分析 杰里去理发店剪头发,但是当他出来时,他不满意结果.当他的朋友杰克看见了他,他惊讶的问,"你的头发发生了什么事?"
杰里说,"我今天尝试了新的理发店,因为我不满意原来的理发店.但这一个似乎更糟."
杰克同意."是的.我想你是对的.我告诉你下一次进入一家理发店时你应该怎么做:看看所有的理发师的头发,找出头发看起来最坏的那个,然后直接去找他."
"我为什么要去他呢?但那是愚蠢的!"
"不会的."杰克回答."谁给这人理的发那?再想想.他能自己剪吗?他能吗?另一个理发师剪的.所以你知道他不可能是最糟糕的理发师."
解答 36.B 细节理解题.根据"when he came out,he was not happy with the result.this one seems even worse."(当他从理发店中走出来时,他并不满意.甚至觉得这次更差).可知这次的理发结果更糟.故选B.
37.D 句意理解题.根据"I tried a new barber's shop today,"(杰里尝试了一个新的理发店")可知杰里从来没有去过这一个理发店.故选D.
38.C.细节理解题.根据"I wasn't quite pleased with my old one.But this one seems even worse."(我不满意原来的理发店.但这一个似乎更糟).可知杰里认为这一个更糟.故选C.
39.D.细节理解题.根据"He couldn't cut it himself,"(他不可能给自己理发).可知发型最差的理发师不可能是最差的理发师.故选D.
40.B.细节理解题.根据"He couldn't cut it himself,"(理发师是不会给自己理发的).故选B.
点评 这是一篇逸闻趣事类阅读材料,题目大部分是关于细节性理解题,我们应首先快速阅读全文,抓住中心主旨,在速读过程中,应尽可能多地捕获信息材料;然后,细读题材的题目,各个击破.切记不要根据自己的想象来回答问题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | consider; write | B. | consider; writing | ||
| C. | considering; writing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏苏州相城区七年级上期末考试英语卷(解析版) 题型:阅读理解
Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and wise.
This is an old English saying. Do you know it before? It says that we must go to bed early and get up early in the morning. Then we should be healthy. We should also be rich (wealthy) and clever (wise).
This is true. The body must have enough sleep to be healthy. Children of a young age should have ten hours' sleep every night. Children who don't have enough sleep can't do their work very well.They will not be wise and they may not become wealthy!
The body also needs exercise. Walking, running, jumping, swimming and playing games are all exercise. Exercise keeps the body strong.
Exercise also keeps the blood(血液)moving around inside the body. This is very important. Our blood takes food to all parts of our body. The head also needs blood. Exercise helps us to think better!
1. If a child doesn't have 10 hours' sleep every night, he .
A. will become wise
B. won't do well in his work
C. will have to sleep in the daytime
D. can't go to school in time
2.A person needs exercise because .
A. it makes him healthy B. it has much blood
C. it doesn't need time D. it is fun to do exercise
3. Exercise makes the move quickly and smoothly.
A. body B. water C. blood D. head
4. Which of the following is not true?
A. Exercise is good for a person's thinking.
B. A student should have 10 hours' sleep.
C. It's good for you to get up early and go to bed early.
D. If you have enough blood, you'll be wise.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏苏州相城区七年级上期末考试英语卷(解析版) 题型:单项填空
He is now playing football. It's new one.
A. /; a B. an; an C. a; / D. the; the
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a,the | B. | the,/ | C. | /,the | D. | the,a |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | about | B. | with | C. | by | D. | for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
三坊七巷 Three lanes and Seven Alleys | 位置:市中心 | 交通:便利 |
| 特色 | 老式建筑,明清风格 名人故居,保护完好 民俗展示,传承文化 美食特产,品种丰富 | |
| 感想 | 写(1---2点) |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com