精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.If you're ready to add more physical activity to your life,here are some tips.
Make physical activity part of your routine(惯例),like brushing your teeth or going to work.Try bicycling to work at least once a week,using the stairs more often,or walking to some places near home.But talk to your doctor before you start an exercise routine,especially if you haven't been very active or have health problems.
Walking is one of the best fitness activities.To keep up a routine,you can walk with family members,friends or pets.Count your steps with a step counter(计数器).You can buy one at a sporting goods store.If you don't have time for one 30-minute walk,break it into three 10minute w-alks.
Find an activity that you enjoy,and stay with it.Change it with other activities so you don't get bored.For example,walk three days a week,and swim or bike on the other days.Join a volleyball or basketball club for fun and exercise.By finding more activities you enjoy,you'll have a greater chance for success.
69.How many tips does the writer mention whentalking about the walking activity?
3
70.What does the writer suggest doing before starting daily exercise?
Talktoyourdoctorbeforeyoustartanexerciseroutine,especiallyifyouhaven'tbeenveryactiveorhavehealthproblems.
71.Where can you buy a step counter?
Atasportinggoodsstore.
72.What can you do in order not to get bored with the same activity?
Change it with other activities.
73.Give a title for this passage (less than G words).
Do more physical activities.

分析 如果你想在生活中增加更多的活动,这有几个建议.使身体活动成为你惯例的一部分,就像刷牙或上班.尝试骑自行车去工作至少一周一次,更经常使用楼梯,或者步行去家附近的某些地方.为了坚持惯例,你可以和你的家人、朋友或宠物一起走.如果你没有时间步行30分钟,把它分成三个10分钟的步行.和其它活动交替,那么你不会变得厌烦.例如,一周步行3天,加入垒球、排球或篮球俱乐部来娱乐和锻炼.

解答 69.3 细节理解题,根据To keep up a routine,you can walk with family members,friends or pets.Count your steps with a step counter(计数器).You can buy one at a sporting goods store.If you don't have time for one 30-minute walk,break it into three 10minute w-alks.可知作者提了三个建议,故答案为:3.
70.Talk to your doctor before you start an exercise routine,especially if you haven't been very active or have health problems.细节理解题,根据But talk to your doctor before you start an exercise routine,especially if you haven't been very active or have health problems.可知在你开始锻炼之前,先和你的医生谈谈,特别是如果你没有很积极或者有健康问题.故答案为:Talk to your doctor before you start an exercise routine,especially if you haven't been very active or have health problems.
71.At a sporting goods store细节理解题,根据You can buy one at a sporting goods store可知你可以在体育用品商店买计步器.故答案为:At a sporting goods store.
72.Change it with other activities.细节理解题,根据Change it with other activities so you don't get bored可知与其他活动交换着进行,这样你就不会感到无聊.故答案为:Change it with other activities.
73.Do more physical activities主旨大意题,根据文章内容If you're ready to add more physical activity to your life,here are some tips.可知本文讲述的是在生活中增加更多的活动的几个建议,故答案为:Do more physical activities.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.The green dress looks blue on the stage.Everything changes its           in the  light.(  )
A.styleB.sizeC.shapeD.colour

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Many British people like go bird-watching in their free time.That's why there are many English sayings about birds.Read the following to learn about them.
He eats like a bird.
    This doesn't mean he eats worms and seeds!A mother might be worried if her son or daughter eats like a bird.It means that the boy or girl eats very little and is very fussy(挑剔) about food.
Birds of a feather flock(群集) together.
    You never see a peacock with a crow (孔雀和乌鸦在一起),or a goose with an eagle.These birds are very different.They like to be with other birds of the same kind.People are like this,too.We always make friends with people who have things in common with us.
His chickens have come home to roost(栖息).
    This means that he has problems now because of bad things he did before.If you play computer games and sleep all afternoon when you should be studying for your exams,you will fall your exams.Then your friends can say that your chickens have come home to roost.

