分析 本文讲述的是使用智能手机的利与弊.智能机可以用来收邮件、微信、查天气、读新闻、分享照片等;但是太多地使用手机对健康有害:影响视力、影响睡眠等等,许多人不用手机还会感到不高兴.
解答 46.A 词义猜测题.根据We use our smart phones to carry out many tasks every day.Many of us have become so reliant on them.我们每天用智能机做许多事务.我们中许多人对它们显得如此reliant.可以推测出因为智能化,人们对智能机产生了依赖.故选A.
47.D 细节理解题.And before they get outof bed,many people often check the weather,read the news,and send a message or two to friends.可知人们起床前,用智能机查天气、看新闻及给朋友发信息.故选D.
48.C细节理解题.由第二段最后一句:And the smart phone users are on their phone for three hours and sixteen minutes a day.That is to say,people use their phonesfor almost one full day each week.可知智能机用户每天用3小时16分,每周将近一整天.故选C.
49.B 细节理解题.由倒数第二段的:Without using the phones,many people will feel sad.可知不用手机,许多人感到伤心.故选:B.
50.A 推理判断题.本文介绍的是使用手机的社会生活现象,这最有可能是报纸上的报道.故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Philippine | The everyday greeting for friends is a handshake for both men and women.Men sometimes pat each other on the back. |
| Japan | When people meet for the first time,they usually bow.In business,people also snake hands. In formal situations,people often exchange business cards.When you give a business card,give it with two hands This is polite. Special note:In Japan,a smile can have different mean-ings.It usually means that the person is happy,or that the person thinks something is funny.But it can also mean that the person is embarrassed. |
| New Zealand | Usually,both men and women shake hands when they meet someone for the first time. Fun fact:If you see two people pressing their noses together,they are probably Maori.The Maori are the native people of New Zealand.This is their traditional greeting. |
| Brazil | Men often shake hands when thev meet for the first time. When women meet,they kiss each other on the cheek.Women also kiss male friends to say hello. When you shake hands,look at the person in the eyes.This shows interest and friendliness. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 66.Tina likes music very much.She is learning to play the piano now.She wants to see the best musician play the piano. 67.Tommy is an American boy.He is a basketball fan.He often watches basketball games on TV. 68.Mona is a girl,but she likes doing sports.She often plays basketball and volleyball.Her favourite sport is Chinese Kung fu. 69.Bill is 11years old.He goes to school every day.He doesn't like sports or music.But he likes movies very much. 70.Jane is in the school art club.In fact,she doesn't like drawing at all,but her parents make her join the art club.She is looking for some information about learning dancing. | A.Picture Drawing Many artists will draw pictures for the new city library on December 12th.Their pictures will be on show for about a month.If you are good at drawing,welcome. B.American Film Festival You can enjoy the newest and best American movies from June 1st-15th.Children under 12don't need to buy tickets.Middle School students only have to pay 10dollars. C.American Band Concert Enjoy the best songs and music in the world at one night."BSB","Michael Learns to Rock","the Stones"will come to play at the concert.Time:7:30p.m.Dec.5th.Yulan Theatre. D.The Night of Chinese Kung fu. There are talks about the history of Chinese Kung fu.Some Kung fu stars may come to do the Kung fu for us.You can see some action movies at night.Place:The City Gymnasium,Dec.20th. E.NBA Games The Rocket vs.the Jazz,10:40a.m.,CCTV-5,March,25th.Can Yao Ming beat the Jazz at last?Can the Rocket win the game?Let's see. F.Concert Workers Stadium,June,18th.8:00p.m.The Prince of Piano Richard will come to give a concert.One hundred Chinese musicians will play the piano at the concert together.This concert is for the birthday of our Party coming on July,1st. G.Dance in the Open Air Time May 1st,8:30p.m.,the Central Square,dance lovers will enjoy their favourite dancing music and show their beautiful dance to everyone.Great dancing teachers will teach you how to dance.Come and join us. H.Tian Yuan Computer Selling Center Different kinds of computers on sale.Low price with high quality. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | turned into | B. | turned out | C. | turned away | D. | turned off |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | come | B. | comes | C. | coming | D. | are coming |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com