精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

    Starting a stamp collecting is easy and not very expensive.Before you start,you need to decide what kind of stamps you want to collect.Most people collect stamps that they are interested in. Whatever you choose,you will find that there is a world of knowledge in stamps. You will learn about people,geography,buildings,history and culture.

                                    

   You can collect stamps from letters,ask your friends to let you have their old stamps,or buy used stamps.When you get a letter with a stamp on it,carefully cut out the stamp. Leave lots of space around the stamp so that you will not damage it. Put the stamp in water and wait until you can safely remove the stamp. Carefully remove the stamp off the letter.Place the wet stamp between two clean pieces of paper. A stamp can get wrinkled (褶皱的) when it dries,so put some books on top.

26. What does the writer think of collecting stamps?

   A. Hard. B. Expensive.

   C. Useful. D. Boring.

27. No matter what kind of stamps you collect,you can find there is       in them.

   A. a picture   B. an animal

   C. a sport   D. knowledge

28. What does the underlined word “damage”mean?

   A. 损坏   B. 保存

   C. 利用   D. 删除

29. What’s the correct order when we try to get a stamp on a letter?

  ① Remove the stamp off the letter.

  ② Place the wet stamp between two pieces of paper.

  ③ Cut out the stamp.

  ④ Put the stamp in water.

  ⑤ Put some books on top.

   A. ①—?②—?⑤—?③—?④

   B. ③—?④—?①—?②—?⑤

   C. ④—?①—?②—?⑤—?③

   D. ③一?①—?④—?②—?⑤

30. Which of the following is wrong according to the passage?

   A. Most people collect stamps that they like.

   B. Collecting stamps is easy and cheap.

   C. You can collect wet stamps from your friends.

   D. The passage mainly tells us something about collecting stamps.


26. C  由第一段中“Whatever you choose,you will find that there is a world of knowledge in stamps.You will learn about people,geography,buildings,history and culture." 可知在收集邮票的同时,可以学到知识。故选C.

27. D  由句子“ Whatever you choose,you will find that there is a world of knowledge in stamps."可知,我们可以从集邮中学到知识。

28. A  由上下文描述的内容可知,damage意为“损坏”。故选 A.

29. B  由第二段中“When you get a letter with a stamp on it,carefully cut out the stamp. ..so put some books on top." 可知选 B.

30. C  由短文的第二段可知,可向朋友要一些老邮票。

题目来源:2016年5年中考3年模拟初中英语七年级下册沪教牛津版 > 期末测试

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

7. China is going to       a manned space station around 2020 to explore more space.

   A. set up   B. put up

   C. wake up   D. turn up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

5. Tim went out of the classroom quickly.

   A. slowly   B. very slow

   C. very fast   D. very far

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

12. Help       to some fish,Jeff.

   A. you   B. your

   C. yours   D. yourself

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

45. Teen singers TFBOYS are popular a   young people.

46. ( 2015 山东滨州中考) From the show Running Man,we can learn the       (重要性) of team spirit.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

() 3. Jason likes the of the cake. It is a heart.

   A. color   B. size   C. smell   D. shape

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

1. 我的叔叔和婶婶住在伦敦的市中心。

2. 我们有一个漂亮的花园。

3. 不要在床上看书,这对你的眼睛有害。

4. 我最喜欢的运动是足球。

5. 他很高兴和你共用这个房间。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:


    “Have you finished your lesson,George?” said Mr. Prentice to his son,who had laid aside his book and was busy making a large paper kite.

    “No,father,”replied George,hanging down his head.

    “ 1  

    “Because it is so difficult,father.I'm not sure that I shall learn it. 2 My memory is so bad.”

    “ If I were to promise you a holiday on the thirtieth of the month after next,do you think you would forget the date?”

    “ 3

    “You are good at skating,and flying your kite, and playing football,aren’t you?”

    “Yes,father.”

    “ And you cannot learn your lesson!My dear boy,you are lying to yourself.     4  

    “But have I not tried,father?”again asked George.

    “ 5  Come,for this afternoon lay aside that kite you are making,and give another effort to get your lesson ready. Be serious,and you will soon learn it.”


   A. No,Fm pretty sure that I should not.

   B. You can learn as well as anyone else,if you will try.

   C. It is easy.

   D. Well,try again.

   E. Besides (而且) ,even if I had learned it,I could not remember it.

   F. If you don't pay more attention to your lessons,you will never be fit for anything.

   G. Why not,my son?

1.       2.       3.       4.       5.      

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

55. 如果在牛奶里加点蜂蜜,品尝起来会非常美味。

If you       some honey to the milk,it will       very delicious.

查看答案和解析>>

同步练习册答案