精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.Ben is a 15-year-old schoolboy from the UK.(46)CHowever,what he did on a train made a lot of people know him.
One day,Ben was on a train to Oxenholme,England.(47)ELater the man opened his bag and tried to take out
some paint.Suddenly,a few paint brushes fell out of his bag.(48)ATo Ben's surprise,the man
wrote Banks on a  picture and gave it to him."Do you know who Robin Banks is?"asked the man.
Ben said no,and then the man told him,"This will be worth about£20,000.Have a good life,brother."
Since  Ben  didn't  know  who  Banks  was,he  searched  for  it  on  the  Internet  as  soon  as
he  got  home.(49)DHowever,perhaps  Ben  would  be  disappointed  because  the  spokeswoman  for
Banks  said  it  wasn't  the  real  artist after she heard the story.(50)BNo matter what the result they got,
Ben said it would always be his pleasure to help those in need of help.
A.Ben went to the man and helped him pick up his paint brushes.
B.Ben and his mum planned to take the picture to a formal organization to see if it was really the artwork of Banks.
C.He used to be a common student just like other boys.
D.Then he found that Banks was Robin Banks,a world famous graffiti artist.
E.He saw a man in his late 40s draw a picture on a piece of paper.

分析 本是个15岁的英国学生.过去,他像其他孩子一样,是个普普通通的学生.然而,有一次在火车上的所作所为使他为众人所知.有一天,本乘火车去英格兰的奥森海姆村.他看到一个四十多岁的男人在一张纸上画画.后来,这个人打开包,想取些颜料.突然,几支画笔从包里滑出来.本来到跟前,帮助他把画笔捡起来.让本吃惊的是,这个人在纸上写下"班克斯"这个名字,交给本.这个人问:"你知道谁是罗宾•班克斯吗?"本回答不知,于是这个人告诉他:"这个签名将值2万英镑.祝你生活愉快,兄弟."因为本不认识班克斯,他一到家就在互联网上搜索了一下.他发现,原来班克斯就是罗宾•班克斯,就是那个了不起的涂鸦艺术家.然而,也许本会感到失望,因为班克斯的发言人说,她听说这个事后,认为那个人并不是班克斯本人.本和妈妈计划把这张签名送到一家正式机构去检验是否是班克斯的艺术作品.本说,不管结果怎样,帮助那些需要帮助的人永远是快乐的事情.

解答 46.C细节理解题. 空格后的 however 表示转折关系,提示前面的意思和后面的意思是相反的.根据"However,what he did on a train made a lot of people know him"所述,他在火车上做的一件事让他名声大震.由此推断,他以前是默默无闻的.故选 C.
47.E.细节理解题.根据"Later the man opened his bag and tried to take ou tsome paint"所述,这个男人打开包,想取些颜料,这是第二次提到该人.而第一次提到这个人要用不定冠词a.( a man),第二次提到要用the(the man).选项E和上述句子符合这种叙述方式,说明它们是前后句.故选E.
48.A.细节理解题.根据前面一句"Suddenly,a few paint brushes fell out of his bag"所述,本看到一个男人的画笔从包里掉出来了,就过去帮他捡起来,这和选项A前后呼应,故选 A.
49.D.细节理解题.根据前面一句"Since  Ben  didn't  know  who  Banks  was,he  searched  for  it  on  the  Internet  as  soon  as he  got  home"所述,本上网查找班克斯的信息,于是有所发现.这和选项D的叙述前后呼应,顺应故事情节发展,故选 D.
50.B.细节理解题.根据空格后面一句"No matter what the result they got"所述,无论结果如何….选项B说,本和他妈妈打算找一个正式的机构去确认这幅画的真假.两者前后呼应,一脉相承.故选B

点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Ann likes ________,but she can't ________.(  )
A.draw,drawingB.drawing,drawingC.draw,drawingD.drawing,draw

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.他每天用半个小时洗碗.
It takes  him half an hourto do the dishes every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.看到他们的时候我就忍不住发笑.
Ican't help laughingwhen I watch them.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.---Oh,your new dress looks beautiful!---___________!(  )
A.That's right.B.Of course.C.Thank you.D.Oh,no

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.The world's most popular musical,The Sound of Music is coming to China!
Presented by Lunchbox Theatrical Production,we are looking for talented young performers to play the roles of the von Trapp children.This is a fantastic chance to perform with musical theater professionals.
Since its first performance(演出) on Broadway 55years ago,The Sound of Music has been singing its way into everyone's hearts with some of the most popular songs ever performed on the musical theatre stage.
This June,after a tour around the world with stops including the UK,Canada,South Africa,Singapore,and New Zealand,this show will take to the stage in China.Don't miss it!
We are looking for young talented performers for the roles of:
•Friedrich (1.55m tall,unbroken voice,playing age 14)
•Louisa (1.5m tall,undeveloped body,playing age 13)
•Kurt (1.45m tall,unbroken voice,playing age 11)
•Brigitta (1.4m tall,playing age 9/10)
•Martha (1.35m tall,playing age 7)
•Gretl (up to 1.2m tall,playing age 6)
Interview Dates:16-18/04/2016
Application Deadline (申请截止日期):13/04/2016
Interview Address:National Theatre of China
Rehearsals(排练):5May until performances
Performances:15June--20June 2016,National Center for the Performing Arts
50.What is the Lunchbox Theatrical Production is doing now?C
A.selling some tickets                   
B.introducing a new film
C.looking for some young performers      
D.talking about their feelings
51.Who can play the role of Martha?D
A.Susan,1.5m tall,13years old           
B.Elizabeth,1.45m tall,12years old
C.Linda,1.4m tall,10years old           
D.Rachel,1.35m tall,7years old
52.What can we know about The Sound of Music from the passage?C
A.It needs 7talented performers.
B.It will be showed in June,2016.
C.It has been successful for more than half a century.
D.It has been showed in six countries before coming to China.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Mary is in ____ red clothes and her hair ____ brown.(  )
A./; isB.a; areC.an; isD./; are

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Tom is really careless!
 Be        .He is a 3-year-old kid after all.(  )
A.secretB.activeC.patientD.careful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Recently people in Guangzhou are trying hard to build the city into a civilized (文明的)one.Most people do very (71)well.They are always(72)ready to help others.Some help the blind and the old(73)people the road; some pick up the(74)rubbish in the street(75)corner,there are still some people who are not so civilized.Some draw(76)on the wall; some spit in public.These are (77)bad manners and should be(78)stopped.I think people should have good habits,such(79)as waiting in line,(80)speaking in a low voice in public,and helping the disabled.
Then our cit will become a civilized one.

查看答案和解析>>

同步练习册答案