精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.Let's enjoy a movie!
Zootopia
From a large elephant to a small mouse,animals live happily together in Disney's Zootopia.
Language:English
Running Time:1Hour and 30Minutes
Price:Weekdays---﹩50﹩25 (children under 6)
Weekends---﹩60﹩30 (children under 6)
I've never imagined the movie is so interesting.There are 64kinds of animals in it.After I watched the movie,I learned more about animals.I would highly recommend this movie to those animal lovers.
--John
I have seen many cartoons of this kind,but this one is surprisingly funny and I love the sweet voice in it.My brother and I just couldn't help laughing from the beginning to the end.
--David
This movie is so well made.I went to see it with my 5-year-old son last Sunday afternoon.I love the beautiful music while my son loves the rabbit police officer Judy very much.It shows that small animals like her can also do serious work.
--Nancy

51.The poster shows thatC is spoken in the movie.
A.Japanese
B.French
C.English
D.Chinese
52.From the poster,we can know that the movie lastsB.
A.60minutes
B.90minutes
C.100minutes
D.120minutes
53.John likes this movie because ofA.
A.the different kinds of animals    
B.the funny actors
C.the sweet voice
D.the beautiful music
54.It cost Nancy and her sonB to watch the movie.
A.﹩75    
B.﹩90
C.﹩100  
D.﹩120
55、According to the poster,the movie most probably tells aD story.
A.frightening
B.sad
C.true
D.funny.

分析 本文是一篇广告类短文,主要介绍了一部动画片电影《疯狂动物城》.从大象到小老鼠,每个动物在迪斯尼的动物城生活的很幸福,《疯狂动物城》这部动画片的语言是英语,播放时间是一个半小时,票价在上班日的时候是50美元,6岁以下的孩子是25美元,周末的时候60美元,6岁以下的孩子是30美元.还有约翰,大卫,南希对动画电影的评价.

解答 51.C.细节理解题.根据"Language:English"可知这部动画片的语言是英语,故选C.
52.B.细节理解题.根据"Running Time:1Hour and 30Minutes"可知这部动画片的播放时间是90分钟,故选B.
53.A.细节理解题.根据"There are 64kinds of animals in it."可知约翰喜欢这部动画片的主要原因是有很多动物,故选A.
54.B.细节理解题.根据"I went to see it with my 5-year-old son last Sunday afternoon."以及"Weekends---﹩60﹩30 (children under 6)"可知南希和5岁的孩子在周末去看动画片需要花费90美元.故选B.
55.D.细节理解题.根据"I have seen many cartoons of this kind,but this one is surprisingly funny"可知这部动画片很有趣.故选D.

点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-You can't smoke here.
-Sorry,I ______ the sign.(  )
A.don't seeB.didn't seeC.haven't seenD.won't see

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Leo got two movie tickets,so he invited Jim to the cinema.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-I remember there _____ a lot of fish in Yanglan Lake.Now it has been polluted.
-What a pity!I think we should play a role in protecting the environment.(  )
A.are used to haveB.are used to be
C.used to haveD.used to be

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-Who won the first prize in English speech contest?
--The prize went to the girl _____ speech was the most natural and fluent.(  )
A.thatB.whoC.whoseD.不填

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Fish can't live___water.(  )
A.withB.inC.withoutD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.--Now more people are paying attention to protecting the environment.
--So we believe ____we will be less pollution in the future.(  )
A.loudlyB.lovelyC.stronglyD.carefully

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Have you ever read the bookstranslated(translate)by Yang Jiang?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.---Alice,how do your parents like pop music?
---___my dad____my mom likes it.But they both prefer Beijing Opera.(  )
A.Either;orB.Neither;nor
C.Not only;but alsoD.Both;and

查看答案和解析>>

同步练习册答案