分析 本文介绍了作者的叔叔在作者抱怨时在她的背包中放进石头,有积极想法的时候去除石头,使作者认识到消极的思想越多,心里负担就越重.
解答 26.B 细节理解题,根据My sister and I spent our last summer holidays with our uncle who is a geologist (地质学家) and loves to collect stones.可知叔叔是个地质学家喜欢收集石头,故答案为:B.
27.B 细节理解题.根据To our surprise,he also took some stones out from them.But we thought he had just found better stones.可知他们认为叔叔找到了更好的石头,才从背包中取出一些.故选B.
28.A 细节理解题.根据"I didn't.You did."he said."You didn't know it,but I gave you a little attitude(态度) test today.I listened to every word you said.Whenever you were complaining (抱怨),I added a stone to your backpacks.whenever you talked about something with positive (积极的) thinking,I took out a stone.And now look at your backpacks."及Our backpacks were full of stones.可知作者抱怨太多,故选A.
29.D 细节理解题,根据Your negative( 消极的) thoughts are just like stones.You carry them in your mind just like those stones in your backpacks可知你的消极想法就像石头一样,你在心里携带着他们就像背包里的石头一样,them指的是消极思想,故答案为:D.
30.B 推断理解题,根据最后一段With great love,our uncle taught us one of the most important lessons it life-the power of the attitude可知作者认识到了积极态度的重要性,故答案为:B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | librarys | B. | classes | C. | glass | D. | grade |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a lot of funs | B. | a lot of fun | C. | many funs | D. | many fun |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Talk count below spend friend or people send free allow around and |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Morpher People refuse to wear helmets because they're thick and heavy.Morpher is a bike helmet made of plastic.It is just as strong as traditional helmets,but it can be folded almost completely flat,making it easier to carry.Morpher may be available for sale in stores in the near future. | Hyper Adapt Have you ever seen the movie Back to the Future?Maybe everyone wants the pair of shoes in the movie that can tighten or loosen by themselves.Now,thanks to the Shoe Factory,the dream is realized.When you push a button on the shoe,Hyper Adapt can tighten or loosen around the feet. |
| Flyte Flyte is a light bulls that can float(漂浮)and turn.Flyte has been popular with most people since it came out in January.The company also introduced a lot of similar products,including a planter,lyfe,which came out in June. | Little Printer It looks lovely and is called Little Printer.This machine can print news headlines(摘要),riddles and other things on a roll(卷)of paper.If you want to make your own little newspaper,don't forget to use it. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com