| Shopping Shopping in the Chinatown is fun.You can find lots of things there.Most of them are made in China.Mott Street is the best place to shop because things there are not very expensive. |
| Eating The Chinatown has more than 200 restaurants.You can enjoy traditional Chinese food there.New Silver Palace Restaurant is one of the best Chinese re staurants. |
| Living Living in the Chinatown is comfortable.You can find hospitals,banks,libraries and supermarkets there.In some schools,students must study Chinese.Many overseas(海外) Chinese send their children to these schools.They want their childr en to learn more about China and its culture. |
分析 本文从购物,食物,生活等几个方面介绍了唐人街的情况.
解答 56.B 细节理解题.根据第一句What is a Chinatown?Is it a town in China?Of course not!可知唐人街并不在中国,故选B.
57.B 细节理解题.根据第一段The biggest one is in New York可知纽约有最大的唐人街,故选B.
58.D 细节理解题.根据Mott Street is the best place to shop because things there are not very expensive可知Mott Street是最好的购物的地方,故选D.
59.A 细节理解题.根据You can enjoy traditional Chinese food there.New Silver Palace Restaurant is one of the best Chinese re staurants.可知在New Silver Palace Restaurant 你可以享受到传统的中国食物,故选A.
60.D 细节理解题.根据Many overseas(海外) Chinese send their children to these schools.They want their childr en to learn more about China and its culture.可知许多海外华人希望他们的孩子更多的了解中国和中国文化.,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 11.A.certain | B.sure | C.surprised | D.frightened |
| 12.A.calendar | B.envelope | C.book | D.photo |
| 13.A.by | B.with | C.to | D.from |
| 14.A.unhappy | B.sleepy | C.excited | D.sad |
| 15.A.why | B.that | C.what | D.whether |
| 16.A.serious | B.confident | C.strict | D.humorous |
| 17.A.expect | B.describe | C.introduce | D.encourage |
| 18.A.other | B.the other | C.others | D.the others |
| 19.A.But | B.However | C.Therefore | D.Actually |
| 20.A.opinion | B.advice | C.idea | D.decision |
| 21.A.stronger | B.weaker | C.harder | D.easier |
| 22.A.wait | B.last | C.stop | D.rest |
| 23.A.once | B.only once | C.more than once | D.less than once |
| 24.A.thanks | B.truth | C.trouble | D.help |
| 25.A.happen | B.matter | C.turn | D.hold |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Food B.Greeting C.Gifts D.Clothes E.Leaving |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 75.A.comes to life | B.comes up | C.comes true | D.comes on |
| 76.A.In return | B.First of all | C.What's more | D.As a result |
| 77.A.difference | B.variety | C.text | D.writing |
| 78.A.traditional | B.foreigh | C.famous | D.poor |
| 79.A.directly | B.quickly | C.carefully | D.exactly |
| 80.A.scientists | B.workers | C.teachers | D.students. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | terrible | B. | comfortable | C. | crowded | D. | Expensive |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com