分析 短文介绍了美国的一家汽车制造商举行了一个活动,想通过这个活动告诉人们怎样去做才能保护我们的环境,希望人们能够更好的去思考,然后做出更环保的选择.
解答 答案:36.B 细节理解题.根据第一、二段句子The bus maker has started a nationwide competition to find America's greenest school and they need everyone's help.
Students,parents and teachers from around the country are invited to send a 500-word report that explains the activities their schools have taken to help protect the earth.汽车制造商已经开始在全国范围内的竞争中寻找美国最环保的学校,他们需要大家的帮助.学生,家长和来自全国各地的教师被邀请发送一个500字的报告,说明他们的学校采取行动帮助保护地球.可知为了鼓励更多的人保护地球.故选B.
37.D 细节理解题.根据第四段第一行句子Winners will be announced after Earth Day.Then the public will be able to vote for(投票)the report that best stands for America's greenest school.The winner will get 5,000美元.获奖者将在地球日宣布,公众可以投票支持报告,最好的代表美国的环保学校.获胜者将获得5000美元.可知如果你获胜,你将获得5000美元.故选D.
38.A 细节理解题.根据倒数第二段第一行句子These buses run on a mix(混合体)of electricity and gas(气体).They create less pollution than regular buses.这些公共汽车以电力和煤气为混合动力,比普通公共汽车造成的污染更少.可知它使污染更少.故选A.
39.B 细节理解题.根据最后一段第一行句子Use both sides of the paper.Ask your teacher if you can print your homework"double-sided",then paper use is cut in half.This reduces waste.纸的两面都使用,问你的老师你是否能把你的作业双面打印出来,然后用纸减少了一半,这样可以减少浪费.可知使用纸的两面.故选B.
40.C 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第三段句子Organizers hope the competition will encourage kids and adults to think about how they can help save the earth.This programme can help students,teachers and parents learn that they can make greener choices themselves.组织者希望比赛能鼓励孩子们和成人们思考他们如何帮助保护地球,这个计划可以帮助学生、老师和家长做出更环保的选择.可知短文主要告诉我们每个人都可以做些事情来保护环境.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.Mother's | B.Teachers' | C.Children's | D.April |
| 42.A.ordered | B.order | C.to order | D.ordering |
| 43.A.to sit | B.sitting | C.sat | D.sits |
| 44.A.happen | B.wrong | C.true | D.matter |
| 45.A.with | B.to | C.for | D.in |
| 46.A.the shop | B.the school | C.the street | D.the grave |
| 47.A.leave | B.are leaving | C.were leaving | D.leaves |
| 48.A.to home | B.home | C.to a cemetery | D.to shop |
| 49.A.he | B.his | C.him | D.her |
| 50.A.moved | B.happy | C.sad | D.angry. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| The school that the students are from | (81) | No.1 Middle School |
| The person who talked about classroom safety | (82) | AmyYoung |
| What to drink after playing sports | (83) | Some water |
| Time to have fire emergency response practice | (84) | In September every year |
| The number of the students who talked about school safety | (85) | Three/3 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| develop her hurt sleep run out of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | After | B. | While | C. | Until | D. | Before |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com