精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.
ANNOUNCEMENTS
(1)HOUSE FOR SALE.Comfortable family home with a large garden on north side of town.Three bedrooms,living-room,kitchens,dining-room,bathroom.Offers over $35,000
(2)ASSISTANT WANTED FOR BUSY RESTAURANT.Some evening and weekend work.All meals free.Ring 3320178
(3)JOIN OUR FOOTBALL TEAM.Boys and girls wanted to play in local football team.Aged 9-13Meets in Green Park on Friday at 3p.m.
(4)ROOM TO RENT.Small room to rent in city center flat(公寓)above restaurant.Newly painted with modern furniture.Near main railway station.Buses pass front door.Phone 3322108
Mr.Brown wants to live near his workplace.Mrs.Brown wants a house with four bedrooms.The Browns'children don't care what the house is like as long as the garden is big enough.
Ann,their daughter has always wanted to work in a restaurant.She thinks it is an exciting place.It's hard work but she isn't lazy.You have to work on Saturdays and Sundays,but you get other days off.It's not very well paid.But who cares about money?
Tom is a middle school student.He is twelve years old.He stops school at half past three,so he has plenty of time to finish his homework.
Jack,Mr.Brown's brother,is looking for a room to rent.He doesn't care what color the walls are or how old the furniture is.He is getting ready for his drawing.So the house must be quiet.

56.Why didn't the Browns buy the house in Advertisement One?B
A.It was on the north side of town.
B.There weren't enough bedrooms.
C.There was no dining room.
D.The garden was too big.
57.Why does Ann want to get the job in the restaurant?C
A.It's an easy job.
B.The place is good and the food is free.
C.She thinks it will be interesting.
D.She can get long holidays.
58.Why can't Tom play for the new football team?C
A.He's not old enough.
B.It's in a different village.
C.School stops too late.
D.He has to do his homework.
59.What's wrong with the room for Jack in Advertisement Four?D
A.It's too small.
B.The walls are the wrong color.
C.The man likes old furniture better.
D.It's too noisy.
60.What does the sentence"All meals free"mean?B
A.Assistants can have the meals at any time.
B.Assistants can have the meals in the restaurant without paying money.
C.Customers(顾客)can have the meals freely.
D.Assistants need to pay for their meals.

分析 这篇阅读材料包括四则广告,在广告内容之后,短文还写出了 Brown及Tom等人的需求.

解答 56.B 细节理解题.根据根据短文内容,可知广告中出租的房子有两间卧室,而布朗一家却需要有三间卧室的房子,故选B.
57.C 细节理解题.根据Ann,their daughter has always wanted to work in a restaurant.She thinks it is an exciting place可知安要在饭店工作,她认为这是一个有意思的工作,故选C.
58.C 细节理解题.根据Tom is a middle school student.He is twelve years old.He stops school at half past three可知汤姆十二岁,可以参加足球队,但他放学的时间是三点半,而根据"Meets in Green Park on Friday at 3 p.m."这一句,差了半个小时,故选C.
59.D 细节理解题.根据Near main railway station.Buses pass front door可知这个房子靠近火车站,汽车从前门经过,肯定不安静和杰克的要求:So the house must be quiet.是不符的.故选D.
60.B 细节理解题.根据第二则广告是招聘晚间或周末饭店服务员,免费用餐,这由生活常识可知,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.Ma Yun is always considered as one of the world'swealthiest (wealth) men.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The scene is so amazing that no word candescribe(say something to make clear) its beauty.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.It was amazing that the young kid could recite the long poemcorrectly.(correct)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.US singer and actress Whitney Huston was founddead (die) in her bathroom on Feb 13th,2012.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Li Ming said hewould be (be) happy if Brian came to China.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Mary wants to be a great actress like Fan Bingbing when shefinishes (finish) school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.-Have you told Mike about the exciting result?
-Oh,no,I forgot about it.Iwill phone (phone) him immediately.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.John has theability of managing everything on the show.(able)

查看答案和解析>>

同步练习册答案