精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.
Learning How to Learn price:22yuan
Children who read this book show great in terest in study.Many pictures will
help them understand it easily and quickly.
Basic Study Guide Book price:36yuan               
Read this book and learn:
What the three barriers (障碍)to study are and what to do about them.
What to do if you are tired of a subject.
Children read it to improve the ability to study.
How to Use a Dictionary Picture Book for Children price:30yuan
Read this book and learn:
How to look up words in a dictionary.
What the different marks in a dictionary mean.
How to use a dictionary to pronounce words correctly.
Buy this book and help children unlock their education.What's more,you'll just pay 50% for it before May 10th,2010.
51."C"can tell you what to do if you are tired of a subject.
A.Study Skills for Life
B.Learning How to Learn
C.Basic Study Guide Book
52.Many pictures in the book"Learning How to Learn"canB.
A.make children read slowly
B.make children understand the book easily
C.make the book boring
53.According to the ads,the three books are forC.
A.the old         
B.parents         
C.children
54.If you buy the three books on May 2nd,2010,you will just payCfor them.
A.¥88
B.¥44
C.¥73
55.The purpose of the three ads is toA.
A.sell these books to the children
B.help children learn English
C.help children learn about nature.

分析 这是一则销售广告.向人们推销3本少儿书籍.广告介绍了3本书的特点,价格等.

解答 51.C 细节理解题.根据第二则广告Basic Study Guide book$36…What to do if you are tired of a subject.描述,可知基础学习指南这本书会告诉你当你对一个科目厌烦时,应该怎么做.故选C.
52.B 细节理解题.根据第一则广告Many pictures will help them understand it easily and quickly.可知许多的图片将帮助他们轻松快速地了解它.故选B.
53.C 主旨大意题.阅读这三则广告可知,这三则广告主要是介绍了三个与孩子学习有关的书籍.故选C.
54.C 推理判断题.阅读三则广告可知前两本书的总价是22+36=58元.如果你在5月10号之前买第三本书,只要付百分之五十的款就可以,故30×50%=15元.58+15=73元,故选C.
55.A推理判断题.阅读这三则广告可知,这三则广告主要是介绍了三个与孩子学习有关的书籍.即目的就是卖书给孩子.故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.阅读下面的广告,并做55-56小题.

55.The box in the ad is aC.
A.computer
B.washing machine
C.television
56.What do we learn from the ad?B
A.Staying near the TV set is dangerous.
B.We shouldn't watch TV during 20-26April.
C.We shouldn't put our head into a box.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.Old Jack's friends held a party for him on hisfortieth (四十) birthday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

12.A.What about you?
B.Do you like soccer?
C.What are you going to do today?
D.That's why I like it?
E.Why don't you like it?
F.Are you going home today?
G.I also hope Chinese soccer can have
 good grade one day.

A:Tom,(66)C
B:I am going to watch a soccer game this afternoon.
A:Really?(67)B
B:Yes.I like it very much.(68)A
A:I don't like it.And I can't think of any reason why you like soccer,because Chinese soccer is very bad.
B:(69)D I think all Chinese people should give more love to Chinese soccer.
A:Yes.You're right.And (70)G.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

19.A wise man was walking from one town to another with a few of his followers,and they happened to pass a lake.So they stopped there to(16)A for a while,and the wise man said to one of his followers,"I am very(17)B.Could you please get me some water from the lake?"
The follower walked to the (18)A as the wise man requested.Some people were washing clothes in the water,and right at that moment,several bikes started crossing the lake.(19)D,the water became very muddy at once.
Then the follower(20)C.He told the wise man that the water was very muddy and not (21)A to drink.
After they had rested for about half an hour,the wise man again asked the (22)B follower to go back to the lake and get him some water to drink.As requested,the follower went to the lake.This time he found that all the mud had gone down to the (23)C.The water in the lake was very clear and looked fit to drink.So he(24)D  his water bottle and took it to the wise man.
The wise man took the water bottle and drank,then looked up at the follower."See what you did to make the water (25)B?"he said."You let it be for a (26)D while and the mud settled down on its own,(27)A you could get some clear drinking water.Your mind can also be like that lake when it is (28)C by something.If you just let it be and give (29)B a little time,it will most likely settle down on its own (30)A putting in any effort at all to calm it."
So we should find some time to calm down when we are stressed or angry next time.

16.A.restB.lookC.watchD.see
17.A.hungryB.thirstyC.happyD.sad
18.A.lakeB.townC.bottleD.bikes
19.A.HoweverB.InsteadC.In additionD.As a result
20.A.refusedB.requiredC.returnedD.replied
21.A.fitB.ableC.importantD.interesting
22.A.differentB.sameC.otherD.left
23.A.topB.leftC.bottomD.right
24.A.gotB.finishedC.reachedD.filled
25.A.dirtyB.clearC.freshD.sweet
26.A.yearB.monthC.dayD.while
27.A.so thatB.even thoughC.becauseD.when
28.A.brokenB.leftC.disturbedD.given
29.A.himB.itC.meD.us
30.A.withoutB.throughC.afterD.like

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.
       Week
Time
  Monday  Tuesday Wednesday Thursday  Friday
  9:00 am    Math     Math   English
  10:30 am    Science    History    Science   Science
  11:45 am      History
  1:45 pm  Chinese   Chinese   Chinese
  3:00 pm   English     Math 
51.What lesson do they have at l0:30 am on Wednesday?B
A.Chinese.           
B.Science.           
C.History.           
D.Math.
 52.Do they have a lesson at l:45 pm on Thursday?B
A.Yes,they do.                                     
B.No,they don't.
C.We can't know from the timetable.        
D.None of the above.
53.On Friday,an English lesson begins atA.
A.9:00 am           
B.l0:30 am                 
C.1:45 pm           
D.3:00 pm
54.How many lessons do they have in a week?D
A.10.                  
B.11.                  
C.12.                  
D.13.
55.How many kinds of lessons do they have in a week?C
A.3.                    
B.4.                    
C.5.                    
D.6.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Did you do_____ last night?(  )
A.something elseB.else anythingC.anything else

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.--Can you buy some books for me______ work,Bill?
--Sure.(  )
A.on your wayB.in your wayC.on your way toD.in your way to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

14.She has to play sports every morning.(改为一般疑问句)
Does shehave to play sports every morning?

查看答案和解析>>

同步练习册答案