精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.My name is Kate.Mr.Zhou is my father and I'm his daughter.My mother is an American,but my father is a Chinese.I have a brother.His name is Jim.We are studying in China now.Jim and I study in the same middle school,but in different grades.We go to school at seven in the morning and come back home after school in the afternoon.We have some Chinese friends.We love China.
 61.How many people are there in Kate's family?B
A.3          
B.4          
C.5           
D.6
 62.Who is Chinese in Kate's family?A
A.Kate's father.
B.Kate's mother.
C.Kate's parents.
D.Kate's brother.
 63.When do they go to school in the morning?B
A.At six thirty.
B.At seven.
C.At seven ten.
D.At eight.
 64.Jim and Kate are inD.
A.different schools   
B.the same school   
C.different grades   
D.B and C
 65.Kate and Jim have some ChineseC.
A.fathers            
B.mothers            
C.friends           
D.books.

分析 文章大意:这是一篇人物类阅读,主要介绍凯特一家的情况.她的爸爸是周先生,她来自中国.她的妈妈来自美国.她有一个哥哥叫吉姆.她们现在在中国学习,不在同一个年级.她们有一些中国朋友.她们爱中国.

解答 61.答案:B.细节理解题.根据Mr.Zhou is my father、My mother、I have a brother.可知,她家共有四口人.选B.
62.答案:A.细节理解题.根据第一行第三句but my father is a Chinese.但是我父亲是中国人.可知,是我的爸爸.选A.
63.答案:B.细节理解题.根据第二行We go to school at seven in the morning 我们早上七点去上学.可知,选B.
64.答案:D.细节理解题.根据第二行Jim and I study in the same middle school,but in different grades.吉姆和我在同一所中学学习,但年级不一样.可知,在同一所学校不同年级,选D.
65.答案:C.细节理解题.根据第二段最后一句We have some Chinese friends.我们有一些中国朋友.可知,选C.

点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.听第二篇短文,回答第16-20题.答题完毕,请等待“嘀“的信号,进入测试的第三部分.
16.Who bought a red T-shirt?
A.Millie.
B.Dad.
C.Mum.
17.Who was in a bad mood?
A.Millie's uncle.
B.Millie's cousin.
C.Millie's father.
18.What did Millie's uncle do?
A.He paid for something.
B.He bought clothes.
C.He made a telephone call.
19.What was Millie's aunt doing?
A.She was talking about clothes.
B.She was cheering Bob up.
C.She was listening to someone.
20.How many people went shopping together in the afternoon?
A.Four.
B.Five.
C.Six.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.As a child,I was really afraid of the dark and of getting lost.These fears were very real and caused me some uncomfortable moments.
Maybe it was the strange way things looked and sounded in my own room at night that scared (使惊恐) me so much.There was never complete darkness,but always a streetlight or passing car lights,which made clothes on the back of a chair take on the shape of a wild animal.Out of the corner of my eye,I saw the curtains (窗帘) seem to move when there was no wind.A very low sound in the floor would seem a hundred times louder than in the day.My imagination would run wild,and my heart would beat fast.I would lie very still so that the"enemy"would not discover me.
Another of my childhood fears was that I would get lost,especially on the way home from school.Every morning I got on the school bus right near my home.That was no problem.After school,though,when all the buses were lined up along the street,I was afraid that I would get in the wrong one and be taken to some other strange places.On school or family trips to a park or a museum,I wouldn't let the leaders out of my sight.
Perhaps one of the worst fears of all I had as a child was that of not being liked or accepted by others.Being popular was so important t o me then,and the fear of not being liked was a serious one.
One of the processes (过程) about growing up is being able to realize and overcome (克服) our fears.Understanding the things that scared us as children helps us achieve greater success later in life.
1.Dwould scare the writer at night.
A.Streetlight and car lights
B.Wild animals and enemies
C.Moving curtains and wind
D.Strange sights and sounds
2.When she went to some other places,she wouldC.
A.walk away without others
B.take a bus by herself
C.follow others closely
D.make sure not to take a wrong bus
3.Which of the following statements would be possibly TRUE when she was a child?A
A.She thought being popular among people was important.
B.She was always the leader of the others.
C.She always got poor grades.
D.She was not at all liked by others.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Mr.King goes to a dinner party.He is wearing old clothes.He comes into the room.Bi people in the room don't ask him to sit at the table.
Mr.King goes home and puts on his good clothes.He goes back to the party.Everyone in th room stands up and smiles at him.They give him very good food to eat.Mr.King takes off hi clothes,and puts them in the food and says,‘‘Eat,clothes!"The other people ask,‘‘What ai you doing?,'He answers,‘‘I am asking my coat to eat food,I am wearing my old clothes.Yo don't look at me.You don't ask me to sit down.Now,I am in these clothes.And you give m very good food.Now 1see,you give the food to my clothes,not to me!,'
31.Mr.King goes to the dinner party,but the people in the room don't look at him.BecausC
A.he doesn't come by car
B.he is young
C.he is wearing his old clothes
D.he is old
32.Mr.King goes home tohisclothes.A
A.put on; good
B.puts on; fine 
C.take off; good 
D.wear; old
33.Mr.King goes back to the party.People in the room stand up and smile at hin becauseB.
A.he is wearing his old clothes
B.he is wearing his good clothes
C.he comes by a good car    
D.he is putting on his good clothes
34.Mr.King takes off his good clothes andthemCthe good food.
A.ask; eat
B.ask; to eat     
C.asks; to eat    
D.asks; eat
35.Mr.King says the good food isD.
A.for his old clothes
B.for me
C.for him
D.for his good clothes.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Lisa likes singing and she can play the piano.She wants to be a musician.One day she goes home after school.She sees a poster(海报).It says:
                                A musician wanted
We will have a party this weekend.It's November 2nd.We want a musician.Can you sing?Can you play the piano?Then you can come to the party.Please call Amy at 620-6984.
Lisa is very happy.She runs to her home and calls Amy.And then Amy asks her to go to the school club in the evening.
41.What can Lisa do?D
A.She can paint.
B.She can swim.
C.She can play the violin.
D.She can sing and play the piano.
42.What does Lisa want to be?C
A.A teacher.
B.A runner.
C.A musician.
D.A doctor.
43.When is the party?A
A.November 2nd.
B.November 12th.
C.December 2nd.
D.December 12th.
44.What's Amy's telephone number?B
A.520-6984         
B.620-6984        
C.602-6984              
D.620-9684.
45.Where does Amy ask Lisa to go?C
A.To the party.
B.To the art club.
C.To the school club.
D.To go home.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.你将听到的是一则关于对 Mike 的调查,请你根据所听到的内容填写下面的信息卡,并将信息填写在答题卡上相应的位置.短文听两遍.
Mike's Information
★Way to go to school:(21)
★Watch TV:(22)a week
★Mike's hobby:collecting (23)
★The time for collecting them:(24)
★Mike's dream job:be a (25)..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.14.The teacher is telling the boys some rules of Black Star Camp.
15.The first rule is that the boys mustn't let other girls come in their room.
16.The boys musr make their beds in the morning before breakfast.
17.Lunch is at 12:30 and dinner is at 6:15.
18.The boys will have sport lessons in the day or swim at night.
19.The teacher tells six camp rules to the boys in all..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.短文理解,听短文,根据所听到的内容判断下列句子的正误  
16.My dream home is a flat with three floors.
17.The house is near the city of Hengyang.
18.The bedroom is on the fiest floor.
19.We can often have meals in the kitchen.
20.I′m friendly to my friend.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.A.Hello. B.Yes,I can. C.Good luck.

查看答案和解析>>

同步练习册答案