| Welcome 2013 All Jay Zhou Fans Invited! Date:Dec.31,2012 Time:8:00pm Place:Friday's Bar Join us at"Welcome 2013".Come and listen to Jay Zhou's new songs when we count down for New Year.His beautiful voice will give you a wonderful night.Free CDs,pictures and posters will be given to those who can answer some questions about Jay Zhou.Come and see if you are one of the lucky people!You can even sing a song with him if you are one of the first ten to come. Call Lucy at 99988881. |
| Have Fun & Learn in Little Star We pick up your children at school and give them a safe place to play,do homework and learn at after school. Experienced Teachers/Lunch & Snacks/Toys & Books Aged 6to 12 Our Program: *Languages*Math*Computer*Music Open from 11:30am to 7:30pm 9,Mon.to.Fri. 36,Greenland Road,Pink City (between First Street and Second Street,next to the Library) TEL:7788-4321 The Most Excellent After-School Program for Your Children! |
分析 这是两则海报.第一则海报介绍了一个叫做"Welcome 2013"的活动即派对,主要内容是邀请周杰伦的粉丝来参加,聆听周的新歌来迎接新年;将会给那些回答有关周杰伦问题的人免费发放CDs,照片和海报.运气好的话,还可以和周一起唱歌.另外还包括举办的时间和地点以及联系方式.
第二则海报介绍了一家叫 Little Star的儿童护理中心的情况.主要包括开设的目的,教师的情况,提供的服务,招收对象,课程安排;开放的时间,地址以及联系电话等.
解答 46.B 细节推断题.根据第一则海报All Jay Zhou Fans Invited!Date:Dec.31,2012 Time:8:00pm Place:Friday's Bar及You can even sing a song with him if you are one of the first ten to come.等信息并联系整个海报内容,这里有参加这项活动的具体时间,地点还有一系列的活动,可知"Welcome 2013"就是迎接新年的一个聚会,一个派对.故选B.
47.D 细节推断题.根据第二则海报We pick up your children at school and give them a safe place to play,do homework and learn at after school.Experienced Teachers/Lunch & Snacks/Toys & Books及The Most Excellent After-School Program for Your Children等内容可以判断出 Little Star就是一个儿童护理中心的名字,该中心对孩子进行全方位的照顾和辅导.故选D.
48.D 细节判断题.根据第二则海报的内容Lunch & Snacks/Toys & Books及Our Program:*Languages*Math*Computer*Music可知在此儿童护理中心提供午餐及零食,玩具和书,还有语言等科目的学习;唯独没有说吃早饭的事,所以孩子们不能在该中心吃早饭.故选D.
点评 此篇广告布告类的阅读理解涉及的题目难度较大.主要体现在文中没有直接回答问题的相关的句子,只能根据问题依据内容及一些关键句子推理判断出正确答案.这就要求学生对文章内容一定要理解透彻,把握住文意及关键要点,在此基础上才能做出合理的判断,选出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | not to leave; because | B. | not leave; because | ||
| C. | not leave; because of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | not open | B. | don't open | C. | not to open | D. | to not open |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Mr Smith | B. | Mrs Smith | ||
| C. | The Smith family | D. | Mr Smithandhis son |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Play sports.B.Pick up a hobby. C.Speak loudly..D.Get rid of(消除)fear. E.Ask for help.G.Find your advantages. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | how to reach the cinema | B. | where to reach the cinema | ||
| C. | how reach the cinema | D. | where reach the cinema |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com