精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.His name is Thomas,but he usually calls            Tom.(  )
A.himB.himselfC.herD.herself

分析 他的名字是Thomas,但是他总是叫自己为Tom.

解答 答案:B 根据Tom可知与he(Thomas)是一个人,可知他总是叫自己为Tom.用反身代词.根据主语he,可知应用himself.故选B.

点评 本题考查反身代词,首先要根据Tom来判断此处用反身代词,反身代词要与主语在人称上保持一致.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

9.假设你是李华,你的英国笔友Mike来信询问你的周末生活.请根据以下提示内容给他回信.
1.周末不上课,但要完成家庭作业;
2.课外阅读、做家务、看电视等;
3.上周日和朋友们去野餐,拍了很多照片.
注意:字数60左右.信的开头和结尾已给出,不计入总词数.
Dear Mike,
I'm very glad to get your letter.You asked me about my life on weekends.Now
let me tell you something about it.
Best wishes.I don't have any classes on weekends,but I usually spend some time doing my homework at home.In order to open up my eyes,I often do some reading.After that,I help my parents do some housework for one or two hours.Sometimes I watch TV.
Last Sunday,I went to a picnic with some of my friends.We took a lot of pictures and had a good time.
Yours,
Li Hua.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Have a nice day to you.
-___(  )
A.Well doneB.Thank you.C.My pleasureD.Me,too.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.According to a psychologist,William James,we do not laugh because we are happy,but rather,we are happy because we laugh.
The happiest people alive are those who know how to laugh often and well.
In his book ATouch of Wonder,Arthur Gordon tells of a friend of his who knew how to laugh.Though deaf and almost blind,he went on working,laughing and enjoying his life.
One Christmas Day,Arthur and his friend went into a crowded drugstore.On the back of the door was a mirror(镜子),which you can see when the door was closed.As they were leaving,Arthur's friend saw his image(影像) in the mirror.He thought the door must be open and his own image was a customer trying to enter the store.He moved to one side,and naturally,so did the image.He moved to the front again,and once more met his image.Again he moved back.
By now all the other people in the store felt strange but they kept silent.No one quite knew what to do or say.But when he moved to the front for the third time,the man realized that he was facing a mirror."Why,"he cried,"it's only me!"He bowed and said,"Good to see you,old boy!Merry Christmas!"All the people in the store laughed.
And why not?Here was a man who knew how to laugh at himself!He accepted his problems humorously.
We are given the ability to laugh,not only to laugh at things,but also to laugh things off.We'll always meet difficulties and troubles,but the happy person learns how to laugh them off.And that's the reason why they are happy.

58.The underlined word"rather"in the first paragraph meansB.
A.确实如此        
B.相反地        
C.不要相信        
D.由此推理
59.Which of the following is TRUE?B
A.William James is Arthur Gordon's friend.
B.Arthur Gordon's friend was deaf and almost blind.
C.Nobody noticed Arthur Gordon's friend in the store.
D.Arthur Gordon's friend was angry with the other people in the store.
60.According to the article,when we meet difficulties and troubles,we shouldC.
A.help each other      
B.move back              
C.laugh them off        
D.keep silent.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-How can I go to the supermarket,Paul?
-           bike.It's not far from here.(  )
A.OnB.ByC.InD.With

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-Look!What is it about?
一It is about     in London in 2012.(  )
A.the World CupB.the Asian Games
C.the Olympic GamesD.the National Games

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.The famous writer Willian Shakepeare was born       1564.(  )
A.inB.onC.atD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.--I called you to go to the English Corner but nobody answered.
--This time yesterday?Oh,I _______ a shower.(  )
A.was takingB.tookC.am taking

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.Just now weagreed with(同意) each other to discuss the task together.

查看答案和解析>>

同步练习册答案