精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.配对阅读.左栏是五个人的微博,右栏是七个博友的评论.请将它们匹配起来,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑.
D 66Today I am very pleased.I have finished another new movie.It will be first on show in Shanghai next month and I will be there as a special guest.I hope to see many of my fans there.
C67Hello,everyone.Long time no see.I have just come back from Hawaii.I had a great time with my parents.Here are some excellent photos we took.Have a look.
A68Today I got up late and missed the bus to school.When I got to school,Mr.Chen asked me not to be late next time.To my surprise,he wasn't angry with me.
G69Summer vacation is coming.I plan to go on a trip with my friends.We prefer to go to a seaside to enjoy the  beautiful beach.Do you have any suggestions?Thanks.
E70I bought an expensive ring online last week.I found it was not real.I called the boss and told him to give back my money,but he refused.What should I do?
A.Once I went to school late,my head teacher asked me to stand up at the back of the classroom to listen to his lesson.You're much luckier than I.You have such a good teacher,so try not to be late again.
B.I went to see a movie last night.It was really bad.I don't want to mention it.The actors and the actresses are all bad.It's a waste to see it.
C.Your pretty photos in Hawaii make me remember my vacation last summer.I stayed there for two weeks.Now I still miss the beautiful sunshine,long white beaches and the nice air there.
D.Congratulations to you.I am one of your fans.I can't go to meet you in Shanghai because I live in Zhuhai City.When will your new movie be on in our city?I will invite my friends to see it then.
E.Many people bought cheap things on the Internet with a lot of money.You can have a talk with the boss to think of a good way to solve the problem.Be more careful when shopping online next time.
F.You can ask your teacher to help you.I think teachers always be friendly to help students.Whenever you have any problems,turn to your teachers.
G.Nan'ao Island is a wonderful place to visit.You can drive your own car to go there because a new bridge was built between Shantou and the island two years ago.If you go there,you can see the beautiful beach.

分析 这篇短文左栏里是五个人的微博,右面选项中有五个相应的评论,把它们找出来并匹配.

解答 66.D  细节理解题"It will be first on show in Shanghai next month"与D选项中的"I am one of your fans.I can't go to meet you in Shanghai because I live in Zhuhai City"相匹配,故答案为D
67.C  细节理解题"I have just come back from Hawaii.I had a great time with my parents.Here are some excellent photos we took"与C选项中的"Your pretty photos in Hawaii make me remember my vacation last summer."相匹配,故答案为C
68.A  细节理解题"Today I got up late and missed the bus to school.When I got to school,Mr.Chen asked me not to be late next time."与A选项中的"Once I went to school late,my head teacher asked me to stand up at the back of the classroom to listen to his lesson"相匹配,故答案为A
69.G  细节理解题"We prefer to go to a seaside to enjoy the  beautiful beach.Do you have any suggestions?"与G选项中的"Nan'ao Island is a wonderful place to visit."相匹配,故答案为G
70.E  细节理解题"I bought an expensive ring online last week.I found it was not real"与E选项中的"Many people bought cheap things on the Internet with a lot of money"相匹配,故答案为E

点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-Emily __________ TV every day.
-That is not good.(  )
A.takesB.looksC.watchesD.plays

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Mike,______ late next time!-Oh,sorry.I won't again.(  )
A.isn'tB.doesn'tC.don'tD.don't be

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Mr.Smith works very hard because he ______ a new car.(  )
A.buysB.boughtC.is going to buy

