Mr. Lewis was a dance teacher. He was a nice man and always had a lot of students. One year he moved to a new town, and was soon teaching a lot of students in the dance school there, but he decided to move again to a big city. “I’ll have more there,” he thought.
When one of his women students heard that he was going to leave , she said to him, “the teacher to take your classes won’t be as good as you are.”
Mr. Lewis was happy when he heard this, but he said, “Oh, no! I’m sure he’ll be as good as I or even better.”
But she said , “No, five teachers have come and gone while I’ve been here, and each one was worse than the last one.”
根据短文内容选择正确答案
1.Mr. Lewis moved to a new town and _____ there.
A. had a lot of men students B. taught dance
C. became a dance teacher D. lived in a dance school
2.Then he decided to move to a big city because ___________.
A. the students weren’t worth teaching
B. the students didn’t like him
C. he wanted to teach more students
D. he couldn’t teach here any longer
3.He thought that ___________.
A. the woman student liked him very much
B. the woman student was really a good one
C. he was the best teacher
D. no one could be better than he
4.The woman student thought___________.of all the six teachers.
A. he did the best in teaching
B. he did the worst in teaching
C. he was as good as anyone
D. he danced better than anyone
5.What the woman student said at last means ___________.
A. she didn’t like him to leave
B. the seventh teacher would be as good as Mr. Lewis
C. the seventh teacher would be even better than Mr. Lewis
D. the seventh teacher would be even worse than Mr. Lewis
1.B
2.C
3.A
4.B
5.D
【解析】
试题分析:短文大意:路易斯先生是个舞蹈老师。他是个好男人,总是有很多学生。一年他迁移到了一座新的城市,很快地他就在那里舞蹈学校教很多学生,但他决定再到一座大城市。“我会在那里有更多的学生”,他想。
1.细节理解题。根据第一段前两行中Mr. Lewis was a dance teacher. He was a nice man and always had a lot of students. One year he moved to a new town, and was soon teaching a lot of students in the dance school there,可知该选B。
2.细节理解题。根据第一段末but he decided to move again to a big city. “I’ll have more there,” he thought.可知该选C。
3.细节理解题。根据第二段中she said to him, “the teacher to take your classes won’t be as good as you are.”[来可知该选A。
4.细节理解题。根据最后一段可知该选B。
5.细节理解题。根据该句句意可知该选D。
考点:故事类阅读.
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建福州文博中学九年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Many nice books______ the children on Children’s Day.
A. gave
B. were gave
C. were given to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建省龙岩市九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:书面表达
为了使同学们更加健康快乐地成长,学校决定向同学们征求建议。你可以从学校和老师两个方面分别提出若干建议。
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建省龙岩市九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
When people want to relax themselves, they prefer _________ TV rather than _______ newspapers.
A. watching; read B. watching; to read
C. to watch; read D. to watch; reading
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建省龙岩市九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
1. (多亏,由于) the teacher’s help, I have passed the exam.
2. (到目前为止), no one has really reached the top of the mountain.
3.He is (短缺、缺少)money, Let’s help him.
4.The boy has (取得进步) with the help of his classmates.
5.Our country has (飞速发展) in recent years.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建省龙岩市九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
–In the old days, most teenages had to work for the landlord(地主)in the field to help their families, because their families couldn’t education for them.
-What a pity!
A. support; supply B. afford; support
C. support; afford D. afford; give
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建省龙岩市九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Now most families have only one child _____ our country’s one-child policy.
A.soB.because
C.because forD.because of
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建省长汀河田片八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:其他题
在下列横线上填入适当的句子,补全对话。
A: Good morning, Doctor Li.
B: Good morning, Kangkang. 1.
A: I have a headache and cough day and night.
B: 2.
A: About 2 days.
B: Let me see. Oh, you have a cold.
A: 3.
B: Nothing serious.
A: 4.
B: Take some medicine and have a good rest. You’ll get better soon.
A: 5. Good bye!
A.What should I do? B.What’s wrong with you? C.Is it serious? D.Thank you. E.How long have you been like this? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建永定第二中学八年级上第一次阶段英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
My friend Michael’s _1.____ sports is basketball. His favorite 2.__Yao Ming. He likes w3.__ NBA, too. He plays basketball __4.___(两次) a week. He is also good at _5. . He is planning to take part _6.__ the high jump and the long jump in the school s_7.__ meet. But last night, he _8._ (倒下)ill. We’re all _9._ (遗憾)about that. We are sure that he will w_10.__ next year.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com