【题目】Good news! During the National Day holiday, there are some promotions(优惠)in Wanda Cinema. This film festival lasts ten days (Sunday, September 30th, 2018---Tuesday, October 9th, 2018). Here is the poster.
Film | Hello, Mrs Money
| Project Gutenberg
| River of Sorrow
| Shadow
|
Price | ¥70 | ¥80 (50% off for students ) | ¥50 | ¥70 |
Date | Sep. 30th Oct. 1st Oct. 3rd | Oct. 1st Oct. 3rd Oct. 5th | Sep. 30th Oct. 1st Oct. 4th | Oct. 2nd Oct. 4th Oct. 5th |
Time | 9:00 a.m. 4: 30 p.m. 8: 20 p.m. | 10:00 a.m. 7:10 p.m. 9:30 p.m. | 9:20 a.m. 3: 10 p.m. 5: 30 p.m. | 7:50 a.m. 9:50 a.m. 11:50 a.m. |
Tips | 50% off on Thursday for all. Free for children under 6 years old, half for people over 60 years old. A free large box of popcorn for students with student ID during the film festival. For more details, please call us on 5556 8806. Please arrive early. Latecomers will not be allowed to enter until a proper break in the shows. | |||
【1】When can you watch films with 50% off ?
A. Sep.30thB. Oct.3rdC. Oct. 5thD. Oct.4th
【2】Which movie can you watch on the afternoon of Oct. 4th?
A. Hello, Mrs MoneyB. River of SorrowC. Project GutenbergD. Shadow
【3】What will happen to a latecomer?
A. He or she can only enter during a break.B. He or she will fail to enter the theatre.
C. He or she can still watch the whole show.D. He or she won’t have a proper break.
【4】If Mrs Wang wants to watch Shadow with her 70-year-old father and her five-year-old son, she needs to pay ____________.
A. ¥210B. ¥70C. ¥105D. ¥140
【5】Which of the following is TRUE about the poster?
A. All the people can be offered a free large box of popcorn.
B. All the people will pay for the tickets during the film festival.
C. People without student ID can also enjoy the special price on Thursday.
D. You will not be allowed to enter the cinema without student ID.
【答案】
【1】D
【2】B
【3】A
【4】C
【5】C
【解析】
本文是国庆节期间,万达影院电影的促销海报。
【1】题意:你什么时候能以50%的折扣看电影?考查细节理解。A. Sep.30th:9月30日;B. Oct.3rd:10月3日;C. Oct. 5th:10月5日;D. Oct.4th :10月4日。根据表格第6栏Tips第1点50% off on Thursday for all.(周四全部享受五折优惠。)和第1段第3句Sunday, September 30th, 2018---Tuesday, October 9th, 2018(2018年9月30日星期日—2018年10月9日星期二)可知10月4日是星期四,享受50%的折扣看电影;故选D。
【2】题意:10月4日下午你能看哪部电影?考查细节理解。A. Hello, Mrs Money《你好,曼尼夫人》;B. River of Sorrow《悲伤之河》;C. Project Gutenberg《古登堡计划》;D. Shadow《影子》。根据表格三Date可知10月4日放映电影《悲伤之河》和《影子》;根据表格第4栏Time可知《悲伤之河》10月4日放映时间9:20 a.m.,3: 10 p.m.,5: 30 p.m.;《影子》10月4日的放映时间是7:50 a.m.,9:50 a.m.,11:50 a.m.。故10月4日下午你能看电影《悲伤之河》;选B。
【3】题意:迟到的人会怎么样?考查细节理解。A. He or she can only enter during a break. 他或她只能在休息时进入;B. He or she will fail to enter the theatre. 他或她将不能进入剧院;C. He or she can still watch the whole show. 他或她仍然可以看整个演出;D. He or she won’t have a proper break. 他或她不会有适当的休息。根据表格第6栏Tips第5点Please arrive early. Latecomers will not be allowed to enter until a proper break in the shows.(请早点到。迟到者只有在演出适当休息时间才能入场。)可知选A。
【4】题意:如果王太太想和她70岁的父亲和5岁的儿子一起看《影子》,她需要付_____________。考查细节理解。A. ¥210;B. ¥70;C. ¥105;D. ¥140。根据表格第6栏Tips第2点Free for children under 6 years old, half for people over 60 years old.(6岁以下儿童免费,60岁以上老人半价。)可知如果王太太想和她70岁的父亲和5岁的儿子一起看《影子》,她需要付自己¥70,她的父亲70/2=35¥,共105¥;选C。
【5】题意:关于海报,以下哪一项是正确的?考查细节理解。A. All the people can be offered a free large box of popcorn. 所有人都可以免费得到一大盒爆米花;B. All the people will pay for the tickets during the film festival. 在电影节期间,所有人都要买票;C. People without student ID can also enjoy the special price on Thursday. D. You will not be allowed to enter the cinema without student ID. 没有学生证,你不能进入电影院。根据表格第6栏Tips第1点50% off on Thursday for all.(周四全部享受五折优惠。)可知“没有学生证的人也可以在星期四享受特价”,故C正确;选C。
阅读理解是最能体现学生的英语能力的题型,分值较高。如何通过掌握解题方法来提升自己解答阅读理解题的速度和准确率是学生最关心的问题。初中阅读理解一般考查学生的细节理解能力、主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意和短文内容选出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,学生准确理解题意后,直接到文中找出答案。(2)考查猜词能力。做这种题型时,学生要根据上下文意思准确猜出词义。3)考查推理判断能力,此类题型较难,学生要准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。本文主要考查学生的细节理解能力。准确理解题意后,到文中找出相关的叙述,做出正确的判断。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】口语运用: 根据对话,从方框中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。
A: What’s the matter, lady?
