精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.Books for Children
Fleabag and the Ring's End
Beth Webb
More stories of Fleabag,the talking cat-star of this wonderful set of 3books.
Ages 8-13,208pages,paper-back
07459 44116,£3.99
The little White House
Elizabeth Goudge
A fairy tale and winner of the Carnegie Medal.
Ages 8-12,240pages,paper-back
07459 45783,£4.99
My Very First Christmas Book
Lois Rock and Alec Ayliffe(
A big,bright book,which presents the story simply,and delightfully for very young children.
Ages 0-3,12pages,200mmx200mm,board
07459 40560,£4.99
First Festival:Christmas
Lois Rock
An all-in-one book to help grown-ups and children prepare their Christmas celebration together.Presents,activities and customs.
Ages 5-8,48pages,290mmx250mm,hardback
07459 39074,£8.99
Star of Wonder
Pat Alexander
A wonderful collection of Christmas stories and poems.Full of lively pages to read and enjoy.
Ages 7-12,224pages,paperback
07459 39323,£4.99
The Not-So-Wise Man
Alan MacDonald and Andrew Rowland
We all know about the 3Wise Men who traveled to Bethlehem(伯利恒)and discovered the baby Jesus Christ.This is the tale of another one,who always missed the point.
Ages 5-9,32pages,270mm×210mm,hardback.
07459 38922,£8.99
35.If you want to make a Christmas plan together with your children,which book do you prefer?C
A.Star of Wonder
B.The Not-So-Wise Man
C.First Festival:Christmas         
D.My Very First Christmas Book
36.Which number would you dial if you want to order a book for your 2-year-old child?A
A.07459 40560.
B.07459 38922.
C.07459 45783.
D.07459 44116.
37.If your child wants to read stories of animals,whose book will be your choice?B
A.Pat Alexander's.
B.Beth Webb's.
C.Lois Rock's.
D.Elizabeth Goudge's.

分析 本文是对六本儿童书籍的介绍,包括书名、作者、简介、适用范围、价格以及联系电话等信息.

解答 35.C细节理解题.根据第二行第二栏中对图书的介绍可知,First Festival:Christmas  Ages 5-8,48pages,290mmx250mm,hardback是非常适合庆祝圣诞节时给小孩阅读的,故选C.
36.A细节理解题.根据第二行第一栏中关于图书实用的年龄段是Ages 0-3可知,其电话是07459 40560,故选A.
37.B细节理解题.根据第一行第一栏中More stories of Fleabag,the talking cat-star of this wonderful set of 3 books可知,Beth Webb是一本关于动物的书籍,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.There was a young boy,born in a poor family.Once he was asked by his teacher to write a paper about what he wanted to be and do when he grew up.That night he wrote a seven-page paper describing his goal of owning a horse ranch (养马场).He wrote about his dream in great detail and he even drew a picture of a 200-acre(英亩)  ranch on the paper.The next day he gave it to the teacher.Two days later he got his paper back.On the front page was a large red"F"with a note that read,"See me after class."
The boy with the dream went to see the teacher after class and asked,"Why did I get an‘F'?""Your dream will never come true.You come from a poor family,"the teacher said."If you rewrite your paper,I will reconsider your grade."
The boy went home and thought about it hard.He asked his father what he should do.His father said,"You have to make up your own mind on this.I think it is a very important decision for you."
Finally,the boy handed in the same paper,making no changes at all.He said,"You can keep the'F'and I'll keep my dream."
Twenty years passed.The young man had a 200-acre horse ranch of his own.
Don't let anyone steal your dream.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内.
46.What's the young boy's dream?D
A.To have dreams.
B.To own many big houses.
C.To be an artist.
D.To have a horse ranch.
47.The young boy got an"F"on his paper becauseC.
A.his dream couldn't come true
B.he didn't describe his dream in detail
 C.the teacher didn't think his dream could come true
D.the teacher thought he was too naughty
48.What did the young boy's father think of his problem?B
A.His father thought his dream could come true.
B.His father thought he should'make the decision by himself.
C.His father didn't think his dream could come true.
D.His father didn't say anything useful to him.
49.According to the passage,the young boy  at last.D
A,didn't achieve his dream           
B.became poorer
C.had a small house                 
D.achieved his dream
50.What is the passage mainly telling us?B
A.A person shouldn't change his idea.
B.A person should have his own dream and try to achieve it.
C.A person shouldn't listen to his teacher sometimes.
D.We shouldn't steal others'dreams.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Stone Field Country Park is in the south of Guangzhou.The Visitor's Centre is open from 9:30to 16:30every day.At the centre you can get maps which information about the location(位置) of public toilets,car parks,first-aid stations(急救站),barbecue(BBQ) places,shopping centres and public telephones in the park.
Main Attractions
We are proud of the Plant Garden.You can see thousands of different kinds of plants here.For sports lovers,a visit to our Sports Cemtre is something you must do.Have fun with rope(绳子) walks,rock climbing and many other fun games.
A Note to Visitor
Please remember that fire is only allowed in the barbecue places.So enjoy your BBQ meals there!
Come and enjoy a day full of fun at Stone Field Country Park!
Location(51)in the south of Guangzhou
Opening hours(Visitor's Center)(52)from 9:30 to 16:30  every day
Facilities(设施)(53)public toilets,car-parks,first-aid stations,BBQ places   (54)shopping centres,,public telephones
Main Attractions(55)Plant Garden,Sports Cemtre.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.---I'm going to take part in The Voice Of China (中国好声音) next month.
---_____________.I am sure you will win.(  )
A.Good luckB.What a pityC.Thank youD.Never mind

