精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.-I want to be a scientist in the future.
-I hope your dream will ________.(  )
A.come outB.come trueC.carry out

分析 -将来我想成为一个科学家.
-我希望你的梦想成为现实.

解答 答案:B;come out出来; 出现;come true变成现实;carry out进行; 执行;根据上句I want to be a scientist in the future和下句I hope your dream will,推测下句句意:我希望你的梦想成为现实;故选B.

点评 细读所提供的选项,认真分析三个短语的不同含义,然后在理解句意把握语境的基础上,选择正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.--________do you call your parents?
--Very often,and each time,five minutes.(  )
A.WhenB.How longC.How manyD.How often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.找出画线部分读音不同的单词(  )
A.relationB.instructionC.actionD.question

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Mrs.Wang always asks us to _____ conversations in the English classes.(  )
A.make upB.turn upC.end upD.look up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.--Do you like the song You and Me?
--Of course.It _______  great.(  )
A.soundsB.looksC.smells

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.An 80-year-old man and his wife were sitting on the sofa in the house along with their 45-year-old son.Suddenly a crow(乌鸦) landed on the window.
"What's that?"asked his father.
"It's a crow,"answered the son.
"What's that?"asked the father again after a few minutes.
"Father,I just told you.It's a crow!"replied the son.
"What's that?"asked the old father a third time.
"Why do you keep asking me the same question again and again?I have told you so many times--IT IS A CROW!"shouted the son.
The son's mother stood up and went into the bedroom.After a while,she came out with an old diary.She asked the son to read the following words in the diary.
"Today my 3-year-old son was sitting with me on the sofa.When a crow was sitting on the window,he asked me 23times what it was,and,23times,I replied,‘it is a crow.'I hugged(拥抱) him lovingly each time he asked me the same question,again and again."
When your parents get old,do not look at them as a burden(负担),but be kind to  them.Remember they have cared for you ever since you were a little child.

根据短文内容,按要求完成下列各题.
81.Where did the old man see the crow one day?(根据短文内容回答问题)He saw it on the window./On the window.
82.Who took out the old diary?(根据短文内容回答问题)The son's mother./The mother./The old man's wife.
83.How many times did the son ask his father the same question?(根据短文内容回答问题)23 times./23.
84.从短文中找出与下面句子画线部分意思最相近的单词.
"It's a crow,"answered the son.replied
85.In the passage,the underlined word"them"refers to(指)your parents/my parents/our parents/parents.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.--Excuse me.Could I get into the room to get my book back?
--__________,but no one except the head master is allowed to enter it from yesterday on.(  )
A.Of course,go aheadB.All right
C.I'm sorryD.Never mind

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.--It seems that Alice never wants to do anything except draw pictures.
--Right.That's what she likes to do ______.(  )
A.moreB.lessC.mostD.least

查看答案和解析>>

同步练习册答案