精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.Are you a good helper in the kitchen?Flynn McGarry,from the US,does more than that.The 15-year-old boy began cooking at the age of ten.And now he has his own restaurant.
McGarry practiced his cookery skills after school.He taught himself from books and the internet.The boy really loves cooking.In his room,there are no video games but cooking tools.He turned his room into an experimental kitchen called Club Eureka.
Today,many famous people pay around 160perperson to eat in McGarry's Club Eureka.The New York Times magazine described his food as"creative".As forthefuture,McGarrywants to open a Michelin-Starredrestaurant.He hope stomakeit one of the world's 50Bestand"maybetop5".

51.When did McGarry begin to learn cooking?B.
A、When he was five.    B、When he was ten.      C、When he was fifteen.
52.WhotaughtMcGarrycookeryskills?C.
A、His parents.     B、His teachers.        C、He himself.
53.Why did McGarry learn cooking?A.
A、Because he loves cooking.  
B、Because he wanted tomake money.
C、Because his parents asked him to learn cooking.
54.Which of the following is NOT true about Club Eureka?C.
A、McGarry is the owner.    B、McGarry is the cook.       C、The food is free.
55.What does McGarry want to do in the future?B.
A、To have an experimental kitchen.
B、To have a world's toprestaurant.
C、To cook for famous people.

分析 本文是一篇记叙文.介绍了十五岁男孩Flynn McGarry从小喜欢烹饪,现在拥有自己的餐馆.Flynn McGarry放学以后练习烹饪技巧,(没有人教他)他通过书本和网络自学,在他的房间里没有视频游戏,只有烹饪工具.现在有许多世界名人来他的Club Eureka吃饭,《纽约时报》把他的食物描述为"创意作品".对于未来,Flynn McGarry立志开一家世界顶级餐厅.

解答 51.B【解析】细节理解题.根据第一段原文"began cooking at the age of ten"十岁开始烹饪,故选择B.
52.C【解析】细节理解题.根据第二段原文"He taught himself from books and the internet.",他从书本和网络上自学,可知答案为C.
53.A【解析】细节理解题.根据第二段原文"The boyr eally loves cooking."这孩子真的很喜欢烹饪,故选择A.
54.C【解析】细节理解题.根据原文"many famous people pay around 160 per person to eat in McGarry's Club Eurek A、"每人需要付大约160美元,而不是免费,故选择C.
55.B【解析】推理判断题.根据最后一段"As for the future,McGarry wants to open a Michelin-Starred restaurant.He hopes to make it one of the world's 50 Best and‘maybe top 5'."至于未来,McGarry想开一个米其林星级餐厅.他希望使它成为世界上50强,‘也许前5',可知他的愿望是拥有世界的顶级餐厅,故选择B.

点评 做阅读理解时,要注意培养自己快速阅读的习惯.切不可在个别难懂的词句上磨蹭,只要全篇理解了,个别难懂的词句可以根据上下文和构词法去猜测,去推断.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.最近的医院离此地也大约十公里远.
Thenearest hospital is about ten kilometersaway.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.I am a League Member.I volunteer my time       others.(  )
A.helpB.to helpC.helpingD.helped

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Who will take you to your grandparents'home,your mom or your dad?
-______.I'll go there on my own.(  )
A.EitherB.NeitherC.BothD.None

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.(56)BA"Gap Year"is a period of time when a student takes a break before going to university.It is often spent travelling or working.It can give young people useful learning experiences and new skills.It's very popular in foreign countries.
(57)AAlthough you don't have to go abroad to experience gap years,most gap year students catch the chance to travel abroad.You are able to work out who you are and what you are for.The experiences of different cultures offer you interesting lessons.You can learn more about the world and get to know yourself better.
(58)FA gap  year is not only a time to take a vacation,but also a time to face challenges.Gap year students usually work,volunteer or take service projects.You have to learn how to get along in the real world.This process isn't always easy,but it is an important part of growing up.Only in this way can you enjoy life and have fun.
(59)EThere's a common thought that gap years are only for rich students,but it's not true.Actually,taking a gap year can save your money.Gap year students often take a part-time job.Besides,at the end of a gap year,students are much more likely to know what to study in college.Clear learning goals can keep the 
(60)DImagine an admission officer trying to admit(录取) only one between two students.Both of them are excellent and have high grades.However,one student has much practical experience or has volunteered in his vacation.Who do you think the admission officer will choose?
Choose the best topic from A to F according to the meaning of the passage.
A.Learn about the world and yourself          
B.The meaning of"Gap Year"
C.Take a part-time job                
D.Improve your college admission chances
E.Save money                     
F.Face challenges and have fun

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.收到你的来信真是太好了.
It's great tohearfromyou.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.她乐于助人,难怪人人都喜欢她.
Nowonder Every one likes her as she is helpful.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.她的妈妈正在收拾房间里的东西.(put away)Her mother is putting things away in the room..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.-What do you think of the young man?
-Heis not only born with great ability to draw,but also hard on himself and thirsty for knowledge (不仅天生具有很强的绘画能力而且还严格要求自己对知识如饥似渴).(great,hard)

查看答案和解析>>

同步练习册答案