精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.1.Needed:full time secretary position available.Applicants should have at least 2years experience and able to type 60words a minute.No computer skills needed.Apply in person at United Business Ltd.Browing Street,Leeds or call at 427-882108.
2.Are you looking for a part-time job?We need 3part-time shop assistants to work during the evening.No experience is needed.Applicants should be between 18and 26.Call 366-76564for more information.
3.Computer trained secretaries:Do you have experience working with computers?Would you like a full-time position in an exciting new company?If your answer is yes,give us a call at 457-896754.
4.Part-time work available:We are looking for retired adults who would like to work part time at the weekend.Work includes answering the telephone and giving customers information.For more information,contract us by calling 345-674132

81.Bill recently retired and is looking for a part-time position.He would like to work with people.The best job for Bill isD.
A.the full-time secretary          
B.the shop assistant
C.the computer trained secretary   
D.The part-time work at the weekend
82.Kasia is 21years and would like a part-time position to help her university cost.She can only work in the evenings.She would call atB.
A.427-882108                 
B.366-76564
C.457-896754                 
D.345-674132
83.If Alice applies for the position at United Business Ltd,she needsA.
A.2years experience            
B.computer skills
C.to work at the weekend        
D.to work in the evening
84.If Ann gets the job as a computer trained secretary,she'll probably workC.
A.in a factory                  
B.in a shop
C.in a company                
D.in a school
85.The four texts above are most probablyD.
A.notices        
B.letters      
C.invitation      
D.advertisements.

分析 这篇短文主要以广告的形式招聘兼职或全职工作人员,并对招聘提出一些具体要求,提供一些相关联系方式等信息.

解答 81.D 细节理解题.根据第四个广告的内容We are looking for retired(退休的) adults who would like to work part time at tne weekend.的描述可知,比尔的情况适合找一个周末的兼职工作,故选D.
82.B 细节理解题.根据第二个广告内容We need 3part-time shop assistants to work during the evening.No experience needed.Applicants should be between 18 and 26.Call at 366-765448 for more information.的描述可知,Kasia21岁,只能在晚上工作,并可电话联系366-765448.故选B.
83.A 细节理解题.根据第一个广告内容Applicants( 申请人 ) should have at least 2 years'experience----at United Business Ltd,的描述可知,申请人至少需要2年的工作经历.故选A.
84.C 细节理解题.根据第三个广告内容 Computer trained secretaries 中的 Would you like a full-time position in an exciting new company?可知,如果安要得到作为一个全职计算机培训秘书的工作,应该在公司里上班,故选C.
85.D 细节理解题.联系四个短文可知,本篇阅读短文主要以广告的形式招聘兼职或全职工作人员,属于招聘类广告,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-What do you think of the concert?
一_________wonderful!(  )
A.WhatB.What aC.HowD.How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.I think these movies are someaningless (毫无意义).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-What do you think of soap operas on TV?
-I like them.Because I like to ________ the story and see what happens next.(  )
A.wonderB.appearC.touchD.follow

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Could you please tell me who will serve(接待) us now?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.Can you see the words on the blackboardclearly (清晰地),Tom?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-____ you teach me how to play cards?
-No problem.I will be free tomorrow.(  )
A.CanB.DoC.MustD.May

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

11.Mr.Brown seems to be a little unhappy.(同义句替换)
Mr.Brownseems a littlesad.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Some studentswould ratherstay at homethanplay outside.( 宁愿…也不愿 …)

查看答案和解析>>

同步练习册答案