分析 当你第一次踏上这个大世界,它会有点令人担忧,但随着时间的推移,你很快开始喜欢它,每个旅行者喜欢旅行是因为能从中学到一些东西.你很快就会习惯周围的环境.你可能会遇到一些问题,你必须能够处理这些问题.
解答 52.B 细节理解题.根据第一段you very quickly begin to love it because every traveler learns certain lessons,lessons about themselves,about travel,and about the world in general.可知每个旅行者喜欢旅行是因为能从中学到一些东西.故选B.
53.C 细节理解题.根据第二段but once you throw yourself to the deep end and have to survive (生存) on your own in the world,you'll come to know you're far better at these things than you ever realize可知旅游时你会知道你比你所意识到更擅长这些事情.故选C.
54.A 细节理解题.根据第四段But after about three days of anything-any level of discomfort-you just get used to it.And then it becomes fun.可知我们会在很短的时间内习惯周围的环境,故选A.
55.D 细节理解题.根据最后一句But you have to be able to deal with these problems when you travel,or you'll quickly go silly.可知当你旅行的时候,必须能够处理这些问题,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| When we first got our cat,my mom and I heard a strange noise.So we went to check it out,and it was our new cat,throwing litter around.It seemed that she was having a party,so we named her Fiesta,which is Spanish for party. Michael Age11,Montana |
| I have a cat named Cabbit.My family named her that because when she was little,she used to jump around like a rabbit (cat+rabbit=cabbit).We think Cabbit is very proud of her name! Fallon Age11,Pennsylvania |
| My family got our dog's name by picking it out of a hat.We each put our favorite name in a hat:Fluffy,Jimmy,Ted,and Eddie.Eddie was the winner.That was my dad's choice(选择). Annie Age12,Wisconsin |
| In my family,we always pick pet names that are a food and start with the letter"p".I don't know how it started!We've named pets peach,plum,pumpkin,peanut,pepper,and penne! Jodie Age10,Ohio |
| My family picked my dog's name,Teika,by taking the initial(字母) of each of our names.I think it's a great idea because everyone can feel that the pet was named after them. Emily Age 13,New Jersey |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Can why by always its clothes wake however notice crazy |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com