分析 有四位同学正在叙述自己最幸福的时刻,请读下列句子,找出相应的叙述,然后写出你感觉最幸福的时刻
解答 76---79 CBAD 80.I eat the KFC.
76题答案:C考查细节理解题,根据文中的句意乐于解决问题可知与C描述的相近,故答案是C.
77题答案:B考查细节理解题,根据文中的句意喜欢卡通可知 与B描述的相近,故答案是B.
78题答案:A考查细节理解题,根据文中的旬意喜欢与家人在一起可知 与A描述的相近,故答案是A.
79题答案:D考查细节理解题,根据文中的句意喜欢旅行可知 与D描述的相近,故答案是D.
80题答案:I eat the KFC.考查句子题,根据文中的意思,我最幸福的时间是吃肯德基时,故答案是I eat the KFC.
点评 本文是一篇人物故事类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 76.Drink eight cups of water every day.C | A.Breakfast gives you energy for the morning. |
| 77.Go for a walk.D | B.Every year,seat belts save thousands of lives. |
| 78.Eat breakfast every day.A | C.Water helps your body in many ways. |
| 79.Wear a seat belt.B | D.Walking is good exercise,and exercise is necessary for good health. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Alex Centre Hotel | It's 300meters away from the centre square.It has many modern and large rooms.It also has a business centre,meeting rooms,a car park and several restaurants. |
| Youth Hotel | It provides more than a hundred rooms.The rooms are not big but clean.No noise can be heard from the streets.There is an outdoor barbecue that everyone loves. |
| Holiday Village | It's built in a beautiful valley.You can have your own house with a small garden.The restaurant in it has delicious food and all kinds of wine,ready for you in the evening,but it may cost much. |
| Fishermen's Home | It's built by the sea.You don't need to spend much staying here.Walking along the beach,you can see many fish.You can go fishing on the boat,too.Of course,you can enjoy seafood with your friends in the restaurant. |
| Holiday Inn | It's great for its value.It is lying at the foot of the mountain.It provides basic conditions,but the rooms are clean and big enough for a dance.It has a nice swimming pool. |
| Karin's Hotel | It's on an island.It is famous for its wonderful natural views,nice rooms and its service.Staying here can make your trip a pleasant one. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com