分析 小汤姆非常喜欢卡通片,他有时花费大量时间看卡通电视,昨天汤姆听说今天电视上会有有趣的卡通片.今天早上,汤姆起床后打开了电视,但他没有找到这个项目.放学后他就飞快的跑回了家,打开电视,但他仍然找不到卡通片.后来妈妈告诉他晚饭后这个节目就会开始.
解答 76.D细节理解题.根据When the cartoons begin on TV,he does nothing until they're over.可知他有时花费大量时间看卡通电视,故选D.
77.B细节理解题.根据Sometimes he'd rather wait for a long time and go to bed late.In the morning his mother has to wake him up,or he will be late for school可知有时候晚上看动画片太晚了,第二天他不能自己醒来,故选B.
78.C细节理解题.短文第二段描述,可知汤姆不知道这个节目什么时候开始,故选C.
79.C细节理解题.根据Yesterday Tom heard that there would be an interesting cartoon on TV today可知他跑着回家是因为害怕错过这个有趣的节目,故选C.
80.A细节理解题.根据Your program will be after dinner可知只要吃完晚饭,这个节目就会开始,故选A.
点评 结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| You Are What You Eat Keeping better eating habits can help you reduce(减少)disease.A healthy eating plan means choosing the right food to eat and preparing foods in a healthy way. ① Do you often change your toothbrush?Maybe you think it is not necessary.A study shows old toothbrushes bring disease.You should often change your toothbrush. Exercise Swimming,running,skating,skiing,dancing,walking and some other activities can help you keep healthy.You should exercise at least three times a week and for twenty minutes or more each time.Do it. Plan Out Your Life You should have breakfast before you go to school.Have a proper(合适的)meal for lunch.Follow a health diet.(饮食) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| POSTCARD Sunday,May 18th Dear Tom, Last week we had a wonderful time on Mount Tai.The weather was nice.When we arrived,we began to climb the mountain.It took us the whole night to get to the top of the mountain. In the morning,we saw the sea of clouds on Mount Tai.In the daytime we visited a temple (寺庙).In the evening,we had a big dinner in a local restaurant.It was exciting.I hope Sam and you can come to China next year.Then we can visit more interesting places together. Yours, Mike | To: Tom King 16Green Gardens San Francisco,CA94123 USA |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name | Confederation of European Baseball | Hockey Federation | Volleyball Federation | African Football |
| Logo | ||||
| Formation | 1953 | 1963 | 1946 | 1957 |
| Leadquarters | Lausanne,Switzerland | Kuala Lumpur,Malaysia | Rio de Janeiro,Brazil | Cairo,Egypt |
| Region | Europe | Asia | South America | Africa |
| Members | 38 | 30 | 12 | 56 |
| Official Languages | English,Spanish, French,German,Italian,Dutch | English,Chinese,Indian | Spanish,Portuguese | English, French, Arabic |
| Website | www.baseball europe.com | www.asiahockey.org | www.voleysur.org | www.cafonline.com |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com