I really enjoyed this movie. It's a fun move for the whole family. I had really good laughs and enjoyed being there. -- James
I would recommend (推荐)this movie to everyone. Whether you go with family or friends, I honestly think this movie has something you will really enjoy! --Sam
I've seen several movies of this kind, but this one is the best. It is so well made, some of the scenes are so beautiful. --John
I went to see this movie with my five-year-old daughter this Tuesday, really without knowing too much about it. My daughter and I were pleasantly surprised at how funny it was. We just couldn't help laughing. I would recommend this movie to the whole family. --Mary
![]()
1.From the poster, we can tell that is spoken in the movie.
A. Chinese B. English
C. Japanese D. French
2.The poster shows that the movie lasts _______.
A. 25 minutes B. 60 minutes
C. 85 minutes D. 125 minutes
3.John likes the movie because of _______.
A. the funny actors B. the wonderful music
C. the sweet voices D. the beautiful scenes
4.Mary and her daughter spent watching the movie.
A. $30 B. $40 C. $45 D. $60
5.According to the passage, the movie most probably tells a story.
A. funny B. sad
C. terrible D. serious
1.B
2.C
3.D
4.C
5.A
【解析】
试题分析:本文介绍了一部电影的影片介绍及几个观众的看后感言。
1.小题1】细节理解题。根据短文中language一项,可知电影中说的是英语,故选B。
2.小题2】细节理解题。根据running time一项,可知电影持续一小时二十五分,故选C。
3.小题3】细节理解题。根据It is so well made -- some of the scenes are so beautiful. John描述,可知约翰喜欢这部电影是因为它美丽的场景,故选D。
4.小题4】细节理解题。根据票价一栏描述,可知她的女儿5岁,女儿的票价是15元;故他们一共要花四十五美元,故选C。
5.细节理解题。根据It's a fun move for the whole family. I had really good laughs and enjoyed being there可知这部电影很有趣,故选A。
考点:广告类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏南京钟英中学九年级上1月阶段性测试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I never doubt ______ the science museums are worth_______.
A. whether,visiting B. that, to visit
C. whether , a visit D. that ,a visit
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏东台头灶镇曹丿中学九年级上月考2英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
根据句意和汉语提示写出单词,完成句子,每空一词。
1.“Don't go _____ (超过) the fifth street, or you’ve gone too far,” the guide said to the visitors.
2.The air in Tibet is_______________(认为) to be the cleanest in China.
3.How many ____________ (德国人) are there in Yangzhou?
4.My cousin has bought an ___________(最新的)computer.
5.As a citizen, we mustn’t do anything ( 违反) the law.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏东台头灶镇曹丿中学九年级上月考2英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Usually naughty boys try to ___ the teachers’ attention by making a lot of noise in class.
A. bring B. catch C. pay D. present
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北黄石第十六中学九年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:补充句子
根据汉语意思完成句子。(10分)
1.他后悔昨天和他妈妈顶嘴。
He back to his mom yesterday.
2. Sam害怕在公共场合发表演讲。
Sam is afraid of in public.
3.我妈妈不让我吃太多糖。
My mom me from too many candies.
4.近些年来黄石发生了巨大的变化。
Great changes have in Huangshi in recent years.
5.青少年应该远离电子游戏。
Teenagers should from computer games.
6. 这些学生将会分成三组。
The students will be 3 groups.
7.人们相信台湾是中国的。
that Taiwan belongs to China.
8. 她的手提包掉了,但里面没有贵重的东西。
Her handbag is lost, but there is in it.
9.我很荣幸向大家介绍我自己。
It’s my honor myself to you.
10. Candy再也没有太多私人时间了。
Candy doesn’t have much time .
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北黄石第十六中学九年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The car Jim’s. His yesterday.
A. can be, stole B. mustn’t be, was stolen
C. may; stole D. can’t be, was stolen
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北黄石第十六中学九年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Please check your paper to there are no mistakes.
A. think of B. find out
C. look up D. make sure
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年福建泉州泉港区九年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
– I hear Deng Ziqi will come to Quanzhou.
– Really? __________ she comes, I will be very happy because I am a big fan of her.
A. Until B. If C. Unless
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年云南景洪第三中学七年级11月月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Look at this photo. ①The boy’s name is John. He has two sisters. ②The one in the white dress is his sister, Rose. The other one in the yellow dress is his sister, Mary. Rose and Mary have the same age. They look the same. They are ③twins. John and his sisters are in different schools. ④They have good friends in the school. Their dad and mom are English teachers. They like their students. The family are happy.
根据短文内容,完成任务。(10分)
1.写出①句的同义句。( )
A,The boy is John. B The boy name is Jone C The boy are John D, The boy isn’t John
2.根据②句的意思, 请把它补充完整。
(1)The girl’s dress ____ ____.
A.is white B.are white
C.is black D. are black
3.根据上下文意思, ③单词的汉语意思是:( )
A.双胞胎 B.兄妹 C.儿子 D.同班同学
4.请把④句变成否定句。( )
They have good friends in the school
A.They don’t have good freinds in the school
B. They isn’t have good friends in the school
C. They aren’t have good friends in the school
D. They has good friends in the school
5.下列说法正确的是 ( )。
A. The two girls are in the same dress.
B. The two girls look the same.
C. John and his sister are in the same school.
D. John’s mom is not a teacher.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com