精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9."Who did this?"asked the teacher.Thirty children made no answer.
"Who did this?"she raised her voice and asked again.She never became angry,but she was angry this time.
It was Charley who broke the window.But he did it by accident.It was caused by a bad throw of a baseball.
"If I admitted (承认) it,it would get me into trouble,"Charley thought."How would I be able to pay for a big window like that?"But something much stronger in his mind pulled him up."I did it."Charley stood up and then became silent.It was hard enough saying that.
The teacher walked to Charley with a book in hand.The boy feared she was going to hit him with the book.
"I know you did it,and I know how you like birds,"she said."Here's a book about birds.It is yours now.You won't be punished.But remember:it's only for your honesty."
Charley couldn't believe it!He wasn't punished,but instead,he got a book which needed much money!
56.How many students were there in Charley's class?
30/Thirty
57.Did Charley break the window?
Yes,he did
58.What did Charley think the teacher would do with the book?
He thought the teacher was going to hit him with the book
59.What was the book about?
Birds
60.Was Charley punished at last?
No,he wasn't.

分析 老师问:"是谁干的?"三十个孩子都没有回答.
"是谁干的?"她提高嗓门又问了一遍,她从来没有生气过,但这次她生气了.
是Charley打破了窗户,但他这样做是偶然的.它是由于扔一个坏了的棒球引起的.
"如果我承认,它会让我陷入麻烦,"Charley想."我怎么能赔付这么大的窗户呢?"但在他的头脑中更强大的东西把他拉了起来.Charley站起来,然后变得沉默.这样说起来很难.
老师手里拿着一本书走到Charley旁边.男孩担心她会用这本书打他.
"我知道是你做的,我知道你喜欢鸟儿,"她说."这是一本关于鸟类的书,现在是你的了,你不会受到惩罚的.但请记住:这只是为了你的诚实."
Charley简直不敢相信!他没有受到惩罚,而是他得到了一本需要很多钱的书!

解答 56.30/Thirty.细节理解题.根据Thirty children made no answer.可知三十个孩子都没有回答.故答案为:30/Thirty.
57.Yes,he did.细节理解题.根据It was Charley who broke the window.可知是Charley打破了窗户.故答案为:Yes,he did.
58.He thought the teacher was going to hit him with the book.推理判断题.根据The boy feared she was going to hit him with the book.可知男孩担心她会用这本书打他.故答案为:He thought the teacher was going to hit him with the book.
59. Birds.细节理解题.根据Here's a book about birds,可知这是一本关于鸟类的书.故答案为:Birds.
60.No,he wasn't.推理判断题.根据You won't be punished,可知你不会受到惩罚的.故答案为:No,he wasn't.

点评 本题不属于选择,是阅读表达题.如果能在原文中找到原句的,就将原句写下.如果找不到原句的,需要写出正确时态,语态的句子.最后读一篇,检查有没有语法错误.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19._________ weekends,we often play soccer.(  )
A.InB.OnC.forD.Of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.I'm sure theywill accept (接受) our advice and join us in the activity.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Hasn't she realized it's necessaryto introduce herself (介绍她自己) clearly and naturally?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

4.Have you ever offered a helping hand to those who are in trouble?
One day,two (33)A were walking along the road to school when they saw an old woman carrying a large basket of pears.They thought the woman looked very (34)BThey went up to her and said,"Are you going to town?If you are,we will help carry your basket."
"Thank you,"replied the woman,"You are very kind.You see I'm weak and ill."Then she (35)Cthem that she was now going to market to sell the pears which grew on the only tree in her little garden.
"We are all going to the (36)A,"said the boys."Let us have the basket."And they took hold of it,one each side.They walked (37)C  with the heavy basket,but happily.
The other day,I saw a little girl stop and(38)B  a piece of orange peel(皮),which she threw into the dustbin."I wish(39)A would throw that on the sidewalk,"said she."Someone may step on it and fall."
Perhaps some may say that these are not great things.That is right.But such a little thing shows that you have a thoughtful mind and a feeling heart.We must not wait for the (40)B  to do great things.We must begin with little things to love.
33.A.boysB.girlsC.women
34.A.boredB.tiredC.pleased
35.A.saidB.askedC.told
36.A.townB.schoolC.garden
37.A.weaklyB.quicklyC.slowly
38.A.take outB.pick upC.put down
39.A.nobodyB.somebodyC.anybody
40.A.payB.timeC.advice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.There are eleven members in the team.Five are boys and       are girls.(  )
A.the otherB.the othersC.othersD.other

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.I like watching TV        Saturday evening.(  )
A.inB.atC.forD.on

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.不敲门就进老师办公室是不礼貌的.(完成译句)
It's impolite to enter the teachers'office withoutknocking at the door.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.If you are going to Europe,you might consider taking some time to visit Provence.Whether you are interested in beautiful places,ancient history,good food,or music and theater,Provence has something to offer to you.
Provence once was a Roman province and is in the southeast of France now.You will be attracted by its green hills,olive*trees,and old towns with pretty houses.Visitors can find forests,colorful flowers,horses,and people with smiles there.Provence is also"the city of dream in Europe."Some people say it is Provence that makes France so romantic.The palace should play an important part in the romantic stories.
The Flowers:Provence is the hometown of lavenders*and sunflowers.Lavender means"waiting for love".It also means beautiful.The mountains of Lubero is the most beautiful area across France.And there are also many kinds of lavenders.Compared with the fantastic flowers Lavender,sunflower is a lot warmer.Under the sunlight,thousands of yellow sunflowers are smiling at the sun.
The Food:The people there are well-known for keeping their traditional lifestyles.And in the restaurant,you will have the experience of eating the food that has the too much use of olive oil.The food is fresh and healthy.All the things make Provence become the heaven to those who like delicious food.
The other activities:Provence is the Kingdom of city.They hold many parties,dance,and festivals.You can even see a bullfight*in the towns of Arles and Nimes,or enjoy great shows with the famous stars.
May to July are the best tourist months.Not only the red sky,the sweet smell of olive,but also the wonderful lavenders,make Provence send out the breath of romantic.

29.The Provence liesA.
A.in the southeast of France               
B.in the northeast of France
C.in the southwest of France               
D.in the northwest of France
30.We can do following things EXCEPTD in Provence
A.watching a bullfight          
B.enjoying great shows with the famous stars.
C.seeing beautiful sights        
D.eating the food that has the too much use of fish oil
31.According to the passage,which following statement is RIGHT?C
A.Provence has green hills,olive trees,and new towns with pretty houses.
B.Lavender is warmer than sunflower.
C.If a person likes food,Provence is a wonderful place for him.
D.June is not a good time to visit Provence.

查看答案和解析>>

同步练习册答案