精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.English is the language of international business.Many people learn English so they can do better in business.
Sometimes business English is hard to understand.Why?Because it's full of"lingo".
What's"lingo"?Here's an example.People in business sometimes say this,"He's a fat cat."Are they talking about a cat that needs more exercise?No!They mean,"He's rich."That's business lingo.
If you join our course,you'll learn all the business lingo you need.Our program has three courses in business English.Each course is twelve weeks long.For a few dollars each month,you get:
.Three sixty-minute classes each week.We teach our class in the evening,so you won't miss work or school.Our classes are small-only twelve to fifteen students.
.Teachers from North America and the UK.All of our teachers speak English as their first language.
.Books and tapes for learning at home.The instructions are easy to follow!
.An English certificate.If you pass the final examination,we give you a certificate.Businesses around the world know our certificate.Where do you want to work?Our certificates will help you get a job.
Dates:All courses start on September 1and March 1.
Registration(登记):Send your name,address and payment to:The International School of English,Business English Courses.You can find us on the Internet,too.
Cost:Each course costs $249.99.

56.The passage isA.
A.an advertisement      
B.a notice      
C.a report
57.The International School of English mainly  teaches peopleC.
A.sports English
B.computer English
C.business English
58.If you finish the three courses,you need to spendBhours.
A.one hundred and eighty
B.one hundred and eight
C.one hundred and eighteen
59.The underlined word"certificate"in the passage means"A"in Chinese.
A.证书   
B.护照   
C.收据
60.Which of the following is NOT true according to the passage?C.
A.You should pay 749.97 for the three courses.
B.The certificate will help you get a job all over the world.
C.The school only has lessons in the evening in September and March.

分析 本文是一则学习商务英语的广告,英语是国际商务语言,许多人学英语以便他们能在生意上做得更好.但英语中的术语(lingo)却不容易理解,针对这种现状,本文开设了这样的商业英语课程,你会学到你需要的所有商业行话.文章具体介绍了课程的开设情况,所需费用,师资配备,结业证书,及上课日期等相关情况.

解答 56.A 推测理解题:根据第三段用He's a fat cat引出What's"lingo什么是术语,行话,针对这些行话,第四段If you join our course,you'll learn all the business lingo you need.Our program has three courses in business English如果你参加我们的课程,你会学到你需要的所有商业行话.我们的节目有三门商务英语课程,故这是一则广告,选A.
57.C 细节理解题:根据第四段If you join our course,you'll learn all the business lingo you need.Our program has three courses in business English如果你参加我们的课程,你会学到你需要的所有商业行话.我们的节目有三门商务英语课程;倒数第二段The International School of English,Business English Courses国际英语学校,商务英语课程,故选C.
58.B 细节理解题:根据第四段Our program has three courses in business English.Each course is twelve weeks long我们的课程有三门商务英语课程,每门课程有十二个星期;下文Three sixty-minute classes each week每周三个小时的课,即3×12×3=108小时,故选B.
59.A 词义理解题:根据后文If you pass the final examination,we give you a certificate如果你通过期末考试,我们给你一个…,推测这是与考试相关的东西,结合选项,故选A,即证书.
60.C 细节理解题:根据最后一段Each course costs $249.99.每门课费用是 249.99美元,故A项三门课需749.97美元正确;根据后文Businesses around the world know our certificate.Where do you want to work?Our certificates will help you get a job.世界各地的公司都知道我们的证书,你想在哪里工作?我们的证书将帮助你找到工作.故B项正确,利用排除法得知C项错误,故选C.

点评 首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.因为阅读理解题一般没有标题,所以,速读全文,抓住中心主旨很有必要,在速读的过程中,应尽可能多地捕获信息材料. 其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息. 要善于抓住每段的主题句,阅读时,要有较强的针对性.对于捕获到的信息,要做认真分析,仔细推敲,理解透彻,只有这样,针对题目要求,才能做到稳、准.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.I think he should say sorry to Tom.(改为否定句)
Idon't thinkheshould say sorry to Tom.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.There is _______ with his legs.He can walk far on his own.(  )
A.nothing wrongB.wrong nothingC.something wrongD.wrong something

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

9.She often takes a walk in the country?(用tomorrow morning 改写句子)
She will take a walk in the country tomorrow morning.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.They are arriving ____ Guangzhou____ the sixth of July.(  )
A.at; atB.in; inC.in; onD.at; in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.
ItemsGeely PandaVolvo s40TiguanBMW mlBuick Regal
Price
(yuan)
45,000358,000320,0001,200,000210,000
Made inChinaSwedenChinaGermanyChina
Featurescute,small,suitable for young ladiessafe,large insidebig,suitable for people who love sportsfast,fashionable,suitable for young peoplepopular,large inside
56.Dennis is a successful businessman.He has a big family.He wants to buy a car made in Europe.The car should be safe.B
57.Gary has a big company,but he doesn't like to show off.He likes a popular car of about 200,000yuan.The car should have good quality and be big enough.E
58.Arthur likes travelling and playing sports.He likes driving to the mountains to spend weekends with his friends.C
59.Andy is a rich young man.He likes driving fast.He wants to buy a famous and fashionable car.D
60.Cindy is a beautiful young lady.She has just found a job.She wants to buy a cute car.A.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.
World Expo(世博会) 2010,Shanghai China
AddressShanghai World Expo Garden
Phone+86-21-962010
Open time8:30a.m.-10:00p.m.(Saturdays to 10:30p.m.)
TicketAdult:¥160Kid:¥80
E-mailexpo2010@hotmail.com.cn
Websitewww.expo2010.cn
How to get thereby subway  42special bus routes(专线)
How to book ticketsby phone or through the Internet
ThemeBetter City,Better Life
Feature●It is the first time for the 159-year-old World Expo to be held in China,a developing country.
●It's another great event for China after the successful Beijing Olympics in 2008.
●189countries present(展示) their best from May 1st to October 31st
46.If you want to book a ticket to World Expo 2010,you can'tB.
A.e-mail expo2010@hotmail.com.cn
B.write a letter
C.call+86-21-962010
47.Mr.Chen and his wife want to go to Shanghai Expo with their child,they will payCin all.
A.¥160                
B.¥320             
C.¥400
48.Last Saturday,Michael went to visit Shanghai Expo.He had to leave thereB.
A.before 8:30a.m.
B.by 10:30p.m.
C.after 11:00p.m.
49.Shanghai World Expo lasts forA.
A.six months           
B.159days          
C.189days
50.You mustn't go to Shanghai World Expo byB.
A.subway               
B.motorbike         
C.bus.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Tom always uses his new iPad.
-I know.And he's very _______watching movies on it.(  )
A.afraid ofB.good toC.crazy aboutD.famous for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.---Do you think Jack will pass the Chinese test?
---Sure.He __________ a lot of time on it.(  )
A.tookB.paidC.spentD.cost

查看答案和解析>>

同步练习册答案