分析 本文介绍了一个由三个年轻人创建的美国著名的YouTube视频网站.在这个网站上容易分享视频,因此很受欢迎.每天有七万多个新的视频上传到这个视频网站上,但是大部分制作视频的人不是专业的.人们还可以用这个视频网站娱乐别人,帮助他人,也可以做广告,通知别人一些重要的信息等.
解答 81.C 细节理解题.根据So they created their own.They called their website YouTube.可知这三个年轻人创建了叫做YouTube的网站.故选C.
82.B.细节判断题.根据It made sharing videos easy可知YouTube让分享视频变得很容易,故A项与文中意思相符;根据Many last no more than 10 minutes.可知许多视频时间只有10多分钟,较短,故C项与文中意思相符.根据They are just everyday people making videos可知大部分视频的制作人是平常人,故D项的意思与文中意思相符.根据Today,more than 70,000 new videos go up on YouTube each day.Most of the filmmakers are not professionals.可知每天有70000多个新的视频上传到这个视频网站上,这些视频中大部分视频的制作人不是专业的,故B项与文中意思不相符.故选B.
83.B 推理判断题.根据He made a funny dance video and put it on YouTube in 2006.Some people have invited him to dance at their parties.可知Judson Laipply在视频网站上上传了他的舞蹈视频后开始受到人们的欢迎.故选B.
84.C 细节理解题.根据Other people use YouTube to advertise a business.David Taub does this.可知David Taub用这个视频网站来做广告,故选C.
85.A 推理判断题.根据Most of the filmmakers are not professionals.可知大部分的制片人不是专业的,A项的说法与文章内容不符.故选A.
点评 此篇阅读给我们详细介绍了美国著名视频网站YouTube的有关情况.文章虽然很长,但并不难理解.题目大部分都是在细节方面考查对文章的理解.做题时在理解文章大意的基础上,结合题目从文章的相关细节找到做题依据,在此基础上结合选项做出正确的选择和合理的推理判断.记住,千万不要脱离原文,更不能想当然凭感觉做题,这是阅读的大忌.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
61 | Are you worried about bringing bananas to work or school and find them bruised( 碰伤的)?Banana Guard allows you to safely carry and store bananas,letting you enjoy perfect bananas anytime,anywhere. | |
62 | Are you tired of others stealing your coffee cup?The Lock Cup has a hole which prevents most people from using it.Only the owner of the cup can use his/her key to close the hole. | |
63 | Making tea takes time.You must wait for the tea to steep(浸 泡)Well,the Penguin(企鹅)Tea Timer happily does the waiting for you.When time is up,he penguin raises its mouth by itself. | |
64 | What day is today?You don't know?Then you need a Day Clock.It's designed for people to remember weekly events like your sport day,movie night,and more.It's good for vacations when it's easy to forget the day. | |
65 | Whether you want to sit in the sun,near the river or under the tree…now you have your movable bench( 长凳 ),to sit wherever you like. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | David made a gesture,spreading out his hands and said,"Welcome to my home!" | |
| B. | People's standard of living has greatly improved these years. | |
| C. | Mr.Li had milk and bread for breakfast at home. | |
| D. | The boy drove his expensive car to show off his wealth. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | arrangement | B. | education | C. | information | D. | development |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | more carefully | B. | more careful | C. | carefully | D. | careful |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | needn't; forget | B. | couldn't; leaved | ||
| C. | can't; left | D. | shouldn't; forgot |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How far | B. | How long | C. | How often | D. | How soon |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com