填上一个恰当的连词。
________
【4】任务四:回答问题。
What did Cindy do last school trip?
________________________________________________________________________
【5】任务四:回答问题。
How was Cindy's last school trip?
________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2014年山东省临沂市中考】Mike went to the library ________ some books yesterday.
A. borrow B. to borrow
C. borrows D. borrowed
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假如你是Frank,是一位来自美国的交换生,请根据下面的图片和表格,参考所给的英文提示(可适当发挥),给你的好朋友Bob写一封电子邮件,介绍你在中国的生活和学习情况。词数:60-80词。电子邮件的开头和结尾已给出,不计入总词数。![]()
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词,并用其适当形式填空。有的需要加助动词或不定式符号(每词限用一次)。
![]()
John is studying at the town’s school now. He 【1】__________ there since last year. He doesn’t do well in studying but is interested in making friends and spending a lot of time outside. He also likes playing computer games with his friends. So of course, when the exam was taken last week, he didn’t get a good result and【2】___________ again. He thought, “If my father knows all about it, he【3】___________ angry and give me a good lesson,” so he sent a note to his brother and asked his brother if his father was ready for the bad news. The next morning, a note【4】________________ to him by his brother, “Father is ready. You should 【5】___________ ready for yourself.” John knew what would happen. He was sad and didn’t know what to do.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
It’s not WASTE until it is WASTED!
With the World Environment Day coming, our school is now requiring every student to form a habit of sorting the waste. Here in our schoolyard we lay four different colors of rubbish bins for different kinds of rubbish. The red is for harmful waste; the blue is for waste that can be recycled(循环再用); the green is for kitchen waste; the yellow is for other waste. The followings are some instructions for you. Glass: Empty bottles without caps can be recycled to make new glass bottles. Warning: Mirrors and light bulbs must not be included in the glass waste.
Paper: Newspapers, magazines, boxes must be clean enough to be recycled. Warning: Paper tissues and wallpaper are not recyclable as paper and should be kept separately. PMD waste: Packaging made of Plastic or Metal and Drink boxes are used to make new packaging. Warning: Plastic pots (e.g. yogurt pots), plastic bags must not be included with the PMD waste. Harmful waste: out-of-date drugs, used batteries(电池), paint and oil … Besides, if you don’t need your old bikes at all, our school volunteers will collect them. We’re going to fix them up and then give them away to kids who don’t have enough money for a bike. To find out more about recycling, you can visit our school website. |
【1】According to the passage, the fish bones(骨) should be thrown in the _______ bin.
A. red B. blue C. green D. yellow
【2】From the passage, we can see that _______ do harm to the environment.
A. paper tissues B. empty bottles
C. drink boxes D. out-of-date drugs
【3】Which of the following is true?
A. All kinds of paper can be recycled.
B. Used batteries should be thrown into the blue bins.
C. There is information about recycling on the school website.
D. Mirrors and light bulbs can be made into new glass bottles.
【4】If you give your old bike to the volunteers, it will be ________.
A. sold to collect money for the poor kids
B. given away immediately to the poor kids
C. fixed up and given back to you for free
D. fixed up and given away to the poor kids
【5】The main purpose of this passage is ________.
A. to introduce waste sorting to the students
B. to look for volunteers for waste sorting
C. to introduce the World Environment Day
D. to advertise glass, paper and plastic products
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The teacher encourages her students ____ English as much as possible.
A. to speak B. speaking C. speak D. spoke
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】There have been many comparisons (比较) made between London Underground and New York Subway. They are the best known public transport systems (公共交通运输系统) in the world and each is a key part of one of the greatest cities of the world. The two systems have many things in common(相同), including their ages and fame(名声), but there are also important differences.
The following table shows some of the similarities (类似)and differences.
![]()
【1】From the table, we can see that London Underground _______.
A. has more lines than New York Subway
B. has a longer history than New York Subway
C. has better air conditioning than New York Subway
D. isn't as convenient (方便) as New York Subway
【2】It's____ to take an underground in London than to take a subway in New York.
A. much safer B. more dangerous
C. as safe as D. as dangerous
【3】London Underground and New York Subway have some similarities in_______.
A. air conditioning and hours of operations
B. longest station and frequency
C. crashes in the last 10 years and longest station
D. longest journey without changes and passengers (旅客)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013江苏盐城】David Burt’s dream in China is to go into the west and an early childhood school there.
A. clean up B. look up
C. give up D. set up
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com