【题目】阅读下面四篇材料,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。![]()
(1)The material above is a _____ for Expo Milano 2015.
A.poster
B.guidebook
C.webpage
D.noticeboard
(2)Expo Milano 2015 lasts _____ and is open for _____ every day.
A.half a year; 13 hours
B.5 months; 13 hours
C.six months; 10 hours
D.5 months; 23 hours
(3)_____ kinds of tickets are introduced here for Expo Milano.
A.Three
B.Four
C.Five
D.Six
(4)SPECIAL DISCOUNT isn't suitable for _____.
A.the disabled
B.children aged 13 or less
C.students over 26 years
D.old people aged over 65
(5)Which of the following is NOT TRUE?
A.Visitors are able to save money if they buy SEASON PASS.
B.Parents with children may probably choose FAMILY PACKAGE.
C.Visitors with EVENING TICKET can enjoy delicious food.
D.Visitors with FAMILY PACKAGE can enter through a special gate.
【答案】
(1)C
(2)A
(3)B
(4)C
(5)D
【解析】试题分析:本文是一网页信息,上面介绍了米兰世博会的几种不同消费套餐:世博会的全程套餐;家庭包;夜场包及特别打折包,对各套餐作了较详细的介绍。
1.C细节理解题。题意:上面的材料是有关2015年米兰世博会的什么? A. poster海报B. guidebook导游手册C. webpage网页D. noticeboard布告信息。上表一个互联网网页故选C
2.A推断理解题。题意:2015年米兰世博会持续多久?每天开放多长时间?从网页开头可以看到,每天10:00-23:00开放,即13小时每天,从5月1日到10月31日,共6个月,半年时间。故选A。
3.B 细节理解题。题意:为米兰世博会这儿介绍了多少种票?A. Three 三;B. Four四;C. Five五;D. Six六 网页上每一项是一种票,共四项,故选B。
4.C 推理判断题。题意:SPECIAL DISCOUNT特别的折扣不适合什么?A. the disabled残疾人;B. children aged 13 or less 13岁及13岁以下的小孩;C. students over 26 years26岁以上的学生;D. old people aged over 65 55岁以上的老人。根据网页信息,特别的打折适合:65岁以上的,或是不大于13岁的,或是26岁以下的学生。故选C。
5.D细节理解题。题意:下面哪一个不对?A. Visitors are able to save money if they buy SEASON PASS.购Season Pass的游客可以省钱,根据网页信息,购物该项的,由单独的门进入,票价低,对。B. Parents with children may probably choose FAMILY PACKAGE.带孩子的家长可以选择“家庭包”,Family Package专门为带有小孩的家庭提供,正确;C. Visitors with EVENING TICKET can enjoy delicious food.购物夜场的游客可以吃可口的食物。根据该介绍,夜间可以享受美食,正确;D. Visitors with FAMILY PACKAGE can enter through a special gate. 家庭包的游客可以通过专门的通道进入。通过专门通道进入的是SEASON PASS。错。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Try to guess its meaning when you meet a new word. Don’t just ______ your dictionary all the time.
A. look on B. take on
C. keep on D. depend on
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】David has won the first prize in singing; he is still very excited now and feels________ desire to go to bed.
A.the most B.more
C.worse D.the least
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句子意思,用所给单词的适当形式填空,将答案写在答卷上。![]()
When we got to Dad's home, we found he still coughed a lot. But his smile was as sure as ever. My husband and I ( stay ) with him for the weekend, but we had to go back to our jobs Monday.
Then I remembered a family tradition when we were small. Before ( leave ) our grandparents' home after a visit, each child would write a love note to them. For days, our grandparents would smile as they ( read ) these notes of love.
So when I cleaned Dad's kitchen made the bed for him, I wrote some notes. Some ( be ) like this, “Dad, I put the food in the fridge.” Some expressed my love, “Dad, I hope you will sleep well in your new bed.” I also put one note upstairs under his pillow, “Dad, if you have found this note, you must be feeling ( good ) than before. We are so glad!”
These notes helped improve ( he ) health. Several weeks later, in one of our regular phone ( call ), I asked Dad he was going. He said, “Pretty good. I just found your note under my pillow upstairs!”
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】There _________ two soccer games in our school next week.
A. is going to have B. is going to be
C. are going to have D. are going to be
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 ____________ is the first day of a week.
A. Monday B. Sunday C. Saturday
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】下面短文中有10处语言错误。请在有错误的地方增加、删除或修改某个单词。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出改正后的词。
注意:1)每句不超过两处错误;
2)每处错误及其修改均仅限一词;
3)只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Great changes have taken place in people's life in the past 20 years. In the past, people have only rice or noodles on three meals. Now they can eating anything that they like. My parents used to get news only by read the newspapers. And now we can get news in many others ways. Some families are rich enough to have a car, they can go wherever they want easy. More and more people live big and bright apartments with several room.
In a word , our life has been become comfortable and convenient. I believe our life will be better and better in the future.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com