精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.Lost & Found
Lost:
My school ID card.
Its number is 200-7712.
My name is Mary Brown.
Please call 695-6385.
Found:Backpack.
Is this your backpack?
It's black and white.
My name is Tony Green.
Phone#236-0731.
Cindy,
Your red notebook is in the lost and found case.Mike
根据文章内容选择正确答案:
41.Mary's school ID card number isC.
A.2360731  B.6956385  C.2007712  D.6958635
42.The backpack isD.
A.green  B.white   C.red  D.black and white
43.Mary's phone number isA.
A.6956385  B.2007712  C.2360731  D.6596385
44.Tony's last name isB.
A.Brown  B.Green   C.Mike  D.Cindy
45.Cindy'sC is in the lost and found box.
A.school ID card  B.schoolbag  C.notebook  D.baseball.

分析 本文是一则寻物启事和失物招领的信息,玛丽的身份证丢失了,给出了电话;托尼捡到了一个黑白相间的背包,给出了电话;及迈克对辛迪说他的红色笔记本在失物招领箱里.

解答 41 C 细节理解题:根据第一个表格Lost:My school ID card.Its number is 200-7712.My name is Mary Brown.玛丽的身份证丢失了,号码是200-7712,故选C.
42 D 细节理解题:根据第二个表格Found:Backpack.It's black and white.发现了一个黑白相间的背包,故选D.
43 A 细节理解题:根据第一个表格My name is Mary Brown.Please call 695-6385我是玛丽,请给我打电话695-6385,即这是玛丽的电话,故选A.
44 B 细节理解题:根据第二个表格My name is Tony Green我是Tony Green,英语中,姓氏在后,名字在前,即托尼的姓是Green,故选B.
45 C 细节理解题:根据第三个表格,Your red notebook is in the lost and found case.Mike迈克对辛迪说他的红色笔记本在失物招领箱里.即辛迪的笔记本,故选C.

点评 本文难度不大,仔细阅读,即可得出答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.---There ____a number of students in our school.
---The number of the students_____ over 3000.(  )
A.are; isB.is; areC.is; isD.are; are

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.My holiday with Grandma and Grandpa is great!They lived with us in New York,but they moved to Arizona when I was five.Dad usually visits them,but not this summer!Dad is sending me to stay with them for a two-week holiday.
This is my first time to travel by myself.On the plane,I study the picture from Grandma.It's a picture of an old village where Grandma and Grandpa live.The village is on top of a tall hill.It looks high,and I am not sure I can climb that high.
Grandpa meets me at the airport.As we drive away from the city,I look at the beauty of the place new to me.Soon we get to my grandparents'village.We are so high up,I feel like a bird!
Grandma is waiting for us at the door of a building."Joe,this is called a‘pueblo'.The building are made from stones and earth,"she says.
Grandma and Grandpa's rooms feel cool after standing under the hot Arizona sun.Grandma says that the stones keep the rooms cool.After dinner we take a walk outside.
I really like meeting the people here.One man helps me make a vase out of earth to take home to Mom.The children invite me to their ball games.Sometimes I help Grandpa and his friends work in the fields.The whole time I feel as if I am part of a big family in our village in the sky.It is hard to leave my grandparents when my two weeks are over.

39.Who meets the writer at the airport?B
A.Grandma     
B.Grandpa           
C.The writer's parents         
D.The village
40.The writer calls his visit"A Visit in the sky"becauseA.
A.the village is on top of a tall hill                      
B.the writer goes to visit by plane
C.the writer sees many birds living up there          
D.the life of people in the village is very different
41.The underlined word"pueblo"is the name forD.
A.the game           
B.the village         
C.the hill         
D.the building
42.From the passage we know thatA.
A.the writer loves living in the village
B.the writer's parents miss him very much
C.the people in the village like watching ball games
D.the people in the village make a living by making baskets.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Joel sells books at a bookshop.He needs to sell books for 10hours every day and 6days every week.But Joel doesn't think it's a long time,because books are his favourite things.
When Joel is not busy,he likes reading books at the bookshop.His favorite book is Mark Twain's The adventures of Huckleberry Finn.Every week Joel can take one book home and read it.Joel loves selling books also because he can meet book lovers there.Joel recmmends (推荐)good books to them and they do the same to Joel.
Joel gets about 300dollars every two weeks.Now he has about 2400dollars.He wants to buy a car.After about 3months.Joel can buy his first car.

36.How long does Joel sell books every weekC
A.10hours    
B.24hours    
C.60hours   
D.70hours
37.Why does Joel love selling booksD
①He likes books             
②His friend sells books
③He wants to buy a car        
④He can meet book lovers
A.①②
B.②③.
C.③④
D.①④
38.划线部分"do the same"指代的是B
A.sell books for a long hours        
B.recommend good books.
C.like Mark Twain's books         
D.take one book home and read it
39.How much does Joel get every month?B
A.About 300dollars.
B.About 600dollars
C.About 1200dollars        
D.About 2400dollars.
40.What does Joel want to have after about 3monthsC
A.Books         
B.Foods        
C.A car           
D.A shop.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.A large number of people in the world eat fast food.Whenever you go into a fast food restaurant,you can see lots of people enjoying their meals there.How do you know in which country people like fast food best?
The English people are the world's biggest fans of fast food,while the French are the least interested in quick meals,according to a survey (调查)done last year.
The survey of thirteen countries shows that 45% of the English people say they can't give up fast food because it's delicious.And 44% of Americans and 37% of Canadians say the same.
The French,proud of their delicious and high-class cuisine,don't like fast food.81% of them think it is unhealthy,followed by 75% of the Japanese.
How about the Chinese?How often do you have the hamburgers or fried chicken?
It doesn't matter whether you like Western fast food or Chinese food.The most important thing is to have good eating habits to keep healthy.

