精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解A

From: Li_Hua@gmail.com
To: daniels_m@mail.com
CC…:
Subject: English Lessons

Dear Mrs. Daniels,
I recently saw your advertisement on the university website offering private English lessons. I'm very interested in your private lessons and would like some more information.
I am a student at Aston College here in Hong Kong studying English, so my language level is already quite good.
However, I feel that I need to improve my listening and speaking skills. This is because I'm planning to study at London University in England next year and I think your lessons will help me to live and study abroad.
Could you send me some more information about the lessons offered, such as where and when they will be held and how much they cost? Also, I would like to know whether you teach students in groups or one-on-one.
I would be glad to supply any further information you might need.
Regards,
Li Hua


(1)Where did Li Hua see Mrs. Daniels' advertisement?
A.At London University
B.In a newspaper
C.On the Internet
D.On TV
(2)Why did Li Hua write the email?
A.To make friends with Mrs. Daniels
B.To get more information about Mrs. Daniels' lessons
C.To apply to study at London University
D.To find out more information about Aston College
(3)Which of the following information did Li Hua NOT mention in his email?
A.His age
B.His reasons for learning English
C.His language level
D.The language skills he wants to focus on
(4)What can we learn about Li Hua from his email?
A.He is now living in England
B.He is a student in Hong Kong
C.His level of English is very low.
D.He is studying at London University.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)A
(4)B
【解析】本文是Li Hua也给Mrs. Daniels,的一封电子邮件,他在香港的一所大学上学,在大学网站看到了Mrs. Daniels,提供私人课程的广告,因为他想去英国大学进行深造,所以想提高英语听和说的能力,故写了这封电子邮件,希望得到更多的关于这个课程的信息。

  1. (1)细节理解题:根据文中第一段I recently saw your advertisement on the university website offering private English lessons.可以看出Li Hua是在大学网站中看到这个广告的,所以答案是C(网络)。
  2. (2)细节理解题:根据文中第一段I'm very interested in your private lessons and would like some more information.可知Li Hua写这封电子邮件是为了寻求更多的关于Mrs. Daniels的课程的信息,故答案是B。
  3. (3)细节理解题:根据文中第二段可以看出他在邮件中提到了自己的英语水平,故排除C。根据文中第三段This is because I'm planning to study at London University in England next year可以看出是因为他计划明年去伦敦大学上学而需要提高英语听和说的能力,故可排除B(他学英语的原因)。根据第三段I feel that I need to improve my listening and speaking skills可知他想提高听和说的能力可排除答案D(他想要专注于的语言技能)。只有A文中没有提到,所以答案是A。
  4. (4)细节理解题:根据第二段 I am a student at Aston College here in Hong Kong studying English可知他是香港的一位学生,故B正确。也由这句话看出他现在应该住在香港,故A住在英国是错误的,排除A。他现在正在Aston College上学,D项可以排除。由第二段so my language level is already quite good.,可知C是错误的。所以答案是B。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】In today’s American Idol , who is __________ in singing , Greg or James ?

A. talented

B. more talented

C. the more talented

D. the most talented

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】(2009辽宁朝阳)Why dont you like pigsMolly

Because they are ________

Acute

Bugly

Csmart

Dfriendly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】______ useful information you gave me yesterday!

A. What B. How C. How a D. What an

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】______ fun it is to have ice cream in hot summer!

A. What a B. How C. What D. How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—How many workers are there in your factory, Mr Brown?

—________ workers in our factory _________2000.

A. The number of; are B. The number of; is

C. A number of; are D. A number of; is

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】(2009山东淄博)What do you think of your English teacher

I love herShe is really ________She always has a smile on her face

Aoutgoing

Bfunny

Cfriendly

Dserious

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解
A

(1)The text is mainly about how to____________.
A.be a careful driver
B.buy MTR tickets
C.be a good passenger
D.keep safe at home
(2)People who will get on the train should___________.
A.wait in line
B.open the door
C.ask for help
D.leave the seats
(3)When you hear a “beep” sound, ______________ .
A.close the door
B.rush onto the train
C.get off the train at once
D.stop and wait for the next train
(4)Which picture shows the good behavior on the train according to the text?
A.
B.
C.
D.
(5)The text is probably a________________.
A.report
B.notice
C.diary
D.poem

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据提供的图画和提示词,写一个符合图意的完整、正确的句子。
(1) (face, now)
(2) (collect, fun)
(3) (make, wood)
(4) (find, ground)
(5) (break, fine)

查看答案和解析>>

同步练习册答案