【题目】阅读理解。
Everybody wants to be healthy. You know food is very important. There are many healthy foods. You can have more bananas, apples, oranges, tomatoes and lettuce because fruits and vegetables are good for you. But don't eat too much chocolate. It's not good for you. But don't eat too much chocolate. It's not good healthy food.
Healthy food can make you grow and make you strong and happy. Remember there is a saying, “An apple a day keeps the doctor away.” Sports can also keep you healthy. Get up early and do some sports every day. Don't be lazy! You will be healthy and happy.
(1)Which is right? ________
A.Everybody is healthy.
B.We want to be healthy.
C.We are important.
(2)What are healthy foods? ____
A.Fruits and vegetables.
B.Bananas, apples and chocolate.
C.Fruits and chocolate.
(3)Why are healthy foods good for you? _______
A.They make you happy.
B.They make you grow strong.
C.They make you grow and make you strong and happy.
(4)“An apple a day keeps the doctor away.” means ______
A.The doctor goes away when he sees an apple.
B.The doctor runs away when you give him an apple.
C.You eat an apple every day and you can be healthy.
(5)What keeps you healthy? ________
A.Fruits and vegetables.
B.Healthy food.
C.Healthy food and sports
【答案】
(1)B
(2)A
(3)C
(4)C
(5)C
【解析】文章大意:本文叙述了使人们健康的方法。吃健康的食物和做锻炼能使人健康。水果和蔬菜是健康的事物。它们能使你长高,强壮和快乐。
(1)细节理解题。根据Everybody wants to be healthy. 可知我们每个人都想要健康。故选B。
(2)细节理解题。根据 because fruit and vegetables are good for you.可知水果和蔬菜是健康的事物。 故选A。
(3)细节理解题。根据Healthy food can make you grow and make you strong and happy. 可知健康的食物能使你长高,强壮和快乐。故选C。
(4)词义猜测题。根据Healthy food can make you grow and make you strong and happy. 可知推断苹果是健康的事物,吃苹果会使人健康。故选C。
(5)细节理解题。根据Healthy food can make you grow and make you strong and happy. 和Sports can also keep you healthy. 可知吃健康的食物和做锻炼能使人健康。故选C
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据英语首字母或所给汉语提示写出短文中所缺单词的正确形式。
(今天) is Sunday, but Grace is busy(忙碌的). She has to (帮助) her mom cook breakfast. And then she does her(家庭作业). After that, Grace goes to shop to b some food and drinks. In the afternoon, Grace goes to vher grandparents with her parents. Her grandparents are very happy to see them. Grace and her cousin play games the whole(整个的) afternoon. Grace has a good time in her grandparents' home.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文理解, 选择正确答案。
Jill Jones got a new job in a different part of the city. She had to go to work every day by train.
There was only one other person on the train with her. He was a well-dressed man reading a newspaper. Suddenly, about halfway through the journey, the man began tearing(撕) his newspaper into hundreds of small pieces. Then he picked them up, opened the window and threw them all out. Then he sat down, closed his eyes, and slept for the rest of the journey again.
The next day, Jill got on the same train. The same well-dressed man was there, reading a newspaper. As before, about halfway through the journey, the man began tearing his newspaper into hundreds of small pieces. Then he picked the pieces up, opened the window and threw them all out. This done, he sat down, closed his eyes, and slept for the rest of the journey. This happened every day for a week.
At last, on Friday, Jill spoke to the man. "Excuse me, sir," she said, "I don't want to be rude, but I must ask you a question. When we are halfway through our journey, you tear your newspaper into hundreds of pieces and then throw them all out of the window. Please tell me, sir. Why do you do this?"
The well-dressed man smiled. "There is a simple reason," he said. "I like to sleep for part of the journey, but I cannot sleep if the train is full of elephants. So I throw the pieces of paper out to the elephants. It stops them from coming into the train."
"But there aren't any elephants on the train," Jill said. "I know," the man said. "It works well, doesn't it?
(1)Who was on the train with Jill Jones?
A.An old woman.
B.Three children.
C.A well-dressed man.
D.A well-dressed woman.
(2)What strange thing did the man do?
A.Went to sleep.
B.Tore a newspaper into small pieces.
C.Talked to Jill.
D.Read a newspaper.
(3)Why did the man on the train do this?