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

3.A:Do you like animals?
B:(71)DAnd I also like reading books on animals.I have just read a book.
A:What's it about?
B:(72)FThey are in danger.
A:Why are they in danger?
B:They mainly live on bamboo.But the area of bamboo is becoming smaller.(73)BAnd baby pandas often die.
A:I'm sorry to hear that.(74)G
B:Sorry,I don't have it.(75)A
A:Well,I'll borrow it on Thursday.
A:I borrowed it from the library.
B:So pandas have less and less land to live on.
C:Which animal do you like best?
D:Yes,I do.
E:I can play with pandas in the zoo one day.
F:It's about pandas.
G:Can you lend me the book?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.Shang Ruoyan is a Junior 3student from Tianjin No 1High School.Over the past two years,she has volunteered at a local school for autistic(患自闭症的) kids.This year,she was chosen as one of"the most (66)beautiful high school students"by China's Communist Youth League.
For the first time she still remembers the"Causing to feel shamed"scene when she (67)metwith them."When I asked what color they liked,they didn't (68)answer me at all,"she said.Step by step,she learned how to (69)communicate with them."It's better to use  simple words and short sentences,as they are not sensitive (敏感的) to language,"she said.
Every Tuesday,Shang would stay with autistic kids after (70)school.She helped them with learning,played the (71)piano and made pizzas for them.
Last autumn,she entered Junior 3and was busy with schoolwork.But she still helped them in another (72)way.She opened a WeChat store called Weselllove with her friends.They sold hand-made soaps and made more than 3,000yuan,which was all (73)donated to the school.
In her free time,she read many books about autism and did a lot of (74)research.She even wrote a report."I put everything I learned in it.It may help (75)more people learn about autism,"she said.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-         did you go          vacation?
-I went to Shanghai.(  )
A.What,forB.When,onC.Where,on

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.We cannot change the past.You               it again.(  )
A.had not better sayB.had better not say
C.had better not to sayD.had better say not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Susan、Mike、Jane、George、Tom五人分别想找一款适合自己的手机.请仔细阅读31-35小题及下面六款手机的介绍(A、B、C、D、E和F),选出符合各人需求的最佳选项,其中有一选项为多余.
31.Susan is at a middle school.Her parents want to buy her a cheaper cell-phone without games installed.C
32.Mike wants to buy a phone with longer talk time and standby time and it must not be expensive.A
33.Jane is at college.She would like to buy a phone which can slide (滑动) the face up to make a call,and slide it down when you're done and it has to be light.F
34.George would like to have a cheaper phone with digital camera.B
35.Tom only buys Nokia.He lost one and he wants to buy another which is smaller.E
ANokia-6010
Price:$24.99        Color display:Yes           Wireless Internet ready:Yes
Digital camera:No     2-way text messaging:Yes    Talk time:Up to 330 minutes
Standby time:Up to 240 hours                          Weight:5.08 ounces
Dimensions:4.68"×1.97"×0.90"
Games:Backgammon,Bowling,Air glide,and Sky diver plus downloadable Java games
BMotorola-C650 (Camera phone)
Price:$99.99                    Color display:Yes               Wireless Internet ready:Yes
Digital camera:Yes 2-way text messaging:Yes       Talk time:Up to 210 minutes
Standby time:Up to 215 hours                                 Weight:3.10 ounces
Games:Downloadable games
CSamsung-V1660 on Sprint PCS
Price:Free                           Color display:Yes               Wireless Internet ready:Yes
2-way text messaging:Yes                                        Talk time:Up to 204 minutes
Standby time:Up to 168 hours                      Weight:3.54 ounces
Memory locations:200 entry phonebook
DMotorola-SLVR-L7
Price:$206.4                      Color display:Yes               Wireless Internet ready:Yes
Digital camera:Yes 2-way text messaging:Yes       Talk time:Up to 450 minutes
Standby time:Up to 345 hours                                 Weight:3.39 ounces
Dimensions:4.45"×1.93"×0.45"
Games:Enjoy pre-loaded J2ME games or downloadable games
ENokia-8010
Price:$124.99                    Color display:Yes               Wireless Internet ready:Yes
Digital camera:No  2-way text messaging:Yes       Talk time:Up to 330 minutes
Standby time:Up to 240 hours                                 Weight:4.08 ounces
Dimensions:3.68"×1.27"×0.70"
Games:Downloadable games
FKyocera-SE47 slider on venison wireless
Price:$149.99                      Color display:Yes                      Wireless Internet ready:Yes
Digital camera:No    2-way text messaging:Yes   Talk time:Up to 210 minutes
Standby time:Up to 100 hours                                 Weight:3.39 ounces
Memory locations:200 entry (记载、储存) phonebook

查看答案和解析>>

同步练习册答案