B: 【1】 I can’t do any work, doctor.
A: Do you have a cough?
B: No, I don’t have a cough.
A: 【2】
B: Yes, I sleep very well.
A: Do you have breakfast every morning?
B: No, I don’t have breakfast and I have only a little food for lunch and supper because I want to keep thin.
B: Oh, I see. 【3】 You need to eat more food and have three meals a day.
A: OK, doctor. 【4】
B: 【5】
A: Thanks.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】文段表达
根据中文和英文提示,用英文写一封意思连贯、符合逻辑、不少于50词的邮件。邮件的开头和结尾已给出,不计入总词数。所给提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。
66.假如你叫李华,你们学校正在举行课外阅读活动。请你根据以下提示,给你的美国笔友Daniel写一封邮件,告诉他你认为读书对于中学生来说重要吗,你经常读什么样的书,以及通过阅读你获得了什么。
提示词语:think, Chinese, English, interesting, learn, understand, enjoy
![]()
![]()
Dear Daniel,
How is it going? At my school we’re holding some reading activities.
What kind of books do you often read?
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013江苏扬州】The Greens used to live in London and now they ________ in Beijing.
A. used to live B. are used to live
C. are used to living D. are used for living
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据材料内容选择最佳答案。
C![]()
Mr. Smith is from the UK. He works in Shanghai now. He has two daughters. They are twin(双胞胎) sisters. Mr. Smith calls them Lily and Lucy.
Jim is Mr. Smith's friends. He often goes to see the Mr. Smiths. He often buys something for Lily and Lucy. One Sunday, He goes to Mr. Smith's home. When the twins see Jim, they are happy. Jim asks Lucy,
“How old are you, Lucy?” “Three.” she answers(回答).
Jim says, “Lily and Lucy, these bananas are for you. I know you like bananas. Well, I have a small question. If one of you can answer well, I will give her one.” “I have two bananas, now I eat one. How many bananas do I have ,then?”
“One." Lily says. Lucy answers, “Two." “Two?” Jim says, “Why?”
“Oh, one is inside(在里面) and the other is outside(在外面).”
(1)Where is Mr. Smith now?
A.China.
B.The UK
C.the USA
D.Japan
(2)How old is Lily?
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
(3)Who is Jim?
A.Mr. Smith's friend.
B.Mr. Smith's son.
C.The twins'brother.
D.The twins'classmate.
(4)What do Jim buy for the twins?
A.Oranges.
B.Pears.
C.Apples.
D.Bananas.
(5)what do you think of Lucy according to the passage(根据文章)?
A.She's old
B.She's fine.
C.She's cute.
D.She's cool.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】You bought one daily newspaper, _________ you?
A. did B. didn’t C. were D. weren’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】写作
安(Ann)和安娜(Anna)是一对姐妹。请根据下图,用英语写一篇短文介绍她们姐妹俩。70词左右,可适当发挥。开头部分已给出,不计入总词数。
![]()
Ann and Anna are sisters.
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
【1】You are good with children, so you can call at________.
A.605-968-5957
B.602-752-3425
C.601-200-4365
D.604-368-2745
【2】If you are interested in repairing things, you can go to ________.
A.Blue Water Beach
B.Home Love
C.Sunny Children's Hospital
D.S.O.S Children's Village
【3】If you want to volunteer on the beach this weekend, it will take you ________.
A.one hour
B.two hours
C.eight hours
D.ten hours
【4】What can you doin S.O.S Children's Village?
A.Clean up the beach.
B.Fix up old things.
C.Playfun games.
D.Teach English.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
A:Hello, Eric.What's this in English?
B:Hello, Frank.【1】 a UFO.
A:What【2】 is it?
B:It's【3】(绿色的).
A:What's that【4】 English, Eric?
B:It's a【5】.
A:【6】 it, please.
B:【7】.
A:Thanks.
B:Oh, the ruler is【8】.
A:Yes,【9】brown.
B:【10】 color is your(你的)ruler?
A:My ruler is green.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com