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Useful Information in Australia
•Useful Numbers
All the telephone numbers are useful and free.
•Fire/Police/Ambulance(救护车)-000          Telephone information-12455
•Medical(医学的) Care-1300369359            Taxi-1800421113
•Surfing the Internet
With so many Internet tearooms and public libraries,it's easy to surf the Internet in Australia.Also it's very cheap for you to surf the Internet.
•Public libraries offer free Internet every day even during public holidays.
•Many travel managers provide connection which is cheap or free.
•Post Service
All post offices around the country offer post services(服务) so you can receive mails as                         you travel around the whole country.
•Post offices are usually open from Monday to Friday from 9am to 5pm.
•It costs 50cents to send a standard(标准的) letter in Australia.
•Public Holidays
On public holidays all shops are closed across Australia,so are banks and post offices.
•New Year's Day-1st January
•Australia Day-26th January
•Christmas Day-25th December

36.If there is a fire,you can callC in Australia.
A.1300369359        
B.180042113         
C.000        
D.12455
37.Which is the right time to send a letter in a post office in Australia?D
A.At 8:30on Tuesday.
B.At 9:30on Sunday.
C.At 8:30on Saturday.
D.At 9:30on Monday.
38.Mr.Green lives alone in Australia and he isn't in good health.He needs a nurse to look after him.What should he do?C
A.Go to an Internet tearoom.
B.Send a letter to his son.
C.Call 1300369359.
D.Go to a hospital.
39.Which one might be open on public holidays?A
A.Public libraries.
B.Shops.
C.Banks.
D.Post offices.
40.Which one is not right according to(根据)the above passage?C
A.Surfing the Internet is cheap in Australia.
B.It costs 50cents to send a standard letter.
C.Australians go to work on 26th January.
D.Australians don't go shopping on public holidays.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Nowadays action movies aren't as ________ as cartoons among teenagers.(  )
A.popularB.more popular
C.most popularD.the most popular

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.我的读书报告昨天上交了.My reading report was handed in yesterday..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.[s?'p?:t]support.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

11.whisper,the,from,heard,Alice,a,bushes  (连词成句)
Alice heard a whisper from the bushes.

查看答案和解析>>

同步练习册答案