精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.
41.The Zoo is the most crowdedA.
A.on field trip days                   B.all the year round
C.from Monday to Sunday                D.early in the morning
42.Visitors can do the following EXCEPTC in the Zoo.
A.watching wild animals                B.staying all day
C.feeding the animals                  D.taking some photos
43.This passage is probably aD.
A.song           B.poem                C.story           D.notice.

分析 这是一个公园的告示,告诉人们应该做什么不应该做什么.

解答 41.A  细节理解题,根据On field trip days,the Zoo is the most crowded.可知在野外旅行的日子里,动物园是最拥挤的,故答案为:A.
42.C 细节理解题,根据Please don't feed the animals可知不能给动物喂食,故答案为:C.
43.D   理解推断题,根据文章内容可知这是一个公园的告示,故答案为:D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8._Don't you have a brother?
-______.(  )
A.No,I doB.Yes,I am notC.Yes,I don'tD.No,I don't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.(  )
A.dreamB.treeC.trainD.travel

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.The doctor doesn't allow my father to drink wine any more.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.The first chocolatc was enjoyed by the people in Central and South America hundreds of years ago.In those days,the cocoa bean (可可豆)was used to make a chocolate drink.Much later,it (89)was brought(bring) to Europe.
In 1824,Mr Cadbury opened a small shop in the United Kingdom.He sold chocolate drink.In 1831,he opened a factory to make chocolate drink.Mr Cadbury believed that wine was bad and he wanted(90)to encourage(encourage) people to drink chocolate instead.A few years later,a man(91)invented(invent) a way to make chocolate bars (块),and so people had the chance to eat chocolate instead of only drinking it.

At first only dark chocolate was made.Milk chocolate came later and it was made by(92)adding(add) milk to the chocolate.Mr Cadbury made their first milk chocolate bar in 1897.Their most famous chocolate,Cadbury Milk Bar,was made in 1905.It(93)has been(be) popular for over 100years.The Cadbury factoiy still (94)makes(make) chocolate in the United Kingdom,and the chocolate is eaten all over the world.Every year,thousands of visitors go to the factory to see how chocolate is made.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.I think you need time to_______/r?'vju:/before the exam.(  )
A.relaxB.reportC.reviewD.riddle

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

18.语言运用(共5小题,每小题2分,满分l0分) 根据A句完成B句,使其意思相同或相近,每空填写一词.
A:He joined the soccer club three years ago.
B:He hasbeen in the soccer clubsince three years ago.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.Jim with his brother ________ in the garden when the rainstorm came.(  )
A.is playingB.are playingC.were playingD.was playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.__________ is it from your home to the nearest bus stop?
--About 10minutes'walk.(  )
A.How longB.How farC.How manyD.How often

查看答案和解析>>

同步练习册答案