50.How many English sayings have you learned in the passage?
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
51.What do you think would probably make a mother worried?
A.Going about food.
B.Eating worms and seeds.
C.Going to watch a bird.
D.Eating like a bird.
52.From the passage,we know that people with the same idea alwaysB.
A.have things in common
B.become good friends
C.go bird-watching
D.keep different ways
53.Which of the following can best explain the saying"your chickens have come home to roost"?
A.You are so tired after studying that you need a rest.
B.You are in trouble because you did bad things before.
C.You will fail your exams because they are difficult.
D.You should try your best to study hard from now on.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Are you having a problem going to sleep?Have you tried many ways such as drinking a glass of warm milk or listening to some soft music or counting sheep but it still does not work?Cooling down your brain may be a great way to help you get good sleep.
A new study has found that you might fall asleep quicker if you try cooling down your brain.Daniel and Eric from the University of Pittsburgh Medical School led the study.They examined twelve people who had insomnia.The other twelve had no problems in sleeping.Each of them wore a cap on their heads at bed time.
The caps had tubes (管) inside filled with water.The researchers moved the water through the tubes and then changed the temperature of the water.People had trouble sleeping (called"patients"in the following parts of the passage) often had more chemical reactions (化学反应) in their brains.The researchers thought lowering the temperature of the head might help.
On the first two nights of testing,the patients wore no water caps.During the next two nights,the caps were worn,but the water was not cooled.Then the researchers cooled the water a little for another two nights.On the final two nights of the study,the temperature of the water was made much cooler.
The situation of the insomnia did not become better until the temperature was about 14°C.Most of the patients fell asleep faster and slept better when the coolest water was moving around their heads.
This is the only beginning of the head temperature study.But they believe they have discovered something important that needs more research.
26.A new study to help people fall asleep quicker isC.
A.counting sheep    
B.listening to soft music
C.cooling down your brain    
D.drinking a glass of warm milk
27.What's the meaning of the underlined word"insomnia"?
A.抑郁症.
B.失眠症.
C.自闭症.
D.头痛.
28.According to the passage,the test lasts forC nights.
A.12    
B.10    
C.8    
D.6
29.Insomnia patients became better whenA.
A.the water was cooled about 14°C    
B.The caps were filled with water
C.the water was not cooled    
D.the water caps were worn on their heads.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

