19.Elsie Comer is nearly 92,but she can still play a game of Words with Friends on her iPad and claims (宣称) that the Apple product has changed her life.
Mrs.Comer,who lives in a house close to Manchester Airport.admits(承认) to playing up lo park of the hugely popular puzzle game at a time.and also uses her iPad to attack the planes that fly overhead and explore the world with Google Earth.
"It's been a wonderful,way to keep in touch with my family,"she said."I use it nearly all the hours of daylight.2-3hours in the morning.then again in the afternoon.
"I live near the airport,so I love being able to look at the Flight Tracker and see where the planes that fly overhead are going.I also really like Words with Friends.and have 16games going at a lime.
Mrs.Comer taught painting when she left school.She did own a laptop.but struggled(费力 ) with it."She had a laptop before.but the problem was that she couldn't see the cursor(光标).and that she also has shaky hands that struggle with the mouse.said her 63-year-old daughter,Jean Holt,from Citheroe."I was in America visiting my daughter.and I played with an iPad and decided to buy
one for my mother.
Mrs.Holt loaded the iPad with apps(应用程序) gradually so her mother could learn how to use them."She uses it several hours a day,and is determined (决.0)to keep up with everything new.so she reads the news.sends emails. and uses FaceTime to make video calls to us all."she said.
ELSIES FA VO RITE APPS
★Words with Friends-a free Scrabble-like puzzle app
★Flight Tracker-allowing her to see the details of planes that fly over
her home
★FaceTime-used to make video calk to her family around the world
★iMessage-used to send text messages to mobile phones
★Solitaire-a classic card Same
49.Why does the writer write this passage?D
A.To tell us the secrets of how Mrs.Comer keeps healthy.
B.To describe how co use Apple apps in our daily life.
C.To explain Mrs.Corner makes a living alone.
D.To prove iPad has good effect on Mrs.Comer's life.
50.What does the writer mainly tell us in the passage?A
A.What Mrs.Comer uses her iPad to do in her daily life.
B.How Mrs.Comer explorers the world with Google Earth.
C.When Mrs.Comer sends text messages to mobile phones.
D.Why Mrs.Holt bought an iPad for her mother instead.
51.What does the underlined word"attack"mean in the second paragraph?B
A.catch up with
B.follow the route of
C.take a photo of
D.keep in touch with
52.What can we learn from the passage?C
A.A friend in need is a friend indeed.
B.Where there is a will,there is a way.
C.One is never too old to learn.
D.A good beginning is half done.
分析 本文讲述了几个老太太使用 iPad 的情况.
解答 49.D 理解推断题.根据文章内容可知作者写文章的目的就是证明 iPad 对Comer太太生活的影响,故选D.
50.A 理解推断题.根据文章内容可知本文介绍科默夫人使用iPad的,故选A.
51.B 理解推断题.根据后半句:the planes that fly overhead 飞过头顶的飞机,以及后面内容:I live near the airport,so I love being able to look at the Flight Tracker and see where the planes that fly overhead are going可以推断出前半句应该是:用iPad跟踪飞机的飞行路线,故选B.
52.C 理解推断题.根据文章内容可知本文讲述了几个老太太使用 iPad 的情况,所以从文章我们可以了解到:活到老,学到了.故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.