分析 本文通过一个乞丐把所有的钱都拿来给狗买东西吃的故事告诉我们很多事情都不像我们想象的那样.
解答 36.B 细节题.根据文章4,5行When we finished,we got back into our car and before I started it,we noticed a homeless man standing in front of the building.说明这个故事发生在一栋大楼的前面,故B正确.
37.C 细节题.根据文章倒数3行The homeless man,who I thought could not afford anything to eat,went into the store and bought dog food with all the money he had.说明我原以为他买不起吃的东西,没有想到他却用自己所有的钱买了狗粮.这份善良让我很感动,故C正确.
38.C 词义猜测题,根据前一句I knew that the dog was a mother,可以推断出此处应该是:它刚刚生了小狗,故选C.
39.D 推理题.这个乞丐表面看起来好像很穷,买不起东西吃,但是他却把自己所有的钱都拿来买东西给狗吃,说明很多事情都不像我们想象的那样.故D正确.
40.C 主旨大意题.本文主要讲述了一个无家可归的穷人花了所有的钱给狗买东西吃的故事.选项中只有C项符合要求.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | where the bank was | B. | where the bank is | ||
| C. | where was the bank | D. | where is the bank |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | remind; of | B. | let; down | C. | wake; up | D. | talk; about |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Sports Events Bicycle tour and race A bike tour and race will held on June 25th and 26th(Sat.&Sun.)at 6:30a.m.The riders will leave the People's Park and ride the first 35kilometers as a training part on Saturday.On Sunday morning,the next 55-kilometer part,from Yantian to Baojin,will be the competitive(比赛的) part of the tour.The riders and their bikes will then be taken back. Cost:¥80 Telephone:8357-2686 |
| British footballers The British Football Club will play with our national team at the Workers'Stadium(体育场)on June 25th.The club has four national team players agreed to play for at least 45minutes. Ticet prices:¥60/90 Time:7:30.m.June 25th Sat.Telephone:2626-7733 |
| Changjiang Daily,May 18th,2016 Rock climbin(攀岩) The Fifth National Rock Climbing Training Base(基地)Ten teams from five cities,Beijing,Shanghai,Shenzhen,Wuhan and Hangzhou,will take part in it.A Janpanese team will give a climbing show at the beginning of the match. Free for you. Take a one-hour bus from the railway station to Dawei. Time:7:30p.m.June 26th Telephone:3369-8211 3369-8212 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Topic | Queuing in Britain |
| Professors'(34)opinions/thoughts/ideas of queuing | ●The British have (35)reached a higher level of civilization. ●It is the highest form of cooperative group behavior. |
| Social rules of queuing | ●You should stand (36)neither too close to nor far from the person in front of you. ●Even if there is only one British person waiting for a bus,he queues too. ●If tourists do not queue,they will be strictly reminded to (37)follow the local custom. |
| The power of queuing | The British queued and kept calm even in face of(38)danger. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | in; to | B. | from; to | C. | of; on |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com