A.He was playing a game.
B.He wanted to get rid of the elephants.
C.He was angry.
D.He couldn't sleep.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】现在学生上网(get on-line)成风, 下周班会, 老师将谈论有关问题。假设你是老师, 请根据下面提供的内容写一篇80词左右的讲话稿, 要点必须齐全。
好处:1.帮助学习;2.获得更多信息, 了解世界;3.玩游戏, 使人放松并更聪明。
坏处:1.上网时间长, 有害健康;2.网上交友, 学习时间少, 学习越来越差。
建议:1.在校学习时, 不上网;2.周末和假期可上网, 但时间不要太长, 每天一、两个小时。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】动词应用。阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空 (必要时可加情态动词或助动词)。请将答案写在题后横线上。
A 14-year-old boy from the USA was described(描述) as a hero yesterday ,because last Friday he【1】______ (save) the life of a woman in another country .
Dean Bluesy from Dallas,Texas,is a school boy and he【2】______ (have) much interest in computer.One day,while he 【3】____ ( send) an email to a friend on the Internet, suddenly he received a message saying “Help! Pain! Help!”.The message 【4】______ (be) from Finland, thousands of kilometers away from America.
“I didn't know what 【5】______ (do),”Dean said to a reporter afterwards.“It was really difficult 【6】_____ (know) if the message was real.”So Dean did nothing at first.But the message kept【7】___ (come).
“By then it was easy to see that someone was in trouble,” Dean explained. He replied and discovered that the sender was a student【8】_____ (call)Tina, who was alone in a university library. She was ill. What was worse, there was no phone around her. Her only best way【9】___________ (communicate) with the world was by email. Dean got in touch with the police immediately. And they realized that the situation was quite serious. They called the police in Finland. Then an ambulance(救护车) rushed to the library. Luckily, she was still alive and【10】_________(send) to the hospital quickly.
“I'm glad she's OK,” Dean said. “It's hard to believe, but email saved her life.”
请将答案写在横线上。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,按要求完成下列任务。
My name is Tom Brown. I am an English boy. (1) I am twelve. I am a middle school student. From Monday to Friday I am very busy. We have six classes a day. At school, I like doing sports, (2) like playing basketball, tennis and soccer. So my favorite subject is P.E.. Mr. White is my P.E. teacher. He is very cool. After school, our P.E. teacher plays games with us. We students all like him. (3) I don't like math because it is too difficult for me. (4) But my math teacher Ms Smith says it is interesting and useful. So I must work hard on it.
(1)What is Tom's family name?
(2)请将(1)处的句子画线部分提问。
(3)请写出(2)like的词性和汉语意思。
(4)请将(3)处的句子画线部分提问。
(5)请将(4)处的句子翻译成汉语。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完形填空。
My uncle is a farmer. He has ninety 1trees on his farm. My uncle and my2can't pick(采摘) all the apples in fall(秋天).3 they ask my parents and me to 4 them every year. It's Sunday. My parents don't go to5and I don't go to school. So we'll go to the6. We get up early(早) in the 7 My mother is in 8 old clothes. My father buys many kinds of food for my uncle's 9in a shop. She likes them very much. My uncle and aunt 10 us many apples, too. I like to work on the farm.
(1)A.apple B.orange C.banana D.family
(2)A.mother B.sister C.brother D.aunt
(3)A.If B.So C.But D.And
(4)A.look B.buy C.help D.take
(5)A.work B.shop C.school D.home
(6)A.office B.hospital C.home D.farm
(7)A.evening B.afternoon C.morning D.Sunday
(8)A.her B.his C.she D.hers
(9)A.son B.daughter C.father D.parents
(10)A.take B.bring C.get D.give
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Here is the menu of Yunlai restaurant. Tom usually orders a fish, a cake, a cup of coffee and vegetable soup for lunch here. Today is a special day, these four only cost $24. So he will save ________ of the normal price.
Main Dish | Soup |
Drink | Dessert |
A.6%
B.20%
C.25%
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意用所给单词适当形式填空,使句子完整。每空限一词。
(1)I think (nature) food is good for our health.
(2)Every year many (tour) go to Zhalong to watch the birds.
(3)If you take a map , you will not easily get ( lose).
(4)The twins are old enough to look after ( they).
(5)My favourite subjects are ( France ) and Maths.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com