Look at the ads(广告). You may find something you need.
Xinxing travel agency Five-day trip to Zhangjiajie By train five star hotel Call Miss Li at 5678-9324 for more information. |
Guitar lessons Music teacher Good at teaching kids from 5 to 10 years of age Call Mary at 8769-9870 |
Babysitter wanted A 2-year-old baby At my home From 8:00am to 5:00 pm A lady who is less than 45 years old Be good to kids Call Mr. Johnson at 4563-8127 |
根据广告内容选择最佳答案。
1.Who can teach children to play the guitar?
A. Mary B. Miss Li
C. Mr. Johnson D. Lisa
2.What number should you call if you want to go to Zhangjiajie?
A. 5678-9324 B. 5817-9314
C. 4563-8127 D. 8769-9870
3.How will you get to Zhangjiajie if you go with Xinxing Travel Agency?
A. By bus B. By plane
C. By train D. By boat
4.Who can get the job as a babysitter?
A. A man who is good at cooking
B. A man who loves kids
C. A woman who has two kids
D. A woman who is 40 years old.
5. If you go to Zhangjiajie with Xinxing Travel Agency on October 30, when will you come back?
A. October 31 B. November1
C. November2 D. November 3
1.A
2.A
3.C
4.D
5.D
【解析】
试题分析:这篇文章主要介绍了三篇广告你可以从中找到一些相关的信息如:旅行社;吉它课程;保姆招聘。
1.细节理解题。根据第二个广告,Call Mary at 8769-9870。可知选A。
2.细节理解题。根据第一个广告,Call Miss Li at 5678-9324 for more information.可知应选A。
3.细节理解题。根据第一个广告By train five star hotel可知故选C
4.细节理解题。根据第三个广告,A lady who is less than 45 years old;Be good to kids。故选C。
5.细节理解题。根据第一个广告Five-day trip to Zhangjiajie,如果是10月30号去,那么应该11月3日回来,故选D。
考点:广告类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2015届江苏泰兴市八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
“__________?” “He is smart and helpful.”
A. What does he look B. What is he look
C. What is he like D. What does he like
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届江苏东台创新学校八年级下第二轮奖学金英语试卷(解析版) 题型:翻译
1.照例,我们的英语老师微笑着走进了教室。
_________, our English teacher comes into the classroom ___________________.
2.顺便问一下,你10岁时会做什么?
_______________, What could you do at_______________________________ ten?
3.前几天他就决定不再玩电脑游戏了。
He_______________ not to play computer games ___________________________.
4.不久爱丽丝小得足以通过那扇门了。
Soon Alice was _________________________________________________the door.
5.许多家庭现在能够买汽车。
Many families are ___________________________________________the cars now.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届江苏东台创新学校八年级下第二轮奖学金英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Tom ______a small tent near the lake and enjoyed counting the stars at night.
A. put up B. put out
C. put away D. put off
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届江苏东台创新学校八年级下第二轮奖学金英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Lots of people think that football is _______ amazing game.
A. a B. an C. the D. /
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届新疆乌鲁木齐八一中学八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
exercise you take , you’ll be.
A. The fewer ; the fatter B. The less ; the fatter
C. The fewer ; the more fatter D. The less ; the more fatter
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届新疆乌鲁木齐八一中学八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I have to tell you.
A.anything exciting B.exciting something
C.exciting anything D.something exciting
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届山东省德州市八年级第二学期期末英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Young people can have problems with their minds. Some students become worried because they have to study very hard. Others have trouble getting on well with people like their parents and classmates.
Liu Wei, a junior 2 student from Hefei, could not understand his teacher and was doing badly in his lessons. He became so worried about it that he started to cut his finger with a knife.
Another student, 14-year-old Yang Fang from Guangzhou, was afraid of exams. She got very worried in the exam, and when she looked at the exam paper, she couldn’t think of anything to write.
A recent report from Jiefang Daily says about 18% of Shanghai teenagers have mental problems. Their troubles include being worried and very unhappy, and having problems in learning and getting on with people. Many students who have problems won’t go for advice or help. Some think they will look stupid if they go to see a doctor. Others don’t want to talk about their secrets.
Liang Yuezhu, an expert on teenagers from Beijing Hospital has the following advice for teenagers:
Talk to your parents or teachers often.
Take part in group activities and play sports.
Go to see a doctor if you feel unhappy or unwell.
1.The students who often become worried or have trouble getting on with others may
have .
A. mental problems B. a headache
C. a knife with them D. no parents
2.Liu Wei cut his finger with a knife because .
A. he was afraid of his teacher
B. he wanted to frighten his parents
C. he was so worried about his studies
D. his finger was badly hurt
3.Yang Fang’s problem happened when .
A. she studied very hard
B. she had exams
C. she talked with her parents
D. she thought of something
4.Students who have problems won’t ask others for help because .
A. they won’t let others think they are stupid
B. they don’t think doctors can help them
C. they think the problems are not serious
D. they have no secrets about others
5.Liang Yuezhu’s advice tells us that .
A. it’s unnecessary for them to be with others
B. only group activities and sports can help them
C. teachers and parents can’t do anything about mental problems
D. it’s better for the students who have mental problems to join others.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015届山东淄博皇城第二中学八年级五四制上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
exciting news it is!
A. What B. What an C. How D. How an
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com