分析 本文叙述了一个名叫Mr Bartley的人被鲸鱼吞下后有活着的故事.没有人证明船员们描述的事情是真实的,而且Mr Bartley的太太说没有人被鲸鱼吞食过,人们猜测这个故事是虚构的.但是仍然有人相信你这个故事是真的.
解答 38.D 细节理解题.根据第三段的The liquid (液体) from the whale's stomach had turned all of his skin snow white.可知鲸鱼肚子里的液体使他的皮肤变成雪白.故选D.
39.C 细节理解题.根据第四段的and all of the stories told in magazines about Mr Bartley's experience were explained by other sailors on the boat.可知Mr Bartley的经历可能是他的船员们讲的,因此可能他的船员跟他谈过话,故选C.
40.A 细节理解题.根据第五段的The wife said that no man who had sailed on her husband's ship was ever swallowed by a whale.可知那个故事不是真的.故选A.
41.D 细节理解题.根据第五段的Mr Bartley was probably not even a real person at all.可知甚至没有Mr Bartley这个人.故选D
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | pity | B. | custom | C. | pain |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| We need friends | |
| Why we need friends | No one can sail the ocean of life (51)alone,so we need friends to help one (52)another.For example,friends (53)warm us against danger,(54)offer us on how to deal with different situations and share our joys and sorrows. Friends can (55)share our life happy and sweet. |
| About my friends | Some of them are rich and in power; some of them relatively poor and have(56)nopower; some of them,like myself,(57)live a simple life with satisfaction. We all care for,love and help each other and we feel (58)happy when chatting and exchanging ideas with each other. With my friends,I know what to treasure,to tolerate and to share. |
| My attitude to friends | I will (59)remember my old friends,keep making new friends and be (60)warm to my poor friends. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.country | B.countries | C.city | D.town |
| 17.A.Who | B.When | C.What | D.How |
| 18.A.would like | B.like | C.likes | D.enjoys |
| 19A.potato | B.potatoes | C.potatos | D.tomatoes |
| 20.A.cheap | B.large | C.popular | D.dear |
| 21.A.cooking | B.cook | C.cooks | D.to cook |
| 22.A.restaurant | B.library | C.supermarket | D.mall |
| 23.A.in | B.on | C.under | D.from |
| 24.A.get | B.bring | C.take | D.to take |
| 25.A.and | B.also | C.too | D.either. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | heard | B. | hear | C. | hearing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How long | B. | How soon | C. | How much | D. | How old |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com