【题目】 What do you usually do while waiting for someone? It might say something about you.
![]()
A. You walk around, rubbing(摩擦) your hands.
B. You stand sill, looking at your watch.
C. You cross your arms, looking impatient.
D. You stand staring into the distance, thinking.
Analysis(分析)
If your answer is “A”
You are short-tempered(脾气暴躁的). You are full of energy but sometimes careless. You make friends with all your heart. But sometimes you may hurt others because of your quick tongue (语言).
If your answer is “B”
You are patient and very strict with yourself. You work hard. When your friends have trouble, you will try your best to help them.
If your answer is “C”
You are strong minded. You stick to your own views, but are also good with people. You can make others agree with you.
If your answer is “D”
You have great patience. You are very nice to your family and friends. However, you may be too nice.
Just for fun. Don't take it seriously.
【1】If your answer is “A”, you are .
A.strictB.patientC.carefulD.short-tempered
【2】 sticks to his or her own views.
A.The person who chooses AB.The person who chooses B
C.The person who chooses CD.The person who chooses D
【3】Which of the following is TRUE according to the passage?
A.If your answer is “B”, you are strict with yourself.
B.If your answer is “C”, you are patient and nice.
C.If your answer is “D”, you may be strong-minded.
D.The writer really wants us to take the quiz seriously.
【4】After reading the passage, we can know it is .
A.a tipB.a testC.a noticeD.an advertisement
【5】The writer of the passage may be .
A.an actorB. a workerC.a farmerD.a psychologist (心理医生)
【答案】
【1】D
【2】C
【3】A
【4】B
【5】D
【解析】
这篇短文是一个心理测试,题目是当你在等人的时候,你通常会做什么?给出了四个答案,并分析了选择每个答案所代表的含义。
【1】
细节理解题。根据“If your answer is ‘A’ You are short-tempered”可知,如果你的答案是A,那么你是脾气暴躁的人。故选D。
【2】
细节理解题。根据“If your answer is ‘C’…You stick to your own views”可知,选择C的人坚持自身的观点。故选C。
【3】
细节理解题。根据“If your answer is ‘B’ You are patient and very strict with yourself”可知,选择B的人对自己要求很严格。故选A。
【4】
推理判断题。根据文意可知,这篇短文开头问了一个问题,并根据选择的答案,分析你是什么性格的人,因此文章是一个测试。故选B。
【5】
推理判断题。根据全文内容可知,本文是一个关于人们等人时的心理测试,文章给出四个答案,并具体分析每一项所代表的人物性格,因此可推断本文作者是一位心理医生。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Wang Jicai's story moved people around China. When he first landed on Kaishan Island, there was no fresh water, no electricity or trees. In three years he planted________trees, only one little tree grew.
Wang was the fifth man who worked in the island which is the most________for the safety of China. Other four men hurried to leave here. He began to work here________he was 26. He never left his work until he________down on July 27th, 2018. He went away suddenly because of illness.
Wang's wife, Wang Shihua, was a teacher in a primary school. After visiting him on the island, she________her work and accepted the challenge with him. Their 2-year-old daughter was sent to her grandmother. They________vegetables and trees among the rock. A year later, their second child was to come, but they couldn't go to the________because of the bad weather. Wang Jicai had to work________a doctor. Their children all staved with their grandmother. Wang Su, their________daughter, dropped out of school to take care of her brother and sister when she was 13.
As a soldier. Wang Jicai kept rules. When someone sent money to him, Wang Jicai________at once. However, local fishermen regarded him as their relative. Although Wang Jicai left in a hurry, Wang Shihua has continued his work.
“I'll continue to protect the island until one day I won't work.” Wang Shihua said.
【1】A.hundredB.hundred ofC.hundreds of
【2】A.beautifulB.popularC.important
【3】A.whenB.whereC.until
【4】A.leftB.layC.gone
【5】A.set upB.put upC.gave up
【6】A.pickedB.boughtC.planted
【7】A.hospitalB.schoolC.house
【8】A.asB.likeC.for
【9】A.tallestB.bestC.eldest
【10】A.believedB.refusedC.asked
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—__________ you ________ your book to the library?
—Yes. I returned it yesterday.
A. Did, return B. Have, returned
C. Will, return D. Do, return
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 There are about 6,000 languages that are spoken around the world. But 43 percent of these languages are dying out, according to UNESCO(United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization). If no action is taken, some of these languages will disappear.
Languages become endangered for many reasons. One is that some communities of native speakers of the endangered languages disappear, Huff Post reported. These people sometimes leave their communities and move to cities.
In addition, the languages of "dominant(占主导地位的)" cultures may drive other languages into extinction(灭绝), To get better education and jobs, young people have to focus their attention on learning dominant languages rather than their own languages.
Once a language dies out, it rarely comes back to life. Governments across the world are taking action to prevent this. In September, the US state of Alaska said that the loss of native languages was a hurry-up thing. It is now working to give new life to such languages, Quartz reported.
In New Zealand, the government said that they want more than 20 percent of the country's population to be able to speak basic Maori(毛利语)by 2040. They plan to provide Maori lessons in all New Zealand schools by 2025. the New York Times reported.
China is also trying to protect its languages. About 130 languages are spoken in China, even more than the number of ethnic groups(民族)in the country. In 2015, the government started a project to record all the languages spoken in China, Xinhua reported.
【1】How many percents of languages are still alive according to the passage?
A.
B.
C.
D.![]()
【2】The young people pay more attention to the dominant languages because_____________.
A.they want to get better education and jobs
B.the number of the dominant languages is increasing today
C.speaking the dominant languages is easy
D.the government asks them to learn the dominant languages
【3】The underlined word "this" in Paragraph 4 refers to_____________.
A.learning dominant languages
B.the loss of native languages
C.the extinction of languages
D.protecting languages
【4】When does the government plan to provide Maori lessons in all New Zealand?
A.By 2040.B.In 2040.C.By2025.D.In 2050.
【5】What would be the best title for the text?
A.Chinese language is popular.
B.How to learn language culture.
C.Maori language should be provided in schools.
D.Many languages are disappearing.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— Whose book is it?
— I asked many people, but knew.
A. nobody B. somebody C. everybody D. anybody
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Here are three books on history. Which one would you like to borrow?
一 ______. You see,I’m interested in geography these days.
A. All B. None C. Both D. Each
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 假如你是李华,你想记叙在学校生活中令你印象深刻的一节课。请根据图表提示,用英语介绍让你难忘又有趣的一节课。词数80左右。
![]()
要求:
1.必须包含所有提示信息;
2.意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范;
3.请勿在文中使用真实的姓名、校名及提示信息以外的地名。
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— ___________ do you usually play Yoga in your free time?
— Twice a week.
A. How long B. How often
C. How soon D. How much
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【天津市2015年中考英语试题】In 1998, Liu Xiang’s ______ in hurdling was noticed by Sun Jiangping.
A. ability B. trade C.electricity D. memory
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com