分析 短文讲了骑马在中国的重要性和发展的历史,分析了现在很少看见马的原因.
解答 答案:41.C 细节推理题.根据第一段第一行句子In ancient times,Chinese people were used to riding horses on the road,and then carriage and horses were very convenient and important.在古代,中国人习惯骑马上路,马车和马匹非常方便和重要.可知中国人过去旅游是骑马.故选C.
42.A 细节理解题.根据第一段第二行句子One was called cavalry and the other was called infantry.The cavalry was much more powerful than the infantry.一个叫骑兵,另一个叫步兵.骑兵比步兵强大得多.可知马也曾用在军队中.故选A.
43.B 细节理解题.根据第一段第二行句子One was called cavalry and the other was called infantry.The cavalry was much more powerful than the infantry.一个叫骑兵,另一个叫步兵.骑兵比步兵强大得多.可知骑兵比步兵强大得多.故选B.
44.D 细节理解题.根据第二段第一行句子With the development of the productivity,the improvement in science and technology,the invention and application of the new machinery,horses have been useless.随着生产力的发展,科学技术的进步,新机器的发明和应用,马已无用.可知随着生产力的发展,科学技术的进步,新机器的发明和应用,故选D.
45.C 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第一段第一句Riding horses is a traditional Chinese skill.骑马是一项中国传统的技能.可知骑马是一项中国传统的技能.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.designers B.as well as C.much D.protect E.show |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.what's | B.what | C.why | D.when |
| 17.A.father | B.mother | C.sister | D.brother |
| 18.A.understand | B.stand | C.believe | D.think |
| 19.A.support | B.organize | C.hate | D.like |
| 20.A.At times | B.Sometimes | C.At the same time | D.For the first time |
| 21.A.planted | B.afforded | C ended | D.went |
| 22.A.Before | B.Unless | C.Until | D.After |
| 23.A.they | B.he | C she | D.you |
| 24.A.received | B.expected | C.refused | D.got |
| 25.A.sorry | B.unhappy | C.encouraged | D.sad |
| 26.A.even | B.hardly | C.still | D.too |
| 27.A.get used to | B.worry about | C.pay attention to | D.look forward to |
| 28.A.with | B.without | C.by | D.for |
| 29.A.fool | B.volunteer | C.hero | D.boy |
| 30.A.knock into | B.dream about | C.talk about | D.complain about. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
| Name and Material of The Traffic Light | Being Invented Date and Place | Inventor |
| The first traffic lights looked like railway signals with red and green gas lamps for night use. | on December 10,1868, in London | J.P.Knight |
| The modern electric traffic lights were red-green electric traffic lights. | in 1912, in Salt Lake City | policeman called Lester Wire |
| A traffic signal system had two colors,red and green,and a buzzer(报警器). | on August 5,1914, an American Traffic Signal Company | James Hoge |
| The first four-way,three-color traffic light | In 9120,in Detroit, Michigan | a police officer called William Potts |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com