2.A.find a good job  B.live a positive life  C.protect the environment  D.keep us healthy
B
Taking away a city's rubbish is a big job.Every day trucks come into a city to ①           it.Most rubbish is made up of things we can't eat or use.If we kept these things we would soon have a mountain of rubbish.
In some cities the rubbish is collected and taken outside of city to a dump(垃圾场).Often the city dump is placed where the ground is low or there is a big hole.The kitchen rubbish is broken into small pieces and sent into the ②sewage system.The sewage system takes away the used water from toilets,bathtubs and other places.
To keep mice and flies away.some earth is used to cover the newly dumped rubbish.Later,grass may be planted on the rubbish-filled land.Finally.a house or a school may be built there,and then you'd never know that this had once been an old rubbish dump.
In other cities the rubbish is burnt in special places.The fire burns everything.③but the metal.Sometimes the metal can be used again in factories where things are made of metal.The food parts of rubbish are put in special piles where they slowly change into something called humus(腐植物),which looks like black earth.It is rich with the kinds of things that feed plants and help make them grow.
任务(一)选择:
1.适当的词语填在①处:C
A.send       B.clean up     C.collect     D.buy
2.划线部分②的中文意思:A
A.排污       B.染色     C.洗涤       D.吸尘
任务(二)3.从文中找出与Rubbish would be a mountain if we didn't take it away.意思相同或相近的句子.
If we kept these things we would soon have a mountain of rubbish.
任务(三) 写出同义词
4.写出划线部分③的同义词:except
任务(四) 按动作发生的前后顺序排列
5.1)A 2)C 3)B
A.Cover the dumped rubbish.
B.Build a house there.
C.Plan the grass on the land.
任务(五)回答问题:(1分)
6.Where can we find a city dump?
Often the city dump is placed where the ground is low or there is a big hole.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.This month in Travelers Corner there are three teenagers'experiences in year-abroad programs.
Mariko Okada--Japan
My year abroad in the United States was a fantastic experience.I'm not a shy person,and I was very comfortable speaking to everyone.So I got lots of speaking practice.I also learned lots of interesting things about American culture.When I got home,my friends all said that I had improved so much!I hope to go back again in the future.
Carla Fonseca--Brazil
I spent last year studying English in London.I'm from a small town,and London is a very big city.Sometimes I felt it was too big.There were so many people to talk to,but I always felt embarrassed about my English.I missed my family,and I really missed my two cats.My roommate was always using our telephone,so I hardly had the chance for a nice long talk with my parents.I think it was a good experience for me,but I'm glad to be home!
Alvin Chen--Hong Kong
Studying in New Zealand was a fun experience for me,but it was also lots of hard work!I had English classes six hours a day,five days a week with lots of homework.I also kept a diary of my experience.I like to write,and I wrote two or three pages in my diary every day.On Saturdays,my alien family took me to lots of interesting places and showed me so many wonderful things about the culture.I'm really glad I went!
51.What is true about Mariko,Carla,and Alvin?B
A.They are all good at English.
B.They all spent a year abroad.
C.They all studied in the same country.
D.They all hope to spend more time abroad in the future.
52.Who was very comfortable speaking English?B
A.Carla.
B.Mariko.
C.Alvin.
D.Alvin and Carla.
53.Mariko thought thatC
A.she missed her cats    
B.she was too shy to speak
C.she learned about some cultural things    
D.her roommate was easy-going
54.Carla hardly had the chance for a nice long talk with her parents becauseD.
A.she couldn't speak English well
B.the phone call was so expensive
C.London was too big to find a pay phone
D.her roommate was always using the telephone
55.When Alvin studied in New Zealand,heC.
A.had a hard time    
B.wrote letters to his parents
C.had lots of homework    
D.visited lots of interesting people.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.Don't run in the hallways,or you may hurt yourself.
不要在走廊里跑,否则会伤到你自己.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.In this part of the city,you can see ancient and modern buildings next to each other.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

5.Do you believe that we can have an important influence on anyone we meet?The right words at just the right time could (31)B someone's life.
When I was 3years old,my parents discovered I was (32)B.After asking many doctors and parents of other deaf children,they decided not to put me in a special school.Although I seemed outgoing,my self-esteem(自尊心)was quite low.On my first day at school,the other kids  (33)Ame because of my hearing aid and the way I talked.I was hurt deeply and I saw myself as a(n)(34)Akid.
Mrs.Green,my (35)C,changed all of that with a simple three-word phrase.One morning,she asked the class a question.Sitting at my desk silently,I(36)A her lips(嘴唇)and raised my hand right away.She called on me in front of the blackboard.I took a deep breath and  (37)A answered Mrs.Green's question.
I will (38)C forget what happened next.Mrs.Green pointed directly at me.With sparkling (闪光的)eyes and a big smile she cried:"That's right,Ben!"
For the first time in my young life,my confidence(自信)rose.At that moment,I decided that no matter how many (39)B I may face,I can overcome(克服)them.Thanks to those three  (40)Cwords,my whole life changed from that moment.

31.A.endB.changeC.lose
32.A.blindB.deafC.fat
33.A.made fun ofB.took care ofC.made friends with
34.A.uglyB.smartC.handsome
35.A.driverB.doctorC.teacher
36.A.readB.touchedC.reached
37.A.nervouslyB.lazilyC.carelessly
38.A.oftenB.everC.never
39.A.aimsB.difficultiesC.interests
40.A.unkindB.bitterC.simple.

查看答案和解析>>

同步练习册答案