分析 这篇文章主要介绍了夏日的一天,小杰克和他的爸爸在沙滩上玩.看到了一只小乌龟,他开始仔细看它,开始用手碰它.令他吃惊的是,乌龟停止移动.父亲告诉他不能那样做,会杀害了它.他拿起乌龟,把它放在一个袋子里.回家后父亲把它靠近壁炉,几分钟后,乌龟开始移动.并告诉儿子有时候,你不能让别人做他不喜欢的事情.但是如果先你让他温暖,他会做你想要他做的事情.
解答 答案:54.C 细节理解题.根据第一行句子One day in summer,little Jack was playing on the beach with his father.夏日的一天,小杰克和他的爸爸在沙滩上玩.故选C.
55.C 细节理解题.根据第二段第二行句子.Then he picked up the tortoise and put it in a bag.然后他拿起乌龟,把它放在一个袋子里.故选C.
56.A 细节理解题.根据第三段第一行句子He put it near the fireplace(壁炉).After a few minutes,the tortoise began to move a little.他把它靠近壁炉,几分钟后,乌龟开始移动一点.最后一句But if you get him warm first,he will do what you want him to do.但是如果先你让他温暖,他会做你想要他做的事情.故选A.
57.D 细节理解题.根据最后一句"sometimes,you can't make someone do things he doesn't like.But if you get him warm first,he will do what you want him to do."
有时候,你不能让别人做他不喜欢的事情.但是如果先你让他温暖,他会做你想要他做的事情.和整篇文章的内容可知作者主要想告诉我们我们不能让人们做他们不喜欢的事情.故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| LONDON MUSEUM The largest specializing museum in British history. Open:Mon.to Fri.:9:00 a.m.-5:00 p.m. Sat.:9:00 a.m.-1:00 p.m. Address:1100 Chesnut St.LONDON Telephone:77364431 | THE CITY FLOWER SHOW 8 APRIL TO 17 APRIL Price:¥50 for adults(成年人)¥25 for children Address:12 Kendal Way Chesterton Cambridge CB4 ILT Telephone:55539561 |
| ENGLISH WINTER CAMP How will you spend your winter? English Winter Camp 2014 at University of Toronto,Canada! Ages:13 to 18 For more information,call CEE/CCIEE at (010)6606-2607 | POP MUSIC WEEK Chinese and foreign bands(乐队) will play music and sing in Chaoyang Park,Beijing.Chinese singers like Zhang Liangying will also share music with us. Price:30-50 yuan. Time:9:00 a.m.-9:00 p.m. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| take a look at,fly kites,go well with,get up,go shopping |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Stop | Bus 1 | Bus 2 | Bus 3 |
| Ferry | 6:00 | 6:30 | 7:00 |
| Old Street | 6:10 | 6:40 | 7:10 |
| Park | 6:25 | 6:55 | 7:25 |
| New Street | 6:30 | 7:00 | 7:30 |
| Hotel | 6:35 | 7:05 | 7:35 |
| Playground | 6:40 | 7:10 | 7:40 |
| Hospital | 7:00 | 7:30 | 8:00 |
| Market | 7:10 | 7:40 | 8:10 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Nick from England:When I grow up,I would like to become a teacher.I love little children!I want to get lots of money and live somewhere sunny and in a big house with my wife and children. |
| Graziano from Thailand:When I grow up,I would like to become a scientist.I will work in the scientific field (科学领域)and I will discover (发现)something very important.I like Maths,too.It would be interesting. |
| Dario from Russia:I want to be an engineer because I like building roads and bridges.I also want to be an electrician(电工) because I like the cars and reading magazines about cars. |
| Viktoriya from America:In the future I will become a manager in traveling.I like traveling all over the world and making friends. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com