分析 本文主要向我们介绍了在英国,人们经常谈论天气,因为他们可以在一天内经历四个季节,文章对一天内可能经历的四个季节作了具体的介绍.
解答 26 A 细节理解题:根据第一段In England,people often talk about the weather because they can experience (经历) four seasons in one day在英国,人们经常谈论天气,因为他们可以在一天内经历四个季节.故选A.
27 B 细节理解题:根据第一段An hour later black clouds come and then it rains hard一小时后乌云来了,雨下得很大.故选B.
28 A 细节理解题:根据第二段So in winter they can swim sometimes所以在冬天他们有时会游泳.故选A.
29 B 细节理解题:根据第一段In England,people often talk about the weather because they can experience (经历) four seasons in one day在英国,人们经常谈论天气,因为他们可以在一天内经历四个季节;最后一段If you don't take an umbrella or a raincoat,you will regret (后悔) later in the day.如果你不带伞或雨衣,你会在一天的晚些时候后悔.即英国经常下雨,故选B.
30 C 标题理解题:根据第一段In England,people often talk about the weather because they can experience (经历) four seasons in one day在英国,人们经常谈论天气,因为他们可以在一天内经历四个季节.结合文章,主要讲述了英国变化之快的天气情况,故选C.
点评 对考生提出以下几方面要求:1.不但要求掌握所读材料的主旨大意、中心思想,而且要求掌握文章中的详细事实与细节. 2.不但要求对于具体事实情节的理解,而且要求对其抽象含义的理解,既要理解字面意思,又要理解其深层含义,包括作者的态度、观点、意图等. 3.既要求理解文章中某句、某段的含义及全文的逻辑关系,又要求根据其含义及逻辑关系进行判断和推理. 4.既要求考生能够运用材料中的信息去理解、分析问题;又要求考生能运用中学生应有的生活常识去分析、理解问题.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | isn't | B. | doesn't | C. | hasn't | D. | can't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Piano lessons Experienced musician from Australia.Good at teaching kids for 5years! For more information,please visit Larry's website: www.music.com.au | Lost cat Medium size,with brown spots and white short hair.Answer you when you call it David.Many thanks for sending it back. Call Susan at 7328059. |
| Guide wanted Full time or part time. Experience and a good know- ledge of the city are necessary. English is also a must. Under 30years old. Call Mr.White at 5132683. | Apartment for sale Three bedrooms,a kitchen and two bathrooms. Beautiful sights out of the windows. E-mail:sdgt@163.com. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.him | B.her | C.me | D.you |
| 17.A.helping | B.teaching | C.considering | D.beating |
| 18.A.could | B.would | C.should | D.might |
| 19.A.important | B.interesting | C.kind | D.helpful |
| 20.A.teacher | B.customer | C.doctor | D.leader |
| 21.A.suggested | B.dared | C.answered | D.prepared |
| 22.A.decisions | B.ideas | C.aims | D.results |
| 23.A.past | B.future | C.first | D.last |
| 24.A.easy | B.possible | C.slow | D.fast |
| 25.A.hardly | B.once | C.often | D.always |
| 26.A.rich | B.successful | C.smart | D.famous |
| 27.A.met | B.realized | C.arrived | D.accepted |
| 28.A.look after | B.think out | C.talk about | D.seek for |
| 29.A.at all | B.at least | C.at most | D.at first |
| 30.A.so | B.because | C.as | D.certainly. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com