| D 66Today I am very pleased.I have finished another new movie.It will be first on show in Shanghai next month and I will be there as a special guest.I hope to see many of my fans there. C67Hello,everyone.Long time no see.I have just come back from Hawaii.I had a great time with my parents.Here are some excellent photos we took.Have a look. A68Today I got up late and missed the bus to school.When I got to school,Mr.Chen asked me not to be late next time.To my surprise,he wasn't angry with me. G69Summer vacation is coming.I plan to go on a trip with my friends.We prefer to go to a seaside to enjoy the beautiful beach.Do you have any suggestions?Thanks. E70I bought an expensive ring online last week.I found it was not real.I called the boss and told him to give back my money,but he refused.What should I do? | A.Once I went to school late,my head teacher asked me to stand up at the back of the classroom to listen to his lesson.You're much luckier than I.You have such a good teacher,so try not to be late again. B.I went to see a movie last night.It was really bad.I don't want to mention it.The actors and the actresses are all bad.It's a waste to see it. C.Your pretty photos in Hawaii make me remember my vacation last summer.I stayed there for two weeks.Now I still miss the beautiful sunshine,long white beaches and the nice air there. D.Congratulations to you.I am one of your fans.I can't go to meet you in Shanghai because I live in Zhuhai City.When will your new movie be on in our city?I will invite my friends to see it then. E.Many people bought cheap things on the Internet with a lot of money.You can have a talk with the boss to think of a good way to solve the problem.Be more careful when shopping online next time. F.You can ask your teacher to help you.I think teachers always be friendly to help students.Whenever you have any problems,turn to your teachers. G.Nan'ao Island is a wonderful place to visit.You can drive your own car to go there because a new bridge was built between Shantou and the island two years ago.If you go there,you can see the beautiful beach. |
分析 这篇短文左栏里是五个人的微博,右面选项中有五个相应的评论,把它们找出来并匹配.
解答 66.D 细节理解题"It will be first on show in Shanghai next month"与D选项中的"I am one of your fans.I can't go to meet you in Shanghai because I live in Zhuhai City"相匹配,故答案为D
67.C 细节理解题"I have just come back from Hawaii.I had a great time with my parents.Here are some excellent photos we took"与C选项中的"Your pretty photos in Hawaii make me remember my vacation last summer."相匹配,故答案为C
68.A 细节理解题"Today I got up late and missed the bus to school.When I got to school,Mr.Chen asked me not to be late next time."与A选项中的"Once I went to school late,my head teacher asked me to stand up at the back of the classroom to listen to his lesson"相匹配,故答案为A
69.G 细节理解题"We prefer to go to a seaside to enjoy the beautiful beach.Do you have any suggestions?"与G选项中的"Nan'ao Island is a wonderful place to visit."相匹配,故答案为G
70.E 细节理解题"I bought an expensive ring online last week.I found it was not real"与E选项中的"Many people bought cheap things on the Internet with a lot of money"相匹配,故答案为E
点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | takes | B. | looks | C. | watches | D. | plays |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | isn't | B. | doesn't | C. | don't | D. | don't be |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | buys | B. | bought | C. | is going to buy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What,for | B. | When,on | C. | Where,on |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | had not better say | B. | had better not say | ||
| C. | had better not to say | D. | had better say not |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A | Nokia-6010 Price:$24.99 Color display:Yes Wireless Internet ready:Yes Digital camera:No 2-way text messaging:Yes Talk time:Up to 330 minutes Standby time:Up to 240 hours Weight:5.08 ounces Dimensions:4.68"×1.97"×0.90" Games:Backgammon,Bowling,Air glide,and Sky diver plus downloadable Java games |
| B | Motorola-C650 (Camera phone) Price:$99.99 Color display:Yes Wireless Internet ready:Yes Digital camera:Yes 2-way text messaging:Yes Talk time:Up to 210 minutes Standby time:Up to 215 hours Weight:3.10 ounces Games:Downloadable games |
| C | Samsung-V1660 on Sprint PCS Price:Free Color display:Yes Wireless Internet ready:Yes 2-way text messaging:Yes Talk time:Up to 204 minutes Standby time:Up to 168 hours Weight:3.54 ounces Memory locations:200 entry phonebook |
| D | Motorola-SLVR-L7 Price:$206.4 Color display:Yes Wireless Internet ready:Yes Digital camera:Yes 2-way text messaging:Yes Talk time:Up to 450 minutes Standby time:Up to 345 hours Weight:3.39 ounces Dimensions:4.45"×1.93"×0.45" Games:Enjoy pre-loaded J2ME games or downloadable games |
| E | Nokia-8010 Price:$124.99 Color display:Yes Wireless Internet ready:Yes Digital camera:No 2-way text messaging:Yes Talk time:Up to 330 minutes Standby time:Up to 240 hours Weight:4.08 ounces Dimensions:3.68"×1.27"×0.70" Games:Downloadable games |
| F | Kyocera-SE47 slider on venison wireless Price:$149.99 Color display:Yes Wireless Internet ready:Yes Digital camera:No 2-way text messaging:Yes Talk time:Up to 210 minutes Standby time:Up to 100 hours Weight:3.39 ounces Memory locations:200 entry (记载、储存) phonebook |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com