56.From the survey,we knowD like fast food best.
A.the Chinese    
B.the French   
C.the Japanese    
D.the English
57.The survey showsB of Americans like fast food.
A.37%     
B.44%    
C.75%   
D.81%
58.Some English  people can't give up fast food becauseC.
A.it's cheap   
B.it's safe   
C.it's delicious    
D.it's healthy
59.The word"cuisine"in the passage meansA.
A.food   
B.house   
C.water   
D.country
60.The survey is aboutB
A.Western countries  
B.fast food  
C.restaurants    
D.Chinese food.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.We provide summer English courses and you will enjoy learning about American culture and improve your English.The courses last for 4weeks.They start at the beginning of July and August.Our teachers are very experienced.They teach English classes for 4hours a day.You can choose between small groups of 2or 3,or larger groups of up to 15.We provide weekly tests to see the progress you're making with your language skills.We also provide books and other materials.
As well as learning English,we want you to experience life in the USA.You live with an American family and take part in American life.You have meals with them and do some activities with them,too.This is the most interesting part of the course.Many families create friendships with the students.Of course,if you prefer,we can arrange hotel accommodation.
Of course,you can do many things in Los Angeles.Every day we have activities after class.You can choose to take trips to Hollywood,Disneyland or the famous beaches around LA.You can also go to various shopping centres,sports centres,movies and concerts.There are also weekend visits organized to San Francisco and other places of interest in California.
Well,if you're interested,please fill in our application form where you will also find our list of prices.The course must be paid for one month before it begins.
59.How long do the English courses last?D
A.4days.B.2weeks.C.3weeks.D.4weeks.
60.Why do organizers (组织者) advise students to live with American families?C
A.Students are not rich enough to live in hotels.
B.Students can have meals with American families.
C.Students can experience life in the USA.
D.Students can teach American how to cook Chinese food
61.What's the title of Paragraph 3?C
A.Teaching                          
B.Accommodation and Food
C.Sightseeing and Other Activities       
D.The Famous Beaches Around LA
62.What's the passage about?B
A.A description of an English book.
B.A description of an English course.
C.A description of life in Los Angeles.
D.A description of weekend visits to San Francisco.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.The students were having their chemistry class.
 66.Miss Li was telling the students what water was like.After that,she asked her students,"What's water?"No one answered.A few minutes later,Miss Li asked again,"67.你们为什么不回答我的问题?Didn't I tell you what water was like?"
Just then a student put up his hand and said,"Miss Li,you told us that water has no color and no smell.However,where to find such kind of water?The water in the river behind my house is always black,and it has a bad smell"68.大多数学生同意他的意见.
"I'm sorry,children?"said the teacher,
69."Our water is getting dirtier and dirtier.
That's a problem.70.We should do what we can to make the world cleaner."
66.李老师正在给学生们讲水是什么样子的.
67.Why not answer my question?/Why don't you answer my question?
68.Most students agreed with him.
69.我们的水正变得越来越脏.
70.我们应竭尽所能使世界变得更干净..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

19.What can you do in two minutes?Cyrus Siu,12,made a great speech in English and(36)A the hearts of everyone.
Siu studies at Singapore International School in Hong Kong.He(37)Dthe Junior high category (初中组) of the 11th"21st Century Cup"National High School and Primary School English Speaking Competition in Xiamen,Fujian on March 22.
His speaking skills and good English won him the top(38)C.
Siu said his first secret to success was(39)Dmany English books.He has read all the seven Harry Potter books,each four to five times.Now he is reading Steve Jobs:A Biography(《乔布斯传》)
"These books may be(40)Bfor my age,but reading helps me to learn new words,"he said.
Siu likes English-speaking movies.Super hero movies,(41)AIron Man(《钢铁侠》) and The Avengers(《复仇者联盟》),are his favorite.
"Every boy has the dream of becoming a super hero one day.Sometimes I imagine
(42)Bto be one of the heroes and shout out the English lines(台词).It's good to combine(结合) your(43)Cwith learning English.
It's also important to(44)Ban English-speaking environment for yourself.Siu talks to his classmates and teachers in English all day long at school.(45)Bhis parents talk to him in Cantonese(粤语) at home,he still tries to answer in English.
"There is no shortcut(捷径) to studying English.Just practice,practice and practice!"Siu said.

36.A.wonB.lostC.brokeD.made
37.A.dropped out ofB.worried aboutC.gave upD.took part in
38.A.shapeB.priceC.prizeD.work
39.A.sellingB.makingC.losingD.reading
40.A.interestingB.difficultC.helpfulD.easy
41.A.such asB.instead ofC.because ofD.above all
42.A.herselfB.myselfC.ourselvesD.itself
43.A.answersB.questionsC.interestsD.problems
44.A.buyB.buildC.inviteD.publish
45.A.BeforeB.ThoughC.SinceD.Because.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

11.例:We often visit the museum last year.答案:visited
Most people have lunch around noon every days.91.day
Some people eat big lunches more like dinners while  92.正确
others eat very small lunches.The people who lives on   93.live
farms eat their biggest meal in lunch time,while in     94.at
the cities lunch is usual smaller than the evening meal.95.usually
However,there havesome people who do not eat           96.are
lunch at all.They say that they are on a diet and      97.or
that they don't feel hunger in the middle of         98.hungry
the day,or that they work such hard that    99.so
they just have nottime.100.no.

查看答案和解析>>

同步练习册答案