分析 文章大意:主要介绍了作者和他的表兄弟姐妹们暑假在他祖父母的农场里度过的难忘的假期.
解答 46-50 CAABD
46题答案:C细节题,根据文中的第一段He doesn't get to visit her very often because his family lives in a city that is six hours away可知是因为她住在离城市6个小时的地方,也就是路程远,故答案是C.
47题答案:A细节题,根据文中的第四段Julio watched the dirt road that led to the house.He couldn't wait for his cousins to get there.Mario was his age,and Linda was a year younger.胡里奥看着那条通往房子的土路,他等不及他的堂兄弟们到那儿去了,马里奥和他一样大,琳达比他小一岁.可知琳达最小,故答案是A.
48题答案:A细节题,根据文中的第四、五段Last summer they spent one whole morning making a fort out of sacks of seed (装种子的麻袋做成的堡垒).Then Uncle Henry took them on a tractor ride.Julio remembered another time with his cousins.They had gone out to explore the fields.Julio touched an electric fence and got a shock.Then they found an old snake skin.Nothing like that ever happened at his own home!可知 他们做了乘拖拉机、寻找蛇皮、用种子袋造堡垒,没有看老电影,故答案是A.
49题答案:B 推理题,根据文中的第二段They would also be staying at their grandmother's this summer他们今年夏天也会在呆在奶奶家可知 应该兴奋,因为有玩伴了,故答案是B.
50题答案:D细节题,根据文中的倒数第二段Julio could smell the dinner that his grandmother was cooking.It made him hungry胡里奥闻到了他祖母正在做饭的味道,这使他饿了可知 最后应该一起吃晚饭,故答案是D.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Tommy:No,/have no time.Schoolwork almost takes all of my time!How can I spend such precious time doing housework? |
| Helen:/help my mother with our housework,but she must pay me.I don't enjoy doing that.It doesn't do any good to me in any way. |
| Linda:Doing some housework not only helps my parents but also helps myself.It is a chance for me to take a break from my schoolwork and to learn some skills for my future.Also,it's a chance to show my love and care for my parents. |
| Emily:To tell you the truth,I hardly ever do housework at home.My parents say a nice girl should learn to do housework if she wants to be a good wife in the future,but I don't think so.Why can't I hire a housekeeper then? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com