By J.K.Rowling Paperback,784 pages. Publisher (出版商):Arthur a Levine Date:07/07/2009 Reading level:Age:9-12 Price:16.69dollars | By Jessica Seinfeld Hardcover,204 pages. Publisher:Collins Date:09/01/2007 Reading Level:Parents Price:12.83dollars |
| Rich Dad,Poor Dad By Robert T.Kiyosaki Paperback,266 pages Publisher:Business Plus Date:01/01/2010 Reading Level:Age 20-25 Price:5.59dollars | The Road By Cormac McCarthy Paperback,304 pages. Publisher:Vintage Books Date:09/11/2007 Reading Level:A dults Price:5.50dollars |
分析 该广告详细介绍了Harry Potter and the Deathly Hallows、Deceptively Delicious、Rich Dad,Poor Dad、The Road四本书的相关信息.
解答 48.C 细节理解题.根据广告可知Deceptively Delicious、Rich Dad,Poor Dad和The Road是供成年人阅读的,故选C.
49.D 细节理解题.根据Rich Dad,Poor Dad By Robert T.Kiyosaki,可知富爸爸穷爸爸是Robert T.Kiyosaki写的,所以选D.
50.C 细节理解题.根据Harry Potter and the Deathly Hallows出版于07/07/2009,Deceptively Delicious出版于09/01/2007,Rich Dad,Poor Dad出版于01/01/2010,The Road出版于09/11/2007,富爸爸,穷爸爸这本书出版的最晚,是最新的,故选C.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Children and TV | |
Advantages | Children play with or(51)breakthings less often because of TV. TV makes it possible for children to learn about the world and it(52)provides the latest information for children. |
Disadvantages | Children often (53)spenda lot of time watching TV. It's not good for children to discover the world from TV(54)insteadof by themselves. Watching TV too much does (55)harmto children's health. Some programmes are(56)badfor children's mind. |
(57)advicefor paren | (58)controlthe amount of TV that the children watch and choose the right channels. Turn the TV off after their programmers are(59)over. Encourage children to take part in more outdoor(60)activities. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 15.A.match | B.fit | C.compare | D.share |
| 16.A.face | B.eyes | C.voice | D.fingerprints |
| 17.A.borrowed | B.missed | C.stolen | D.bought |
| 18.A.make | B.buy | C.have | D.copy |
| 19.A.makers | B.buyers | C.sellers | D.owners |
| 20.A.computers | B.security devices | C.cameras | D.keys and locks |
| 21.A.safe | B.unusual | C.helpful | D.useful |
| 22.A.fingerprints | B.voice-recognition | C.locks | D.eye-recognition |
| 23.A.pay | B.spend | C.take | D.cost |
| 24.A.face | B.voice | C.fingers | D.photo |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Company:●Greenfield High School ★Amess Bookstore | Position(职位):●English teacher ★Book seller |
| Work You Did:●Taught English ★Sold books | Dates You Worked:●2003-2008 ★1999-2002 |
| Yearly Pay:●$27,500 ★$10,400 | Reason for Leaving:●Got a job in California ★Got a job teaching in Massachusetts |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| ******Stage in November****** |
| Concert:Bache Cycle Place:Beijing Concert Hall,No.1Bei Xinhua Street,Xicheng District Time:Nov.7,7:30pm Admission:80---1,280yuan Tel:6606-7006 |
| Film:Sounds of Africa Place:Poly Theater,No.14Dongzhimen South Street,Dongcheng District Time:Nov.8,7:30pm Admission:50---150yuan Tel:6551-8058 |
| Dance:The Rain of Flowers along the Silk Road Place:Theater of the National Center,No.2Chang'an West Street,Xicheng District Time:Nov.9---11,7:30pm Admission:80---480yuan Tel:6655-0000 |
| Opera:The Marriage of Figaro Place:Century Theater,No.40Liangmaqiao Road,Chaoyang District Time:Nov.12---14,7:30pm Admission:80-880yuan Tel:6462-8470 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| moving direction fall hands where protect yourself against as up possible easily them thing ground |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com