Americans with small families own a small car or a large one. If both parents are working, they usually have two cars. When the family is large, one of the cars is sold and they will buy a van(住房汽车)
A small car can hold four persons and a large car can hold six persons, but it is very crowded A van hold seven persons easily, so a family with three children could ask their grandparents to go on a holiday travel. They could all travel together.
Mr. Hagen and his wife had a third child last year. This made them sell a second car and bus a van. Their sixth and seventh seats are used to put other things, for a family of five must carry many suitcases(衣箱)when they travel. When they arrive at their grandparents’ home, the suitcases are brought out. The two seats can then carry the grandparents.
Americans call vans motor homes. A motor home is always used for holidays. When a family are traveling to the mountains or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular. In America there are many parks for motor homes.
1. From the passage, a van is also called ____________.
A. a motor car B. a motor home
C. a motorbike D. a big truck
2.Before Mr. Hagen and his wife bought a van, they__________.
A. sold their old house
B. moved to their grandparents' house
C. built a new place for a van
D. sold their second car
3.Americans usually use motor homes____________.
A. to travel with all the family members of holiday
B. to do some shopping with all the family members
C. to visit their grandparents at weekends
D. to drive their children to school every day
4. Motor homes have become popular because___________.
A. they can take people to another city when people are free
B. they can let families have a happier life when they go out for their holidays
C. some people think motor homes are cheap
D. big families can put more things in motor homes
1.B
2.D
3.A
4.B
【解析】
试题分析:文章介绍美国家庭拥有汽车的情况,介绍房车的使用和为什房车在美国越来越受欢迎。
1.细节理解题。根据第四段第一句“Americans call vans motor homes.”可知在美国vans被叫做motor homes,故选B。
2.细节理解题。根据第三段“This made them sell a second car and buy a van.” 可知Hagen先生和妻子在买房车前卖了他们的二手车,故选D。
3.3】细节理解题。根据第四段“A motor home is always used for holidays.” 可知美国人用房车是为了出去度假的,故选A。
4.4】细节理解题。根据第四段“All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular.” 可知房车这么受欢迎是因为它可以让大家庭出去度假更加愉快,故选B。
考点:考查日常生活类短文
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东日照莒县北五校八年级上12月联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—There some bread on the plate. You can eat it for breakfast.
—OK, I will.
A. are B. is C. was D. were
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江西南康六中片区八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I can’t eat more food, I’m_______
A. busy B.hungry
C. full D. serious
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江西赣县第二中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
- ,Mona. Is this your dictionary? -Yes, thank you.
A. Thank you B. Sorry
C. How are you D. Excuse me
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江西赣县第二中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
______ are John’s ______.
A. This, key B. That, key
C. These, keys D. Those, key
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届江西赣县第二中学九年级上期中英语试卷(解析版) 题型:完形填空
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给的A.B.C.D四个选项中选出可以填入相应空白处的最佳选项,并在答题卷上将该项涂黑。(每小题1分)
Tiffany, a 16-year-old girl, was very, shy. Last September, her best friend, Sophie, moved abroad with her family because she had to continue her studies in America. She even said she would not come back for at least a few years. Tiffany became and helpless. "I was really sad the moment I heard the bad news and I didn't know what to do," Tiffany recalled (回忆). "I myself in my room for a whole week. It was then that my aunt took me to a sports club one Saturday and I saw' so many young people playing various sports there. I signed up for a beginners' course in volleyball and since then I have been playing this sport. Now I practise twice a week there. It is wonderful playing sports in this club and I have made lots of as well. What's more, I feel I am much healthier than before."
The most basic aim of playing sports is that you can improve your health even if you are not very good at sports. , you can get to know a circle of people at your age while playing sports. Tiffany used to be a very quiet girl. Since she joined the sports club, she has opened up herself and now she has become very and enjoys meeting and talking with others.
For most people, that is one of the attractions of joining a sports club. You can get to know other young people who have similar interests. You don't have to sit down and talk to strangers.
You go in for sports and it is easier to understand your partners on the same team. Now Tiffany is quite her friends and she has also gained more confidence.
Try to do regular sports. The mind needs exercise as well as the body.
1.A.angry B.lonely C.tired D.surprised
2.A.shut B.hurt C.enjoyed D.helped
3.A.trouble B.mistakes C.money D.friends
4.A.So far B.In addition C.Once again D.After all
5.A.active B.strong C.lucky D.independent
6.A.generous to B.different from C.popular with D.disappointed in
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届江西赣县第二中学九年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Jim enjoys listening to pop music. — ___________.
A. So does Helen. B. Also is Helen
C. Helen likes also D. So Helen does
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江西赣县第二中学八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-What makes you all the way, Peter?
A. Laughs B. Laugh
C. to laugh D. laughing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏南京金陵中学河西分校八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
![]()
1. Amy and her twin brother both want to take part in the competition. How much should they pay in all?
A. None. B. 20 yuan.
C. 40 yuan. D. 60 yuan.
2. Which of the following planes can take part in the competition?
A. A 29-centimetre-long plane with wings and a body.
B. A plane which needs to be thrown before taking off.
C. A plane made all by parents.
D. A plane made of paper and cloth.
3. If you want to join in the competition, when should you hand in your application form and money?
A. 26 November. B. 25 November.
C. 20 November. D. 28 November.
4. Bill’s plane didn’t look interesting. But, it stayed in the air for longer time than the others. Which award did Bill win?
A. The most interesting design.
B. The best looking plane.
C. The plane flying the farthest.
D. The plane flying the longest time.
5.Where can you most possibly see the reading material?
A. In a dictionary. B. In a story book.
C. On a notice board. D. In a library.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com